Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
zna li neko napraviti desktop, odnosno ikone programa, slične ovome, na desktopu?
bolje ti je nemoj to instalirat...moras imat najmanje 4 gige rama da bi ti komp normalno fercer'o...rocketdock jede ram memoriju...
Limuntos je napisao/la: bolje ti je nemoj to instalirat...moras imat najmanje 4 gige rama da bi ti komp normalno fercer'o...rocketdock jede ram memoriju...
ajd posto se ti razumijes u komp (razumijem se i ja, al se ne qrcim), ajd mi reci, jesam li bio u pravu u ovom postu il ti mene zayebavas sa ovim smajlijem ? to mi odg, i zavrsio si sa mnom...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Limuntos je napisao/la: bolje ti je nemoj to instalirat...moras imat najmanje 4 gige rama da bi ti komp normalno fercer'o...rocketdock jede ram memoriju...
Normalno da nisi u pravu. Nisi ni blizuLimuntos je napisao/la:ajd posto se ti razumijes u komp (razumijem se i ja, al se ne qrcim), ajd mi reci, jesam li bio u pravu u ovom postu il ti mene zayebavas sa ovim smajlijem ? to mi odg, i zavrsio si sa mnom...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Limuntos je napisao/la: bolje ti je nemoj to instalirat...moras imat najmanje 4 gige rama da bi ti komp normalno fercer'o...rocketdock jede ram memoriju...
prejako!Goalgetter je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 343 gosta.