Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

n0body
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la n0body » 23 avg 2010, 17:19

seha je napisao/la:Ja sam ih gledo obojicu protiv Turske u Tuzli meni su dobri :D
Niko ne osporava da imaju kvalitet , ali da li su dovoljno dobri za Francusku ? :roll:

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 23 avg 2010, 17:21

n0body je napisao/la:
seha je napisao/la:Ja sam ih gledo obojicu protiv Turske u Tuzli meni su dobri :D
Niko ne osporava da imaju kvalitet , ali da li su dovoljno dobri za Francusku ? :roll:
E u to cemo se morat uvjerit na djelu ...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 avg 2010, 21:12

ja mislim da muhameda besica treba na desni bok pa gdje puklo da puklo...ili harisa bukvu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 avg 2010, 21:20

Iako sam sebi do skora ne bi povjerovao da cu ovo napisati,mislim da bi Dzemo Brico bio najbolji na desnom beku,mozda bi neko i mogao odigrati extra utakmicu na toj poziciji,al bi mogli i pokihati zbog npr Vranjesa il nekog slicnog.Za Dzemu se zna da je iskusan,da ce dati 100%,i uvjek,al bas uvjek je bio igrac koji je sasvim korektno obavljao svoje zadatke,nikad pretjerano dobar,al bogme nikad ni los....
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 avg 2010, 12:53

Hvala bogu,izgleda da se necemo morati krpiti...Ajde Mujdza,dobro zalijeci te guzove,valja ih pravo nadrapati protiv Francuza :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 12:58

slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 25 avg 2010, 13:17

brzi21 je napisao/la:

Mujdža: Dobit ćemo i Luksemburg i Francuze!

Oporavljam se od povrede. Od četvrtka ću trenirati punim intenzitetom i trebao bih biti spreman za prvenstveni meč protiv Nurnberga. Neću ni da pomislim da mi FIFA neće dozvoliti da igram za BiH u kvalifikacijama za EURO 2012, rekao je Mensur Mujdža za ****.ba

Doći ću na okupljanje reprezentativaca BiH u Sarajevo narednog ponedjeljka, istakao je Mensur Mujdža, prvotimac Freiburga u telefonskom razgovoru iz Njemačke za ****.ba.

Mujdža još uvijek nije dobio «zeleno svijetlo» od FIFA da može nastupiti za našu selekciju u kvalifikacijama za EURO 2012, odnosno mečeve koji nas očekuju 3. septembra u Luksemburgu, te četiri dana kasnije protiv Francuza na Olimpijskom stadionu «Asim Ferhartović Hase – Koševo».

«Čuo sam se jučer sa ljudima u našem Savezu. Poslao sam im dodatne papire koje su tražili od mene. Koliko znam ne bi trebalo biti problema oko papirologije. Do kraja ove sedmice trebao bih dobiti saglasnost FIFA za nastup u dresu BiH u kvalifikacijama za predstojeće Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. Neću ni da pomislim da mi FIFA neće dozvoliti da igram za BiH», istakao je Mujdža za naš portal.

Na pitanje kako se osjeća poslije povrede, zbog koje je prošlog vikenda u duelu njegovog Freiburga napustio utakmicu prvog kola Bundeslige protiv St. Paulija (1:3), naš internacionalac, odgovorio je:

«Još uvijek idem na terapije. Ne mogu trenirati. Ipak, kako su mi rekli doktori od četvrtka ću opet moći punom snagom raditi na treninzima i trebao bih biti spreman za susret koji nas očekuje u drugom kolu protiv Nurnberga».

Mujdža je na otvaranju bundesligaške sezone osjetio jak bol u leđima i u mišiću desne noge.

