Poker - Texas Holldem

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Valencia
Kontakt:

Re: Poker - Texas Holldem

Post Postao/la Valencia » 13 dec 2010, 13:28

Monolog je napisao/la:Jednostavno, nikako ne može dosaditi kada se poker igra u pare(recimo neki normalniji ulozi).
To je to. Kada se ne igra po pare, UVIJEK ces 'platiti' ako te 'zarko zanima' da li protivnik blefira ili ne. Uzbudjenje je jako malo. Kada igras po pare, kada moras platiti cenera, a zanima te da li protivnik blefira ili ne, dobro ces razmisliti da li ces platiti ili mozda 'rejzovati' protivnika da bi ga sada ti doveo u nelagodnu situaciju :mrgreen: . Uzbudjenje je visestruko.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jan 2011, 01:03

Kakav poker u San Remu. :o
Na kraju pobedu odnosi:
slika
8-) 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 08 jan 2011, 17:49

Valencia je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Jednostavno, nikako ne može dosaditi kada se poker igra u pare(recimo neki normalniji ulozi).
To je to. Kada se ne igra po pare, UVIJEK ces 'platiti' ako te 'zarko zanima' da li protivnik blefira ili ne. Uzbudjenje je jako malo. Kada igras po pare, kada moras platiti cenera, a zanima te da li protivnik blefira ili ne, dobro ces razmisliti da li ces platiti ili mozda 'rejzovati' protivnika da bi ga sada ti doveo u nelagodnu situaciju :mrgreen: . Uzbudjenje je visestruko.
Ja sam uvidio da uvijek bolje igram kad se ne igra u lovu , jednostavno manji pritisak osjecam, a i ide mi dosta bolje . Tako da sam u pat poziciji kad ne igramo u lovu i malo me sreca posluzi zalomi mi se sa sedmicom i dvicom da dobijem, a kad igram u lovu ne smijem pratit sa parom aseva . :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 09 jan 2011, 17:29

Joj ja jos uvijek ludim za pokerom na FB... :) :) Igram ga vec vise od 1 godine ;) ;) ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 apr 2011, 00:06

Igra li iko turnire na pokerstars!??

Ima li neko upucen da objasni da li pobjeda na turniru zaista donosi lovu koja stoji u nazivu turnira, ili,.. Nekako mi ona njihova objasnjenja koja salju na mejl nisu najjasnija :roll: . Kao da ti zele reci ako osvojis turnir, 'gospodine, niste najbolje shvatili pravila, necete dobiti nikakve novce' :mrgreen: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 jun 2011, 16:00

Je l' iko igra poker na 'nsbetpoker'? Mogu se cipovi uzeti u mnogim kladionicama, pa se igra za pravu lovu. Toplo preporucujem 'dobrim' pokerasima da se okusaju, ima puno levata, moze se uzeti fina lova (provjereno) :mrgreen: .

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 okt 2011, 13:05

Da opet priupitam :mrgreen: ,. Igra li iko nsbetpoker :mrgreen: !?

Jeste li upratili dva/jednog lika pod nadimcima Hu4rollz i Dogished!? Al' kupaju raju, strasno. Po mojoj procjeni do sada su mogli uzeti 50ak hiljada eura. Gotovo sam siguran da je to jedan te isti lik sa dva laptopa. Identican stil igre, a nikada ne ulaze zajedno u ruku. Al' nije ni to bitno, ima jos likova koji igraju 'kompanjoni' na razne nacine, pa im to ne pomaze previse. Ovaj lik je vrhunski majstor pokera ili haker / odnosno igrac 'nsbetpokera' koji je tu da ljudima dere pare. Covjek ulazi sa dosta novca u odnosu na ostale (po 10 puta vise), igra izuzetno agresivno, al' rijetko padne na blef. Mislim da je to prakticno nemgouce kod onakve igre. Pa on uzme 500 eura da se ne vide 2-3 puta karte igracima :mrgreen: . A i kada ga neko plati ispostavi se da je prejak. Mislim, stvarno,.. Do sada skoro nisam upratio da je od nekog bio donji, iako ima fantasticnih igraca. Sta vi mislite!?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 okt 2011, 13:09

