Odbojka (muškarci)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Odbojka(muskarci)
Nikić je sve bolji...nadamo se da će uroš brzo stasati......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ocekivan poraz od Setea jbg,francuska ekipa,mnogo ozbiljnija odbojka i sve sto sledi uz to.Ali nisam razocaran,igrali smo u Evropi,sjajno smo igrali do sada i ne sme da nas ubije ovaj poraz od jaceg rivala.Cak mislim da su nas i kladionice precenile sa visokom kvotom na Sete od 1.6 sto sam znalacki uzeo.
CRVENA ZVEZDA-SETE 1:3 (21:25, 25:23, 22:25, 20:25)

CRVENA ZVEZDA-SETE 1:3 (21:25, 25:23, 22:25, 20:25)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E u kakvom je sosu Partizan u LS? Ima li negdje tabela i raspored?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dva lagana poraza od Koszle u Poljskoj 3:1,i od aktuelnog sampiona Trentina 3:0 u Beogradu.Sutra od 20:30 igraju protiv Teurela u gostima ima prenos na Areni 1 ako sam dobro video.DANTES je napisao/la:E u kakvom je sosu Partizan u LS? Ima li negdje tabela i raspored?

Dobar bogami partizan veceras, dobishe neke spance 3-2. neki mitic ili minic pravo dobro odigro, a i tehnicar pravi talenat, kaze komentator da jos igra za kadete/juniore
jedino im blokeri pravo slabi
Srbija stvarno predobre talente izbacuje, samo me cudi sto se duze ne zadrzavaju u svojoj ligi, zar bash nema iole neke love tu

Srbija stvarno predobre talente izbacuje, samo me cudi sto se duze ne zadrzavaju u svojoj ligi, zar bash nema iole neke love tu

nema potpisa
Ne vidim ni jedan razlog zasto bi ostali u ligi gdje mogu samo stagnirati. Npr. Atanasijevic da je osto od njega nista ne bi bilo, napredovo ne bi, jer u tim uslovima, i s takvom konkurencijom on dalje ne moze napredovati. Prekuco je tu ligu i otiso dalje napredovat, jedino ispravno rjesenje. Tako je i kod ostalih.Admir_Sa je napisao/la:Dobar bogami partizan veceras, dobishe neke spance 3-2. neki mitic ili minic pravo dobro odigro, a i tehnicar pravi talenat, kaze komentator da jos igra za kadete/juniore![]()
Ukoliko zele zadrzati igrace, trebalo bi mnogo vremena da prodje, a da liga postane iole kvalitetna, a reprezentacija bi trpila makar 10-15 godina bez vrhunskih rezultata.
Al on je World class igrac i normalno da ode, al mislim da iz lige redovno idu i slabiji od njega, a da npr oni ostanu i liga bi se konstantno pojacavala. bezze da u euro kupovima zvezda npr gubi od nekih estonaca ili grka, belgijanaca i slicno, a njihov talent u odbojci nije do koljena onom u srbijiKuko je napisao/la:Ne vidim ni jedan razlog zasto bi ostali u ligi gdje mogu samo stagnirati. Npr. Atanasijevic da je osto od njega nista ne bi bilo, napredovo ne bi, jer u tim uslovima, i s takvom konkurencijom on dalje ne moze napredovati. Prekuco je tu ligu i otiso dalje napredovat, jedino ispravno rjesenje. Tako je i kod ostalih.Admir_Sa je napisao/la:Dobar bogami partizan veceras, dobishe neke spance 3-2. neki mitic ili minic pravo dobro odigro, a i tehnicar pravi talenat, kaze komentator da jos igra za kadete/juniore![]()
Ukoliko zele zadrzati igrace, trebalo bi mnogo vremena da prodje, a da liga postane iole kvalitetna, a reprezentacija bi trpila makar 10-15 godina bez vrhunskih rezultata.
nema potpisa
minić, @admire_sa nego nisam gledao tekmu šta misliš o primačima? a za ligu si u pravu, ali tako nam je u rukometu, košarci i fudbalu, ne samo u srbiji već gotovo svim ex-yu zemljama......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Minic ima strasnu sezonu iza sebe za sada koju je nagovestio jos u super kupu protiv Zvezde kada je imao nesta bruku poena,ali jbg nije mogao sam da prodje pored nas.Neki su se smejali ovde kada sam ga spomenuo da je fenomenalan kao jbs tu ligu gde je on igracina,jer valjda je igrao negde u BIH pa ga znaju,ali momak igra jednostavno strasnu sezonu.
Vezano za odlazak.
Jbg takva nam je sudbina,nismo tako mocni da odolimo odlasku u inostranstvo,jer ono sto valja jbg odlazi da napravi neku karijeru.Mozemo mi pricati da je nasa liga u regionu najjaca,po mom nekom misljenju i jeste,jer ne znam da u bilo kojoj ligi sa nasih prostora imaju 4 kvalitetna tima(Zvezda,Partizan,Vosa,Radnicki),i jos par osrednjih koji uvek mogu da iznenade,ali opet u poredjenju sa Poljskom,Nemackom,Francuskom,Italijom,Turskom,Rusijom... mi smo smesni,mada verujem da bi se sa malo jacom finansijskom situacijom Srbija uspela izboriti sa velikim odlivom igraca,jer verujem da je razlika izmedju npr. nas i Spanaca samo finansijske prirode.
Vezano za odlazak.
Jbg takva nam je sudbina,nismo tako mocni da odolimo odlasku u inostranstvo,jer ono sto valja jbg odlazi da napravi neku karijeru.Mozemo mi pricati da je nasa liga u regionu najjaca,po mom nekom misljenju i jeste,jer ne znam da u bilo kojoj ligi sa nasih prostora imaju 4 kvalitetna tima(Zvezda,Partizan,Vosa,Radnicki),i jos par osrednjih koji uvek mogu da iznenade,ali opet u poredjenju sa Poljskom,Nemackom,Francuskom,Italijom,Turskom,Rusijom... mi smo smesni,mada verujem da bi se sa malo jacom finansijskom situacijom Srbija uspela izboriti sa velikim odlivom igraca,jer verujem da je razlika izmedju npr. nas i Spanaca samo finansijske prirode.