«Vjerujem da me povreda neće spriječiti da dam svoj doprinos u trijumfu nad Luksemburgom. Nadam se da na gostovanju u prvom kolu kvalifikacija nećemo imati većih problema», kazao je Mujdža za ****.ba, dodavši:

«Možda ću zvučati prepotentno, ali očekujem osvajanje šest bodova iz duela sa Luksemburgom i Francuskom. Trikolori u Sarajevo dolaze oslabljeni neigranjem tri, četiri najbolja igrača i to je naša šansa. Uz fantastičnu podršku sa tribina uvjerena sam da možemo dobit Francuze. Naravno, znam da će to biti teško ostvariti. Oni su favoriti, ali nadu da možemo doći do punog plijena niko nam ne može oduzeti. Ma, imam osjećaj. Dobit ćemo i Luksemburg i Francuze».
eto ipak ce igrati hvala Bogu..
Ovakav vid razmisljanja nam treba....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2010, 16:21

Mujdza jos nije dobio licencu od UEFE i FIFE. :roll:
To sam vec bio i napisao,da ce biti veliki problema sa ''profesionalcima svog zanata''sto se tice papirologije. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 avg 2010, 18:52

harishp je napisao/la:Mujdza jos nije dobio licencu od UEFE i FIFE. :roll:
To sam vec bio i napisao,da ce biti veliki problema sa ''profesionalcima svog zanata''sto se tice papirologije. :shock:
E fakat, sad se sjetih šta si pisao...
Kakvi smo baksuzi Mujdža će dobiti dopuštenje pred utakmicu sa Luxemburgom, ali onu drugu 07.10.2011.
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2010, 19:07

RiNo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mujdza jos nije dobio licencu od UEFE i FIFE. :roll:
E fakat, sad se sjetih šta si pisao...
Kakvi smo baksuzi Mujdža će dobiti dopuštenje pred utakmicu sa Luxemburgom, ali onu drugu 07.10.2011.
To je zasluga u najvecoj mjeri saveza,sto Mujdzovci nisu bili upuceni u papirologiju donekle i shvatiti.
Ali kad se ima u obziru nehat saveza onda je fakticki to i realno sto nam se dogadja.
Uz to savez zbog svojih gluposti,uopste nije ulozio zalbu za Salihovica.
Dajem i kucu i imanje da bi mu duplo smanjili.Jer je presuda bila drasticna i previse stroga.To bi i u FIFI ili UEFI skontali.Ovako je kasno za to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 30 avg 2010, 23:15

Nadam se da ce Mujdza dobiti pravo nastupa za reprezentaciju u ovim kvalifikaiconim utakmicama.on ce nam biti od velike koristi..Radi se o provjerenom igraci i bila bi steta da se ne sredi papirologija do ovih utakmica..

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 sep 2010, 20:22

k_c je napisao/la:Nadam se da ce Mujdza dobiti pravo nastupa za reprezentaciju u ovim kvalifikaiconim utakmicama.on ce nam biti od velike koristi..Radi se o provjerenom igraci i bila bi steta da se ne sredi papirologija do ovih utakmica..
Ništa od Mujdže za Luxemburg.
U neku ruku i očekivano
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2010, 20:29

neko_iz_mase je napisao/la:
k_c je napisao/la:Nadam se da ce Mujdza dobiti pravo nastupa za reprezentaciju u ovim kvalifikaiconim utakmicama.on ce nam biti od velike koristi..Radi se o provjerenom igraci i bila bi steta da se ne sredi papirologija do ovih utakmica..
U neku ruku i očekivano
Izvor?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 sep 2010, 20:30

Cartman je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
U neku ruku i očekivano
Izvor?
Kemal Ahmetovic na FTV :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 01 sep 2010, 20:31

SafetSusic.com :)
Sad bilo na FTV-u, kaze da jos nisu dobili saglasnost i da je izgubljen za Lux. Tako on kaže
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2010, 20:38

Ako je to istina, onda Jahica na desnog beka, a Rahmica na zadnjeg veznog.

bh_fanaticos25
Kontakt:

Post Postao/la bh_fanaticos25 » 01 sep 2010, 20:43

mrjasmin je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:

Mujdža: Dobit ćemo i Luksemburg i Francuze!

Oporavljam se od povrede. Od četvrtka ću trenirati punim intenzitetom i trebao bih biti spreman za prvenstveni meč protiv Nurnberga. Neću ni da pomislim da mi FIFA neće dozvoliti da igram za BiH u kvalifikacijama za EURO 2012, rekao je Mensur Mujdža za ****.ba

Doći ću na okupljanje reprezentativaca BiH u Sarajevo narednog ponedjeljka, istakao je Mensur Mujdža, prvotimac Freiburga u telefonskom razgovoru iz Njemačke za ****.ba.

