ja ba nigdje veze...doci je napisao/la:jeli ovo Baho sada na pinku radi![]()

ja ba nigdje veze...doci je napisao/la:jeli ovo Baho sada na pinku radi![]()
Eh,i Baho se prodofast033 je napisao/la:ja ba nigdje veze...doci je napisao/la:jeli ovo Baho sada na pinku radi![]()
Kad su igrali ajax-dinamo onaj vugdalic se iprovaljivo ko niko,ajax napada kad on "SPASAVAJ SE MAJKO DOK MOZES"ima na youtube jedno 10min njegovi provala,pa ono je................cirkus sto oni prenose utakmicebenajon je napisao/la:Odbrana Fiorentine je suplja ko cesma na Bascarsiji ( vugdalic )
tekma lacio
Hadzic: Lazio je izgledao dobro do 25. minute...
Vugdalic: I ja sam izgledao dobro do 25. godine...
Cuj dobar nezna izgovarat imena igracima. Kad je igro WOLSBURG sa Hamburgom sam zna pravilno igovorit Misimovic i Dzeko a ostala imena da bog sacuva.Samo se smijat kad on prenosi neku tekmu.no rules je napisao/la:i ja sam primijetio da je neki novi komentator i da zna veoma dobro da radi svoj posao , inače ima hrvatski naglasak - akcenat , al' za razliku od onog Dujkovića je superstar .Aner je napisao/la:Znači ko može jače vrisnuti kod gola taj je odličan komentator...finoshizofrenik je napisao/la:Jučerašnja tekma HSV - Šalke, ne znam ko je prenosio ali svaka mu čast, čitao sam u avazu neki Kvasina, čini mi se da je on...
Baho je dobi nasljednika, jebote kad je dao go Hamburg prepade me čovjek...
Konačno neko normalan ko zna raditi svoj posao
Jesteribery je napisao/la:Najbolji je onaj lik sa sportkluba- prenosi bundesligu i cvajtu, lik je genijalac. Al nije bosanac...
Mislish jest bosanac hehhehesukisp je napisao/la:Jesteribery je napisao/la:Najbolji je onaj lik sa sportkluba- prenosi bundesligu i cvajtu, lik je genijalac. Al nije bosanac...
hahah, ovo sam napisao davno, al' procito sam neki dan da je iz tuzle. Ma normalno, ne moze on bit onako dobar a da nema neke veze sa BiHsukisp je napisao/la:Jesteribery je napisao/la:Najbolji je onaj lik sa sportkluba- prenosi bundesligu i cvajtu, lik je genijalac. Al nije bosanac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.