Ja jednostavno obozavam takve komentare, poslije neke rasprave dodje tekma, gdje jedna ekipa ili pojedinac u ovom slucaju odigraju dobro i odmah prica kako ga je neko osporavao i bla bla bla. A sta je bilo u Spaniji protiv iste ove ekipe, jel sakupio 30% prolaznosti na korekciji? On je ukopo Partizan u Spaniji, to je cinjenica, kao i ona da je sinoc vodio ih do pobjede. Jos stoji ona moja *ebes ligu gdje je Minic igracina. Kakva je ta liga dovoljan je pokazatelj da su iz Evrope ispali i Zvezda i Vosa, Partizan ce naravno isto ispasti, ako bude nekih mucki mogu do 3. mjesta pa nastaviti takmicenje u nizem rangu, a sumnjam da ce ove dvije ekipe to sebi dozvoliti, posebno Trentino. Vidjet cemo jos i Radnicki veceras. Meni je smijesno da neko utakmice u Srbijanskoj ligi naziva izuzetno kvalitetnim, moze izuzetno uzbudljiva, ali to nema nikakve veze s kvalitetom, posebno izuzetnim kvalitetom.Osim ako nisi mislio na izuzetan kvalitet za njihove standarde, a to trebas naglasiti.Devil je napisao/la:Minic ima strasnu sezonu iza sebe za sada koju je nagovestio jos u super kupu protiv Zvezde kada je imao nesta bruku poena,ali jbg nije mogao sam da prodje pored nas.Neki su se smejali ovde kada sam ga spomenuo da je fenomenalan kao jbs tu ligu gde je on igracina,jer valjda je igrao negde u BIH pa ga znaju,ali momak igra jednostavno strasnu sezonu.
Vezano za odlazak.

