Nekada veliki ... Danas propali Talenti !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !
Evo jos jednog: ''Rafael Sobis'' bio velika nada, igrao je u Real Betis-u i pruzao solidne partije ali od njega se ocekivalo mnogo vise, i onda je sve poslo nizbrdo kad se Betis preselio u drugu spansku ligu. Njegov novi klub je Al-Jazira(UAE) ali trenutno se nalazi na pozajmici u Internacional-u(Brazil) gde je i poceo svoju profesionalnu karijeru.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
a ima i onaj brazilac drugi sto je imao veoma slicnu karijeru kao sobis... ricardo oliveira ja mislim da se zvao... cak je imao i neku epizodu u milanu koliko se ja sjecam a i sobis je svojevremeno bio blizu milana.Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo jos jednog: ''Rafael Sobis'' bio velika nada, igrao je u Real Betis-u i pruzao solidne partije ali od njega se ocekivalo mnogo vise, i onda je sve poslo nizbrdo kad se Betis preselio u drugu spansku ligu. Njegov novi klub je Al-Jazira(UAE) ali trenutno se nalazi na pozajmici u Internacional-u(Brazil) gde je i poceo svoju profesionalnu karijeru.
You are someone else I am still right here
Po meni, definitivno Elvir Baljić! Koja je to igračina bila, ali nažalost veliki baksuz, čovjek jednostavno nije imao sreće sa povredama i to ga je uništilo. Samo se pitam da nije bilo povreda, gdje bi mu bio kraj!
Za mikrofonom sigurno ne bi, al et

Za mikrofonom sigurno ne bi, al et

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Sta tek reci za Denilsona 

Dobro si, Oliveira je na pocetku obecavao te je u Betisu odigrao pristojne dvije sezone ali i on je cini mi se imao problema oko povreda. Posudjen je kasnije u Brazil pa je dosao u Milan gdje nije bas potvrdio klasu kasnije je opet otisao u Spaniju, tacnije u Zaragozu da bi kasnije zavrsio opet u Betisu pa u nekom Arapskom timu kasnije a danas je opet u Brazilu mislim.fera je napisao/la:a ima i onaj brazilac drugi sto je imao veoma slicnu karijeru kao sobis... ricardo oliveira ja mislim da se zvao... cak je imao i neku epizodu u milanu koliko se ja sjecam a i sobis je svojevremeno bio blizu milana.Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo jos jednog: ''Rafael Sobis'' bio velika nada, igrao je u Real Betis-u i pruzao solidne partije ali od njega se ocekivalo mnogo vise, i onda je sve poslo nizbrdo kad se Betis preselio u drugu spansku ligu. Njegov novi klub je Al-Jazira(UAE) ali trenutno se nalazi na pozajmici u Internacional-u(Brazil) gde je i poceo svoju profesionalnu karijeru.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Petar Jelic

Od nasih bi pored Balje izdvojio Alena Mesanovica, uz Modrica - po meni - najtalentovanijeg poslijeratnog igraca koji je sutao loptu po terenima BiH. Nevjerovatan talenat, jos veci boem...

Od nasih bi pored Balje izdvojio Alena Mesanovica, uz Modrica - po meni - najtalentovanijeg poslijeratnog igraca koji je sutao loptu po terenima BiH. Nevjerovatan talenat, jos veci boem...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma dođe mi da plačem kad vidim da ovakav igrač " TRUNE " u malom Bešiktašu
Da je u pravo vrijeme došao pod palicu FERGUSONA, siguran sam da bi danas bio u rangu CR
Quaresma = Rabona i Trivela Master !
[youtube][/youtube]
Evo predobar klip sad iz Bešiktaša
[youtube][/youtube]

Da je u pravo vrijeme došao pod palicu FERGUSONA, siguran sam da bi danas bio u rangu CR

Quaresma = Rabona i Trivela Master !
[youtube][/youtube]
Evo predobar klip sad iz Bešiktaša
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ma kakav on
hebo te dribling kad si tuka u glavi
Thomas Müller - Fußballgott
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
cini mi se da je u hong kongu sadscudetto je napisao/la:Sta tek reci za Denilsona

Za zivot cijeli!
Nikola Gulan,Drenthe,Vaz Te,Nugent,Rosales,Radonjic...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
don_burza je napisao/la:ma kakav on

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Ah kako sam Drentea zaboravio , pa Real je imao vise promasaja nego svi klubovi svijeta , nevjerovatno sta su para bacili u voduDevil je napisao/la:Nikola Gulan,Drenthe,Vaz Te,Nugent,Rosales,Radonjic...