Zna l' ti žena da igraš pokera? :mrgreen: Il' sakrivaš k'o moja malenkost. :mrgreen: Mislim da sam jedan od onih koji sedmično rade po 4 seminarska. :lol:

Šalu na stranu, nisam upratio tog lika/te likove/. Moraću mu odrati kožu kad ga ugledam. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 okt 2011, 13:37

Monolog je napisao/la:Zna l' ti žena da igraš pokera? :mrgreen: Il' sakrivaš k'o moja malenkost. :mrgreen: Mislim da sam jedan od onih koji sedmično rade po 4 seminarska. :lol:

Šalu na stranu, nisam upratio tog lika/te likove/. Moraću mu odrati kožu kad ga ugledam. :mrgreen:
Dobro nije zakonski zena, al' se tako racuna :mrgreen: . Al' zna, od poraza pravim pobjedu, pa misli da sam dobar, tako da se ne buni :mrgreen: . Isto kao sa kladionicom, svaki sedmice legne tiket, svi misle slazem lovu, al' niko ne zna koliko uplacujem :mrgreen: :lol: .

Al' salu na stranu, dobar sam na pokeru (ne puno, al' eto),.. Velike stolove ne igram, jer sumnjam da tu ima 'njihovih' igraca kojim je nastimano da uzimaju pare. Evo gledam sad druga, tri ruke za redom ima JJ, K1 i KK,.. Zavrsi na all in i sve tri ruke gubi iako je dominirao prije flopa (100 eura ukupno). Ovdje se to precesto desava, a ko uspije ovo izvsti sa spilom karata tri ruke za redom, ima da pojedem taj spil. AA, KK i QQ padaju ko ledenice, tako nastimano. Bezze,.. Uz to skala i boja precesto izlaze. Kada ti na riveru dadne drugi par i nekome sansu za boju, budi siguran da je to boja.

A ovaj lik igra blajndove 2/4 eura. Napravi sto 'dogished' ili 'hu4rollz',.. Ranije su bili zestoki okrsaji, iz kojih je on uglavnom izlazio punih dzepova. Minimalan ulazak je bio 400 eura, a sada je spustio na 150 ( :mrgreen: ), jer malo ko zeli sa njim igrati. Sad ga mozes vidjeti kako satima sam cubi, niko mu ne ulazi :mrgreen: ,.. Jedino ponekad upadne na pune stolove i napravi im haos :mrgreen: . Skroz sumnjivo. Tesko da je neko onako dobar. Skloniji sam misljenju da je on programirao ovaj poker :mrgreen: .

Inace ima ekstra dobrih igraca 'Royalovmali' ili 'GBasic', koji imaju odlicnu igru,.. Nikada ne znas sta imaju, totalno nepredvidivi. Al' ovo glavonji ne moze niko nista. Lopovluk najvjerovatnije.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 04 okt 2011, 00:41

Od kad je poker sport :?: :?: :?:
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2011, 20:20

HOPLIT je napisao/la:Od kad je poker sport :?: :?: :?:
Oduvek. ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 okt 2011, 22:28

Mislio sam da raja kod nas igra ovaj 'nsbetpoker', al' izgleda slabo,.. Taman sam mislio predloziti da se napravi stol 'sportsport' (i ugradi sifra da ne mogu svi ulaziti) i da se vidi ko je gazda u ovoj igri na ovom forumu :mrgreen: . Al' jbg kad nema zainteresovanih :mrgreen: .

Inace, koliko znam 'vaucer' se moze uzeti u BiH, HR i SR!? Moze li neko potvrditi za HR i SR!?

Igra li neko za pravu lovu pokerstars, ful tilt i dr.!??

