evo ga 2 ligaRONALDO je napisao/la:ev i mene
3:D
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
evo ga 2 ligaRONALDO je napisao/la:ev i mene
evo jos jedan za "cvajtu"RONALDO je napisao/la:ev i mene
hehe bice do subotedefener je napisao/la:evo jos jedan za "cvajtu"RONALDO je napisao/la:ev i meneajmo jos 5
ok upisanbig_amko je napisao/la:Eto igracu i ja, samo bas i ne shvatam pravila
jos 4AdemirBHF je napisao/la:još 3-4 jel tako...samo polako....
ma moze, kome nesto nije jasno nek mi posalje porukudoci je napisao/la:ostali koji ne kontaju pravila dobit ce dodatna upustva a za to bi ja predlozio osnivaca emira naravno ako se on slaze
aj samo me rename u prvom postu za cvajtu iz defener u defender da ne bude zabuneEmir_tm87 je napisao/la:ma moze, kome nesto nije jasno nek mi posalje porukudoci je napisao/la:ostali koji ne kontaju pravila dobit ce dodatna upustva a za to bi ja predlozio osnivaca emira naravno ako se on slaze
ma ok jbg pogrijesio izvinjavam sedefender je napisao/la:aj samo me rename u prvom postu za cvajtu iz defener u defender da ne bude zabuneEmir_tm87 je napisao/la:ma moze, kome nesto nije jasno nek mi posalje porukudoci je napisao/la:ostali koji ne kontaju pravila dobit ce dodatna upustva a za to bi ja predlozio osnivaca emira naravno ako se on slaze
okdefender je napisao/la:heheh nisi ti kriv do maloprije je bilo defener ja pogrijesio kod registracije sad je sve u redu
dok se utakmice nisu pocele kupovat/prodavatribery je napisao/la:Emire, aj na brzaka do vikenda da probamo jedno kolo, onako probno da vidimo kako funkcionise. Bezveze neke parove izmisli, nemoraju biti prave tekme.
mozemo bezze prijateljske odigrat do vikenda hajd ja cu stavit parove za sutraribery je napisao/la:Emire, aj na brzaka do vikenda da probamo jedno kolo, onako probno da vidimo kako funkcionise. Bezveze neke parove izmisli, nemoraju biti prave tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.