Kad bi se skupilo nas 30-ak bilo bi oko nas 50-ak kornjaca..hebo derbi Millwal-West Ham
Dernek i druženje forumaša
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Dernek i druženje forumaša
Tacno tako !
Kad bi se skupilo nas 30-ak bilo bi oko nas 50-ak kornjaca..hebo derbi Millwal-West Ham
..Onaj me postenski nasmija za Paju..Sarajevom bi orilo : "Arsenal dominira ! " a onaj botko bi sa krampom dosao
kakva bi to festa bila
a prije feste bi trebalo rezervisati 5-6 soba na traumatologiji posto ce nam trebati kad zavrsi festa 
A C A B !
Oj al se ismija s krampomEmir_ZENICA je napisao/la:Tacno tako !
Kad bi se skupilo nas 30-ak bilo bi oko nas 50-ak kornjaca..hebo derbi Millwal-West Ham..Onaj me postenski nasmija za Paju..Sarajevom bi orilo : "Arsenal dominira ! " a onaj botko bi sa krampom dosao
kakva bi to festa bila
a prije feste bi trebalo rezervisati 5-6 soba na traumatologiji posto ce nam trebati kad zavrsi festa
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Posudiće ti Botko krampuNoName je napisao/la:Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričatharry_90 je napisao/la:Ne bi ovo bilo lose,al dal je moguce to organizovat ?? Ima ovdje dosta koji su zaratovali,specijalci bi trebali da cuvaju okupljanjeadmin bi bio na udaru zbog dodjeljenih banova itd. sala na stranu,mislim da ne bi bilo lose
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
jb pelenu ukrao mi ideju za ovo druzenje 
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Sa adminom bi svi trebali popricatNoName je napisao/la:Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričatharry_90 je napisao/la:Ne bi ovo bilo lose,al dal je moguce to organizovat ?? Ima ovdje dosta koji su zaratovali,specijalci bi trebali da cuvaju okupljanjeadmin bi bio na udaru zbog dodjeljenih banova itd. sala na stranu,mislim da ne bi bilo lose
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
BosnianHero
- Kontakt:
treba malo sacekat i vidjet kak ce sve proc sa ex-yu nogometnom ligom.....a onda na osnovu iskustva okusat se i s ovim druzenjem......

ja bojkotujem okupljanje 
admini ce takodjer da dodju tako da i na skupu mogu banovati sve one koji ne budu slusali 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
mene živo intersuje kako bi izgledao susret dvije živuče legende(harishp i cartman) 
Zaboravio si na PajuStrauss je napisao/la:mene živo intersuje kako bi izgledao susret dvije živuče legende(harishp i cartman)
Paja dominira !!
Ja dolazim kao predstavnik dijaspore
Već sam i prije rekao, ideja je odlična
eto, ja cu za jedno dvadesetak dana za Mostar i Zenicu, pa eto, ako nije problem računajte i na mene 
Već sam i prije rekao, ideja je odlična
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
znam ga ja, nije neki co´jk.NoName je napisao/la:Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričat
lik nije druzeljubiv, tako da u kafani vazda sjedi sam prethodno istjeravsi ostale goste.
-prvak ex-yu u kik-boksu,
-nosilac crnog pojasa "treci dan",
-na bencu izbacuje 220 kg,
-radi za vladu,
-vazda je naoruzan..
nego, sta si ga ono htio upitati kad se sretnete?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Kakvo ba Sarajevo daj negdje u prirodu.Igman naprimjer ponijeti loptu i udri savcio dan.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam na odmoru do 10. jula, a posto admin bojkotuje, ja cu biti domacin. Ajde ozbiljno da se dogovrimo. Za početak Sarajevo, pa onda sirom jedne nam i jedine.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- NoName
- Kontakt:
Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiram
Jedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći
).
Admin, ti si domaćin, red je da te upoznamo
I schlagera povedi obavezno, s njim ću pričati kad s tobom završim :ugeek:
Admin, ti si domaćin, red je da te upoznamo
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nisam ja znao da si ti tolko velak (što bi moja pokojna baba rekla) da ne može lopta proćNoName je napisao/la:Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiramJedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći
).
Admin, ti si domaćin, red je da te upoznamo![]()
![]()
![]()
A ja sam siguran da biste Ti i Schlager našli zajednički jezik dok si reko keks. Tu ste, generacija, ja mislim
joj što bi to bilo dobro
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Admin evo nece da dodje,prepao se
sala... ma to bi bio skup visokog rizika,jedino ovi iz dijaspore ako dodju,da uspostave pregovore o primirju,inace bi bilo veselooo...akoo ce se kakve igre pravit,bolje da odemo negdje,i da kakav coban pusti ovce da ih cuvamo,jes da bi neku ukrali al haj 
Evo mi sanse da degenecim administratore

Samo jedan klub Velež Mostar
SS.ba placa odlazak na koriduharry_90 je napisao/la:Admin evo nece da dodje,prepao sesala... ma to bi bio skup visokog rizika,jedino ovi iz dijaspore ako dodju,da uspostave pregovore o primirju,inace bi bilo veselooo...akoo ce se kakve igre pravit,bolje da odemo negdje,i da kakav coban pusti ovce da ih cuvamo,jes da bi neku ukrali al haj
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Jbt patak, isto ko da sam ja post pisaoNoName je napisao/la:Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiramJedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći
).
Admin, ti si domaćin, red je da te upoznamo![]()
![]()
![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Ma samo daj veselja. Ja sam za to da se organizujemo na Barice, jer nije ni daleko, moze se piciti lopte, rostiljati, cugati, ma sve. Mozemo se vrlo lahko dogovoriti da idemo gore jednu subotu, pa ko voli nek izvoli. I nek svako ponese nesto gore, i eto nam druzenja..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.