Momak igra srcem treba mu to priznati napravio jednu gresku pa boze moj svakom se moze desiti ha ya ...MrShadow je napisao/la:Daj sta serete, momak gine na terenu, ako je jednom pogrijesio.. Svakome se moze desiti, vidjeli ste sta je Mujdza uradio protiv Mexica...Iker C je napisao/la:Mravac je najveća opasnost po naš gol!!!!
Adnan Mravac
Re: Adnan Mravac
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ginuo bih i ja na terenu, ali džaba kad ne znam igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Boljeg trenutno nemamo
Svi su bolji od njega. Bolje bi Muslimović odigrao na njegovoj poziciji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Virtu4l,
Lulić kriv kod 1. gola, Mujdža dopustio centaršut kod oba gola, Spaha i Keno promašili loptu kod 2. gola. Dakle, ako ćemo po tome, Mravac je barem čist što se ovoga tiče. Iskren da budem, Spahu ovako indisponiranog i katastrofalno postavljenog na svaku loptu, nisam nikad gled'o. Strašno. Mravac nije neko i nešto u svijetu fudbala, al' danas definitivno nije najslabiji na terenu (već nabrojah one koji su gori, a da ne govorim o Senijadu).
Lulić kriv kod 1. gola, Mujdža dopustio centaršut kod oba gola, Spaha i Keno promašili loptu kod 2. gola. Dakle, ako ćemo po tome, Mravac je barem čist što se ovoga tiče. Iskren da budem, Spahu ovako indisponiranog i katastrofalno postavljenog na svaku loptu, nisam nikad gled'o. Strašno. Mravac nije neko i nešto u svijetu fudbala, al' danas definitivno nije najslabiji na terenu (već nabrojah one koji su gori, a da ne govorim o Senijadu).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa Mravac je u prvom bio bolji od ostale trojice u odbrani. Dizete Spahica u nebesa, a bio je jadan u prvom. Marica mu kroz noge loptu voda kako hoce. Onda kod drugog gola su on i Hasagic izgledali kao dva amatera. O Mujdzi da ne pricam, kriminalna igra. Lulic isto tako totalno podbacio. Mravac manje-vise solidan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne znam od kad se krivi igrač koji je dopustio centaršut? Mravac je uvijek ispadao, čak i kada su prečku pogodili...Monolog je napisao/la:@Virtu4l,
Lulić kriv kod 1. gola, Mujdža dopustio centaršut kod oba gola.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije korner, jbg ti.Virtu4l je napisao/la:Ne znam od kad se krivi igrač koji je dopustio centaršut?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam zašto svi krivite Mravca kada je čovjek odigrao bolje i od Mujdže i Spahića zajedno, vjerovatno zato što je Spahić 'klasa' pa ako on skrivi dva gola, nema veze, hajde Boga ti, nije on kriv odaklo mu se, dok na drugoj strani Mravac koji jednom pogriješi odma dobije tri hiljade bombi u guzicu!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nije za repke, ima Papac ima Cocalic ima i Pandza koji je bolji od njega, Mravac ipak nije klasa za repku i prvih 11.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Potpis na ovaj tvoj post!mirzza je napisao/la:Nije za repke, ima Papac ima Cocalic ima i Pandza koji je bolji od njega, Mravac ipak nije klasa za repku i prvih 11.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
mravac je daleeeko od igraca za repku.... to je po meni jedina greska papera na spisku i to se pokazuje od onog serviranja gola albancima, mnogo napravljenih penala kao i nesigurnost brate, vidi se na njemu!!!
4-IN-A-ROW
Samo me zanima ko stoji iza ovog igrača. Sigurno ima jakog menadžera kad uspijeva ostati u reprezentaciji toliko vremena bez ijedne zadovoljavajuće partije 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima istog menadžera (Anđelka Jurkića) kao i: Romeo Mitrović, Boris Pandža, Senijad Ibričić, Jusuf Dajić...dzenan01 je napisao/la:Samo me zanima ko stoji iza ovog igrača. Sigurno ima jakog menadžera kad uspijeva ostati u reprezentaciji toliko vremena bez ijedne zadovoljavajuće partije
100% sportski i krajnje opušten potpis
Uh, kad se sjetim Mitrovića, Merzića i tako tih nogometnih znalaca. Šta sve nije prošlo kroz ovu repku. Mravac je, inače, u prolazu.RiNo je napisao/la:Ima istog menadžera (Anđelka Jurkića) kao i: Romeo Mitrović, Boris Pandža, Senijad Ibričić, Jusuf Dajić...dzenan01 je napisao/la:Samo me zanima ko stoji iza ovog igrača. Sigurno ima jakog menadžera kad uspijeva ostati u reprezentaciji toliko vremena bez ijedne zadovoljavajuće partije