Pa nije bas svjetska klasa, nije otisao u Belchatow kao neko pojacanje koje ce biti nosilac ekipe. Trenutno nije medju 20 korektora na svijetu. Njegovo vrijeme tek dolazi, ako razvoj bude isao svojim tokom moze bez problema biti top 3 korektora na svijetu.Admir_Sa je napisao/la:
Al on je World class igrac i normalno da ode, al mislim da iz lige redovno idu i slabiji od njega, a da npr oni ostanu i liga bi se konstantno pojacavala. bezze da u euro kupovima zvezda npr gubi od nekih estonaca ili grka, belgijanaca i slicno, a njihov talent u odbojci nije do koljena onom u srbiji
A onih slabijih malo imas, nije Srbija kao Rusija da proizvodi na stotine odlicnih odbojkasa, pa je dosta tesko to organizovati. Vjeruj mi da je ovo najbolje kako za Srbiju, tako i za individualne karijere.
Cekaj,od kada ja govorim za Minica,najbolji igrac Partizana ove sezone bez dileme u ligi,u Evropi ni 5 takvih ne bi pomoglo jer jbg zapali su u dosta tesku grupu.Kuko je napisao/la:Ja jednostavno obozavam takve komentare, poslije neke rasprave dodje tekma, gdje jedna ekipa ili pojedinac u ovom slucaju odigraju dobro i odmah prica kako ga je neko osporavao i bla bla bla. A sta je bilo u Spaniji protiv iste ove ekipe, jel sakupio 30% prolaznosti na korekciji? On je ukopo Partizan u Spaniji, to je cinjenica, kao i ona da je sinoc vodio ih do pobjede. Jos stoji ona moja *ebes ligu gdje je Minic igracina. Kakva je ta liga dovoljan je pokazatelj da su iz Evrope ispali i Zvezda i Vosa, Partizan ce naravno isto ispasti, ako bude nekih mucki mogu do 3. mjesta pa nastaviti takmicenje u nizem rangu, a sumnjam da ce ove dvije ekipe to sebi dozvoliti, posebno Trentino. Vidjet cemo jos i Radnicki veceras. Meni je smijesno da neko utakmice u Srbijanskoj ligi naziva izuzetno kvalitetnim, moze izuzetno uzbudljiva, ali to nema nikakve veze s kvalitetom, posebno izuzetnim kvalitetom.Osim ako nisi mislio na izuzetan kvalitet za njihove standarde, a to trebas naglasiti.Devil je napisao/la:Minic ima strasnu sezonu iza sebe za sada koju je nagovestio jos u super kupu protiv Zvezde kada je imao nesta bruku poena,ali jbg nije mogao sam da prodje pored nas.Neki su se smejali ovde kada sam ga spomenuo da je fenomenalan kao jbs tu ligu gde je on igracina,jer valjda je igrao negde u BIH pa ga znaju,ali momak igra jednostavno strasnu sezonu.
Vezano za odlazak.
Kakva je liga govori i to da su Zvezda i Vosa ispali ispali ?
Uredu,kakve su onda ostale lige,gde je taj Kakanj,gde je taj Mursa Pan,gde je Rovinj,gde je Sisak gde su ti svi klubovi u Evropi ? NEsta ih ja ne vidim u Evropi.
To dovoljno govori o kvalitetu ostalih liga zar ne,vodeci se tvojom logikom.
A ja dobro znam sta sam napisao...
Najbitnija stvar,u REGIONU najjaca.ozemo mi pricati da je nasa liga u regionu najjaca,po mom nekom misljenju i jeste,jer ne znam da u bilo kojoj ligi sa nasih prostora imaju 4 kvalitetna tima(Zvezda,Partizan,Vosa,Radnicki),i jos par osrednjih koji uvek mogu da iznenade,ali opet u poredjenju sa Poljskom,Nemackom,Francuskom,Italijom,Turskom,Rusijom... mi smo smesni

