Rule_hz je napisao/la:dajte hrvate da im majku ****!!!!
primitivizam ON!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rule_hz je napisao/la:dajte hrvate da im majku ****!!!!
Može, ja stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu da to neće biti Turska, jer teoretski to ne može biti.zmaj_Bosne je napisao/la:Ajmo opklade sa kime ćemo u baraž, evo ja glasam za Turke
ma ja, Ronaldo vs Rahimiccera1 je napisao/la:revašn protiv portugala
Zašto?dzenan01 je napisao/la:Može, ja stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu da to neće biti Turska, jer teoretski to ne može biti.zmaj_Bosne je napisao/la:Ajmo opklade sa kime ćemo u baraž, evo ja glasam za Turke
tyler durden je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:dajte hrvate da im majku ****!!!!
primitivizam ON!
Jer nisu nosioci, kao ni mi.zmaj_Bosne je napisao/la:Zašto?dzenan01 je napisao/la:Može, ja stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu da to neće biti Turska, jer teoretski to ne može biti.zmaj_Bosne je napisao/la:Ajmo opklade sa kime ćemo u baraž, evo ja glasam za Turke
Rule_hz je napisao/la:tyler durden je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:dajte hrvate da im majku ****!!!!
primitivizam ON!
vi ste najveci primitivci u ovoj drzavi kaoi i oni iz rs-a koji ste molili boga da ispadnemo etoio ostali su bez ep-a a slijedeci ste vi... pa eto vam vasa lipa !!!!
robijas_Ri je napisao/la:Volio bi Češku ili Irsku. Češku malo više jer su oni baš izbacili naše momke prije par godina isto u baražu za mlade reprezentacije i to baš ovu generaciju salihovic,ibisevic,dzeko,..., pa da im se revansiramo
Ko kaze da je tako?Stivi_Dzi je napisao/la:najgore je to sto uzvrat igramo u gostima, sta ta uefa sve nece uraditi da olaksa nositeljima. Fuj, povraca mi se !
CLS je napisao/la:ne prolazimo mi baraz zato sto smo losa reprezentacija ili zbog velike urote protiv nas, vec je problem u nasim glavama, mi smo se vec predali, a kada bi igrali kao sto smo veceras igrali, iskreno ne znam ko nas moze pobjediti.
Jbg pravila se mijenjaju i konstantno se prilagodjava "velikima" tako da se u ovom barazu revansi igraju kod nosioca.Omerbavarac je napisao/la:Ko kaze da je tako?Stivi_Dzi je napisao/la:najgore je to sto uzvrat igramo u gostima, sta ta uefa sve nece uraditi da olaksa nositeljima. Fuj, povraca mi se !
Ako se ne varam i protiv Portugala smo bili nenositelji pa smo uzvrat igrali u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.