Sam je sebe zahebo napravio transfer zivota u Betisu (tada najskuplji) ali znamo kakvi su brazilci kada se docepaju para .Ostalo nije vrijedo spomena,ja cu uvijek zaliti za Valeronom uz Zidanea tada najbolji veznjak u Spaniji doduse njega su povrede osakatile ali i vjernost Deportivu kojeg nije htio napustiti i ako su ga trazili sve najveci klubovi ...ipak respekt i za to . Ja sam licno ocekivao mnogo vise od Riquelmea .Sjecam se da je Bianci izjavio da boljeg tehnicara nije vidio u zivotu to ,cini mi se da ga je ubio onaj penal protiv Arsenala da ga ja zabio ko zna sta bi bilo sa Romanom . Drenthe je jos uvijek mlad i strasan igrac ...on je prije par kola to i dokazao na Anoeti kada je postigao 2 strasna gola Sociedadu ,samo je velika greska bila prelazak u Real nije on jos sazreo za Reala ... u svakom slucaju ne moze se za njega reci da je danas propali igrac .scudetto je napisao/la:Sta tek reci za Denilsona
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pozz svima
evo ovi od skora mada za ove starije definitivno De la Pena i Denilson
ryan babel
matias fernanez
carlos vela
robin van persie(ne u tolikoj mjeri propast,ali po meni nikad onoliko koliko se ocekivalo od njega)-always overrated
c.delgado
anderson(nikad nista od njega)
paul robinson
martin skrtel
simao
Freddy Guarin
Hatem ben Arfa
Joao Moutinho
Fred
Nilmar
Ricardo Oliveira
Julio Baptista
Nordin Amrabat
Ismail Aissati
Freddy Adu
Ariel Ibagaza
Mikael Arteta
Xabi Prieto
Denilson(arsenal)
Michael Rensing
Crosas
Gio do Santos
Kompany se izvukao u zadnje vrijeme
Ali na domaku su i Toni Kroos ,Bojan Krkic
Samo se bojim da se Pjanic ne pridruzi ovoj listi,ali kako je krenulo...
matias fernanez
carlos vela
robin van persie(ne u tolikoj mjeri propast,ali po meni nikad onoliko koliko se ocekivalo od njega)-always overrated
c.delgado
anderson(nikad nista od njega)
paul robinson
martin skrtel
simao
Freddy Guarin
Hatem ben Arfa
Joao Moutinho
Fred
Nilmar
Ricardo Oliveira
Julio Baptista
Nordin Amrabat
Ismail Aissati
Freddy Adu
Ariel Ibagaza
Mikael Arteta
Xabi Prieto
Denilson(arsenal)
Michael Rensing
Crosas
Gio do Santos
Kompany se izvukao u zadnje vrijeme
Ali na domaku su i Toni Kroos ,Bojan Krkic
Samo se bojim da se Pjanic ne pridruzi ovoj listi,ali kako je krenulo...
Igrac neke Hong Kong ekipe 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Tribalian je napisao/la:Mateja Kezman![]()
![]()
![]()
Igrac neke Hong Kong ekipe

- gloryhunter
- Kontakt:
pa gdje ces ben arfu i artetu stavit u propalitete...arteta glavni u evertonu, a ben arfa zvijer newcastlea samo mu je de jong slomio nogu ali evo oporavak je pri kraju....
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
David Belion, van der Meyde, Benoa Pedreti, Djibril Cisse, Diego Tristan, Obafemi Martins, Joaquin, Kleberson, Eric Djemba Djemba, Emre Belozoglu, Carlos Alberto, Ian Harte, Elvir Baljic, Denilson (onaj stariji), Saviola, Quaresma, Kiron Dyer, Muhamed Kalon, Asiel del Horno..mozda se ne mogu svi staviti u isti kos ali su prvi kojih sam se uspio sjetiti... iako je vecina napravila zavidne karijere nisu iskoristili talenat i opravdali velika ocekivanja sa pocetka karijera, steta..
P.S. Dobra tema
P.S. Dobra tema
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Nilmar
Bojan igra najbolju sezonu u karijeri ali je dozivio povredu nezz kako je on propali talenat a ima 20 god . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Maxi Lopez, Igli Vanucchi, Tiago Neves, D Alessandro, Benjamin Lauth, Goran Slavkovski, Dusan Basta, Dario Cvitanich, te isto onaj arg.hrvatskog porijekla sto je igrao za St.Etienne
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.