Kad bi se skupilo nas 30-ak bilo bi oko nas 50-ak kornjaca..hebo derbi Millwal-West Ham

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oj al se ismija s krampomEmir_ZENICA je napisao/la:Tacno tako !
Kad bi se skupilo nas 30-ak bilo bi oko nas 50-ak kornjaca..hebo derbi Millwal-West Ham..Onaj me postenski nasmija za Paju..Sarajevom bi orilo : "Arsenal dominira ! " a onaj botko bi sa krampom dosao
kakva bi to festa bila
a prije feste bi trebalo rezervisati 5-6 soba na traumatologiji posto ce nam trebati kad zavrsi festa
Posudiće ti Botko krampuNoName je napisao/la:Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričatharry_90 je napisao/la:Ne bi ovo bilo lose,al dal je moguce to organizovat ?? Ima ovdje dosta koji su zaratovali,specijalci bi trebali da cuvaju okupljanjeadmin bi bio na udaru zbog dodjeljenih banova itd. sala na stranu,mislim da ne bi bilo lose
Sa adminom bi svi trebali popricatNoName je napisao/la:Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričatharry_90 je napisao/la:Ne bi ovo bilo lose,al dal je moguce to organizovat ?? Ima ovdje dosta koji su zaratovali,specijalci bi trebali da cuvaju okupljanjeadmin bi bio na udaru zbog dodjeljenih banova itd. sala na stranu,mislim da ne bi bilo lose
Zaboravio si na PajuStrauss je napisao/la:mene živo intersuje kako bi izgledao susret dvije živuče legende(harishp i cartman)
znam ga ja, nije neki co´jk.NoName je napisao/la:Meni samo pokažite ko je Admin, imam s njim nešto popričat
Kakvo ba Sarajevo daj negdje u prirodu.Igman naprimjer ponijeti loptu i udri savcio dan.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam na odmoru do 10. jula, a posto admin bojkotuje, ja cu biti domacin. Ajde ozbiljno da se dogovrimo. Za početak Sarajevo, pa onda sirom jedne nam i jedine.
Nisam ja znao da si ti tolko velak (što bi moja pokojna baba rekla) da ne može lopta proćNoName je napisao/la:Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiramJedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći
).
Admin, ti si domaćin, red je da te upoznamo![]()
![]()
![]()
I schlagera povedi obavezno, s njim ću pričati kad s tobom završim :ugeek:
SS.ba placa odlazak na koriduharry_90 je napisao/la:Admin evo nece da dodje,prepao sesala... ma to bi bio skup visokog rizika,jedino ovi iz dijaspore ako dodju,da uspostave pregovore o primirju,inace bi bilo veselooo...akoo ce se kakve igre pravit,bolje da odemo negdje,i da kakav coban pusti ovce da ih cuvamo,jes da bi neku ukrali al haj
Jbt patak, isto ko da sam ja post pisaoNoName je napisao/la:Već sam rekao: Što se mene tiče u obzir dolazi janje, roštilj, piva i slično. O sportu samo pričam ne znači da ga i prakticiramJedino ako ćemo na male mene možete na go staviti, nema šanse da bi ijedan go primili (fizički lopta ne bi mogla proći
).
Admin, ti si domaćin, red je da te upoznamo![]()
![]()
![]()
I schlagera povedi obavezno, s njim ću pričati kad s tobom završim :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.