Mujdža još uvijek nije dobio «zeleno svijetlo» od FIFA da može nastupiti za našu selekciju u kvalifikacijama za EURO 2012, odnosno mečeve koji nas očekuju 3. septembra u Luksemburgu, te četiri dana kasnije protiv Francuza na Olimpijskom stadionu «Asim Ferhartović Hase – Koševo».

«Čuo sam se jučer sa ljudima u našem Savezu. Poslao sam im dodatne papire koje su tražili od mene. Koliko znam ne bi trebalo biti problema oko papirologije. Do kraja ove sedmice trebao bih dobiti saglasnost FIFA za nastup u dresu BiH u kvalifikacijama za predstojeće Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. Neću ni da pomislim da mi FIFA neće dozvoliti da igram za BiH», istakao je Mujdža za naš portal.

Na pitanje kako se osjeća poslije povrede, zbog koje je prošlog vikenda u duelu njegovog Freiburga napustio utakmicu prvog kola Bundeslige protiv St. Paulija (1:3), naš internacionalac, odgovorio je:

«Još uvijek idem na terapije. Ne mogu trenirati. Ipak, kako su mi rekli doktori od četvrtka ću opet moći punom snagom raditi na treninzima i trebao bih biti spreman za susret koji nas očekuje u drugom kolu protiv Nurnberga».

Mujdža je na otvaranju bundesligaške sezone osjetio jak bol u leđima i u mišiću desne noge.

«Vjerujem da me povreda neće spriječiti da dam svoj doprinos u trijumfu nad Luksemburgom. Nadam se da na gostovanju u prvom kolu kvalifikacija nećemo imati većih problema», kazao je Mujdža za ****.ba, dodavši:

«Možda ću zvučati prepotentno, ali očekujem osvajanje šest bodova iz duela sa Luksemburgom i Francuskom. Trikolori u Sarajevo dolaze oslabljeni neigranjem tri, četiri najbolja igrača i to je naša šansa. Uz fantastičnu podršku sa tribina uvjerena sam da možemo dobit Francuze. Naravno, znam da će to biti teško ostvariti. Oni su favoriti, ali nadu da možemo doći do punog plijena niko nam ne može oduzeti. Ma, imam osjećaj. Dobit ćemo i Luksemburg i Francuze».
eto ipak ce igrati hvala Bogu..
Ovakav vid razmisljanja nam treba....
tako je, samo optimizam....

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 01 sep 2010, 20:49

Cartman je napisao/la:Ako je to istina, onda Jahica na desnog beka, a Rahmica na zadnjeg veznog.
Ako je istina, onda treba prebiti uposlenike u savezu. Cuj to Boga ti, zar cemo cijeli zivot sutiti i trpiti. Nije bilo zalbe za Salihovica sto bi svaki normalan savez uradio, koliko mjeseci im je potrebno da dostave potrebne papire? Koliko su Pjanica patili.....?

ZALOSNO, svaka cast tim momcima al' ja il' bi digo ruke od svega toga ili bi pak napravio veliku frku ! Jel stvarno mislite da se moze postici neki uspijeh u takvom okruzenju ? Nema sanse, prodaju nam muda pod bubrege i igraci i novinari, mi necemo NIKAD nista dok se ne sredi drzava. Mislim da i Burkina Faso ima uredjeniji sistem od nas, pa kazu ukinite nam vize, dajte nam poslove ? SRAMOTA, opstali u ratu a u miru pustamo da nas segaju kako oni zele.

Ja stvarno ne razumijem kako jedan narod pusti decenijama da od njega prave budale ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 01 sep 2010, 20:52

Ja sam negdje procitao da je bila zalba za Seju,ali da je glatko odbijena.I za Mujdzu su,koliko znam,nasi sve odradili,cekala se samo potvrda iz FIFA-e/UEFA-e.Sad cemo vijdeti hoce li Susic ispuniti ono sto je rekao,citiram:"Ako dozvola ne dodje u naredna 24 sata,neko ce ici direktno za Svicarsku da to rijesi." ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2010, 20:53

Nema savez veze s tim. Prvo je Fifa trazila neke dodatne papire od Mujdze jer nije bio dostavio rodne listove roditelja (a radi njih moze igrat). A evo sad iz nekog razloga jos nisu dali dozvolu. Tu ne moze savez nista.f

Salihovic je po UEFA-i izazvao nerede na stadionu, tako da moze glatko zaboravit ikakvu smanjenu kaznu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.