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 04 okt 2011, 22:36

Valencia je napisao/la:Mislio sam da raja kod nas igra ovaj 'nsbetpoker', al' izgleda slabo,.. Taman sam mislio predloziti da se napravi stol 'sportsport' (i ugradi sifra da ne mogu svi ulaziti) i da se vidi ko je gazda u ovoj igri na ovom forumu :mrgreen: . Al' jbg kad nema zainteresovanih :mrgreen: .

Inace, koliko znam 'vaucer' se moze uzeti u BiH, HR i SR!? Moze li neko potvrditi za HR i SR!?

Igra li neko za pravu lovu pokerstars, ful tilt i dr.!??
Ko buraz igra samo se ovdje nejavlja imam ja račun nisam uplatio mjesec dana ali dignuto je jedno 150 + KM a tuj negdje ako ne i više uplačeno .
Najbolje sam išao s 2.5 € na 50 i preporucio bi vam da nikad ne uplacujee 5KM saberite cvaju i uplatite lakse je ici !
Da može se uzeti u nasim zemljama mislim na BIH , HR , SRB kod nas u bosni u svim kladionicama sem Bet Live !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 okt 2011, 23:35

Devil je napisao/la:
Oduvek. ;)
daj ba devile nemoj me razocaravati :roll: ti koji si bog za sport tvrdis da se ovo zove sport, onda je sve u zivotu sport...i kladionica je sport i domina je sport i monopol je sport i riziko je sport :roll: :roll:
nema potpisa

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 okt 2011, 23:44

Ja samo one garantirane tucem, par hiljada ljudi, prijava 1.10 dollars pa ako uleti-uleti.. sve ostalo mi je bezze...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 okt 2011, 00:22

samson je napisao/la:Ja samo one garantirane tucem, par hiljada ljudi, prijava 1.10 dollars pa ako uleti-uleti.. sve ostalo mi je bezze...
pokerstar, ful tilt, parti,..? Gdje igras?

Da hoce i na ovom napravit turnire.

Al' ipak su kes partije zakon, dzaba ti sve :mrgreen: .

Evo sad gledam kako igraju na stolu 'gbasic'. Pojedini potovi idu na 500 eura. Mame me ovi veliki stolovi, al' nisam siguran da nemaju svoje igrace,.. Ne zelim ispadati magarac :mrgreen: .

Al' ima jako dobrih igraca,..

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 05 okt 2011, 00:27

Na tom pokeru se ne moze slati novac prijatelju to je malo gadno valjalo bi da moze :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 okt 2011, 14:43

pokerstar, ful tilt, parti,..? Gdje igras?

Da hoce i na ovom napravit turnire.

Al' ipak su kes partije zakon, dzaba ti sve :mrgreen: .

Evo sad gledam kako igraju na stolu 'gbasic'. Pojedini potovi idu na 500 eura. Mame me ovi veliki stolovi, al' nisam siguran da nemaju svoje igrace,.. Ne zelim ispadati magarac :mrgreen: .

Al' ima jako dobrih igraca,..[/quote]

Samo PokerStars koristim. Na Tiltu sam bio dok sam imao onih 50 dollars koje sam dobio rijesavanjem poker kviza:)), stukao sve u par turnira i hajd cao...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 okt 2011, 00:39

Admir_Sa je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Oduvek. ;)
daj ba devile nemoj me razocaravati :roll: ti koji si bog za sport tvrdis da se ovo zove sport, onda je sve u zivotu sport...i kladionica je sport i domina je sport i monopol je sport i riziko je sport :roll: :roll:
Da ti odgovorim kontra pitanjem. :)
Je li ti mislis da je sah sport ? :?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 okt 2011, 08:39

Normalno da je sport, isto kao i npr hrvanje/karate...svojom vjestinom savladavash protivnika

a poker nije sport jer nema ama bash nikakve razlike izmedju mene i nekog tamo sto razvaljuje, sve je do srece i karte. isto kao npr jumb
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.