Pa najjaca je nego sta, ne znam samo kakvo je stanje u Sloveniji, Bled je za dvije klase iznad svih ostalih ekipa u regionu, ali nisam upoznat s kvalitetom ostalih ekipa u Sloveniji. U BiH je stanje najblaze receno ocajno, Hrvatska no comment. Buducnost i Budvani takodjer padaju u odnosu na razdoblje prije 3-4 godine. Srbija je najjaca u regionu, i kao takva miljama daleko Poljske, Njemacke, pa i od nekih losijih npr. Belgija, Grcka itd..Devil je napisao/la:Cekaj,od kada ja govorim za Minica,najbolji igrac Partizana ove sezone bez dileme u ligi,u Evropi ni 5 takvih ne bi pomoglo jer jbg zapali su u dosta tesku grupu.Kuko je napisao/la:Ja jednostavno obozavam takve komentare, poslije neke rasprave dodje tekma, gdje jedna ekipa ili pojedinac u ovom slucaju odigraju dobro i odmah prica kako ga je neko osporavao i bla bla bla. A sta je bilo u Spaniji protiv iste ove ekipe, jel sakupio 30% prolaznosti na korekciji? On je ukopo Partizan u Spaniji, to je cinjenica, kao i ona da je sinoc vodio ih do pobjede. Jos stoji ona moja *ebes ligu gdje je Minic igracina. Kakva je ta liga dovoljan je pokazatelj da su iz Evrope ispali i Zvezda i Vosa, Partizan ce naravno isto ispasti, ako bude nekih mucki mogu do 3. mjesta pa nastaviti takmicenje u nizem rangu, a sumnjam da ce ove dvije ekipe to sebi dozvoliti, posebno Trentino. Vidjet cemo jos i Radnicki veceras. Meni je smijesno da neko utakmice u Srbijanskoj ligi naziva izuzetno kvalitetnim, moze izuzetno uzbudljiva, ali to nema nikakve veze s kvalitetom, posebno izuzetnim kvalitetom.Osim ako nisi mislio na izuzetan kvalitet za njihove standarde, a to trebas naglasiti.Devil je napisao/la:Minic ima strasnu sezonu iza sebe za sada koju je nagovestio jos u super kupu protiv Zvezde kada je imao nesta bruku poena,ali jbg nije mogao sam da prodje pored nas.Neki su se smejali ovde kada sam ga spomenuo da je fenomenalan kao jbs tu ligu gde je on igracina,jer valjda je igrao negde u BIH pa ga znaju,ali momak igra jednostavno strasnu sezonu.
Vezano za odlazak.
Kakva je liga govori i to da su Zvezda i Vosa ispali ispali ?
Uredu,kakve su onda ostale lige,gde je taj Kakanj,gde je taj Mursa Pan,gde je Rovinj,gde je Sisak gde su ti svi klubovi u Evropi ? NEsta ih ja ne vidim u Evropi.
To dovoljno govori o kvalitetu ostalih liga zar ne,vodeci se tvojom logikom.
A ja dobro znam sta sam napisao...Najbitnija stvar,u REGIONU najjaca.ozemo mi pricati da je nasa liga u regionu najjaca,po mom nekom misljenju i jeste,jer ne znam da u bilo kojoj ligi sa nasih prostora imaju 4 kvalitetna tima(Zvezda,Partizan,Vosa,Radnicki),i jos par osrednjih koji uvek mogu da iznenade,ali opet u poredjenju sa Poljskom,Nemackom,Francuskom,Italijom,Turskom,Rusijom... mi smo smesni
Pa to ti pricam.U regionu niko nema 4 ekipe takvog kvaliteta.Pa cak niko vise nema ni 2 ekipe takvog kvaliteta,od ekipa u regionu mislim da bi se samo Bled i ne znam kakav je Kakanj ove sezone mogli ukljuciti u vrh Srbije.Ali rekao sam i to da smo i kao takvi daleko iza Rusije,Nemacke,Poljske,Grcke,Belgije,Francuske,Italije,Ceske...ali mislim da se od Spanaca npr.razlikujemo samo u finansijama,osim Teruela i donekle Sorie ne vidim nikoga izuzetno kvalitetnog da toliko odudara,pa cak i Teruel je pokazao ove sezone da nije bauk. 

Slazem se. Samo sto sam ja Srbiju posmatrao sa aspekta odbojkaske velesile, pa nisam pravio poredjenje sa zemljama u regionu.Devil je napisao/la:Pa to ti pricam.U regionu niko nema 4 ekipe takvog kvaliteta.Pa cak niko vise nema ni 2 ekipe takvog kvaliteta,od ekipa u regionu mislim da bi se samo Bled i ne znam kakav je Kakanj ove sezone mogli ukljuciti u vrh Srbije.Ali rekao sam i to da smo i kao takvi daleko iza Rusije,Nemacke,Poljske,Grcke,Belgije,Francuske,Italije,Ceske...ali mislim da se od Spanaca npr.razlikujemo samo u finansijama,osim Teruela i donekle Sorie ne vidim nikoga izuzetno kvalitetnog da toliko odudara,pa cak i Teruel je pokazao ove sezone da nije bauk.
Poraz od Partizana 3:2 u prvom mecu 1/2 finala.Jbg sta reci sami smo krivi.Opet po svim izvestajima se kaze da smo sto se i znalo najmanje 2 puta kvalitetnija ekipa ali nase greske su nas odvele u poraz.Imali smo 18:14 u cetvrtom setu,imali smo 12:9 u tie-brakeu ali nismo to uspeli da pretvorimo u pobedu,tako da cemo u cetvrtak morati ozbiljno da zapnemo i da vratimo egal u ovu seriju. 