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma davno sam ja predvidio da ce bit Mravcevih golova i gresaka kao kod onog 3 gola.U zivotu nisam vidio nekog da nako neometan ne zna procijeniti let lopte..Taktiku komotno mozes bazirati na tome
Kao i svakog naseg nogometaša tako i Mrvaca izuzetno postujem,barem kao covjeka koji igra za svoju repku.
Ali ruku na srce nije za pocetnih 11,po meni snosi krivicu za treci pogodak prvo je on ispao (preskocila ga lopta),a kasnije i Spaha istina kapitenu je situacija bila puno teza nego Adnanu.
Ukoliko zelimo neke rezultate u odbranu mora se vratiti Papac jer covjek moze igrati tri pozicije u ekipi,znaci branic,lijevi bek i zadnji vezni.
Gledao sam ga ovu sezonu u LP,strasno dobro igra.Bojim se da Mravac nikad u svojoj karijeri nece stici na nivo Papca kojeg Susic je izostavio iz samo njemu znanih razloga.
Ali ruku na srce nije za pocetnih 11,po meni snosi krivicu za treci pogodak prvo je on ispao (preskocila ga lopta),a kasnije i Spaha istina kapitenu je situacija bila puno teza nego Adnanu.
Ukoliko zelimo neke rezultate u odbranu mora se vratiti Papac jer covjek moze igrati tri pozicije u ekipi,znaci branic,lijevi bek i zadnji vezni.
Gledao sam ga ovu sezonu u LP,strasno dobro igra.Bojim se da Mravac nikad u svojoj karijeri nece stici na nivo Papca kojeg Susic je izostavio iz samo njemu znanih razloga.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nek vam sad Harishp, koji ismijava fenirani friz Cocalića , objasni kako se ovo moglo desiti takvoj igracini i njegovom idolu Mravcu (koji ce zaraditi i penziju u repki, po njegovom rezonu).
Mravac uspješno vara i samog selektora da je uopšte fudbaler...koja tragedija od sportiste
Doduše ni kapiten nije ništa bolji...dva diletanta ,ne zna se koji je gori....ovako ni stoperi Vrbanjuše ne izgledaju kad igraju protiv Hrida.
[youtube][/youtube]
Mravac uspješno vara i samog selektora da je uopšte fudbaler...koja tragedija od sportiste

Doduše ni kapiten nije ništa bolji...dva diletanta ,ne zna se koji je gori....ovako ni stoperi Vrbanjuše ne izgledaju kad igraju protiv Hrida.
[youtube][/youtube]
Handrak manje vise fenirani ili gelovani.Idol moze biti samo onaj gore i niko drugi Handrake moj.Mandrak je napisao/la:Nek vam sad Harishp, koji ismijava fenirani friz Cocalića , objasni kako se ovo moglo desiti takvoj igracini i njegovom idolu Mravcu (koji ce zaraditi i penziju u repki, po njegovom rezonu).
Mravac uspješno vara i samog selektora da je uopšte fudbaler...koja tragedija od sportiste![]()
[youtube][/youtube]
Koliko ti nahvali tog svog ljubimca makar bi do Arisa dogurao.Ali negdje zapelo.Mozda Vasilica da napravi kambekic.
Inace mi godinama imamo vrhunske odbrambene igrace,stani i biraj al u gujci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajd dobro Harke, kad ti tako kažeš
Bitno je da je strašni Mravac dogurao do još strašnijeg Westerloa
a to što ne zna pogoditi loptu lobanjom, to je manje bitno...lako je preko Coce, kojeg btw. bespotrebno ismijavaš jer se on ne bruka za razliku od vedeta koji ce zaraditi i penziju u repki, dizati svoje idole poput Pandže ili Mravca 

Bitno je da je strašni Mravac dogurao do još strašnijeg Westerloa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.