jest meni glupo ovo da ko organizuje final four automatski i igra na njemu, i to se sve odluci kad valjda prodje grupna faza 

nema potpisa
malo sam iznenađen našim vođstvom od 2-0 u polufinalu plej-ofa...ipak su oni bili prvi, a mi 5, doduše mi smo vladajući šampioni....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ponovo pobeda Partizana 3:2.I ponovo preglupo poklonjena ta pobeda komsijama.Jednostavno razlika u kvaliteti je evidentno na nasoj strani,svaki iole poznavalac odbojke to kaze,ali problem je sto smo u glavama jos uvek zeleni.Sto nismo spremni da udjemo u te jace utakmice kako treba i sledi poraz.
Opet je u Sumicama sve dobro krenulo.Prvi set je ono sto se i ocekuje od Zvezde,rutinska pobeda 25:17.Tu se pokazalo kolika je zapravo razlika u kvalitetu.
Zatim drugi set odlican,igra se na razliku u kojoj Partizan dobija 29:27 iako smo mi masili nekoliko set lopti.
Treci set opet pripada Partizanu 25:23,uz par ocajnih sudijskih odluka na nasu stetu,zahvaljujuci tim poklonima Partizan vodi 18:13 ali se mi vracamo na 18:18,pa 23:23 i onda gubimo 25:23.
Cetvrti set ponovo rastavljanje od zivota,ponovo dobijamo 25:17,da bi u peti set opet usli sa parolom lakocemo sto su komsije uspele da iskoriste i sa 1:6 otvore taj set i na kraju ga dobiju sa 9:15.
Zakazali su pojedini igraci pre svih Jakovljevic,zakazao je i trener Bulatovic,ali u sustini najveci problem kao sto sam rekao lezi u glavama nasih momaka koji sada gube sa 2:0 od moram jos jednom reci slabijeg protivnika ali relativno iskusnijeg i mirnijeg u zavrsnicama i bice izuzetno tesko u nastavku,Partizan je u naredna dva moguca meca domacin tako da ni podrske u velikom broju nece biti ali ostaje da se vidi da li se mozemo dici.
Serija se nastavlja u ponedeljak,ja cu verovatno i tu utakmicu otici da odgledam.
Opet je u Sumicama sve dobro krenulo.Prvi set je ono sto se i ocekuje od Zvezde,rutinska pobeda 25:17.Tu se pokazalo kolika je zapravo razlika u kvalitetu.
Zatim drugi set odlican,igra se na razliku u kojoj Partizan dobija 29:27 iako smo mi masili nekoliko set lopti.
Treci set opet pripada Partizanu 25:23,uz par ocajnih sudijskih odluka na nasu stetu,zahvaljujuci tim poklonima Partizan vodi 18:13 ali se mi vracamo na 18:18,pa 23:23 i onda gubimo 25:23.
Cetvrti set ponovo rastavljanje od zivota,ponovo dobijamo 25:17,da bi u peti set opet usli sa parolom lakocemo sto su komsije uspele da iskoriste i sa 1:6 otvore taj set i na kraju ga dobiju sa 9:15.
Zakazali su pojedini igraci pre svih Jakovljevic,zakazao je i trener Bulatovic,ali u sustini najveci problem kao sto sam rekao lezi u glavama nasih momaka koji sada gube sa 2:0 od moram jos jednom reci slabijeg protivnika ali relativno iskusnijeg i mirnijeg u zavrsnicama i bice izuzetno tesko u nastavku,Partizan je u naredna dva moguca meca domacin tako da ni podrske u velikom broju nece biti ali ostaje da se vidi da li se mozemo dici.
Serija se nastavlja u ponedeljak,ja cu verovatno i tu utakmicu otici da odgledam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.