Stjepan Radeljić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Stjepan Radeljić
Jedan od boljih večeras, puno bolje odigrao od Barisica, bolje se pozicionirao, prenio dobru formu iz kluba u repku.
Sta si ti gledao brt, 3 njihove velike sanse su imali kad je on Zaboravio svog igraca…ZkaoZenica je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:58Jedan od boljih večeras, puno bolje odigrao od Barisica, bolje se pozicionirao, prenio dobru formu iz kluba u repku.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Evo upali i statistiku , nas 3. najbolje ocijenjen igrač, 92% preciznost dodavanja, 3/4 osvojena duela, to je skroz solidno , a grešaka normalno da su svi imali, nema igrača koji nije ispao, Rumuni od cijelog pritiska 2 normalne prilike samo stvorili, sve drugo udarci iz daljine. Dobra tekma oba stopera al meni mrvicu Radeljic bolje odigrao od BarisicaGG3 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:01Sta si ti gledao brt, 3 njihove velike sanse su imali kad je on Zaboravio svog igraca…ZkaoZenica je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:58Jedan od boljih večeras, puno bolje odigrao od Barisica, bolje se pozicionirao, prenio dobru formu iz kluba u repku.
Da mu priliku da ispred Katica stvarno je cudno bilo sobzirom da je Katic odigrao citavu LN ocito je spor i los sa loptom u iznosenjuGG3 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:01Sta si ti gledao brt, 3 njihove velike sanse su imali kad je on Zaboravio svog igraca…ZkaoZenica je napisao/la: ↑21 mar 2025, 22:58Jedan od boljih večeras, puno bolje odigrao od Barisica, bolje se pozicionirao, prenio dobru formu iz kluba u repku.
Ne znam sta da kazem, u skoku gospodari ali kada su ova preskakanja igre i ispucavanja iz odbrane prema naprijed. Kod centarsuteva nekoliko kriminalno losih reakcija i pozicioniranja zbog kojih smo mogli glat golove primit.
Prednost svakako sto je ljevak i u formaciji s 4 nikad ne bih stavio 2 desnjaka u ovoj kombinaciji stopera koje mi imamo.
Sve u svemu daleko od dobrog ali se moze tretirati kao solidno s obzirom da je i on haman debitant
Prednost svakako sto je ljevak i u formaciji s 4 nikad ne bih stavio 2 desnjaka u ovoj kombinaciji stopera koje mi imamo.
Sve u svemu daleko od dobrog ali se moze tretirati kao solidno s obzirom da je i on haman debitant

Muharemovic bi igrao umjesto njega da nije klupiran u klubu vec mjesec dana. Solidnu utakmicu je odigrao, ali nije neko aman rjesenje. Kvalitetnije reprezentacije bi nam pored ovakvih stopera zabile 3 gola u drugom poluvremenu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja upravo mislim obrnuto. Smatram da je premazan svim bojama u ovoj fazi karijere i da je dosta underrated stoper. U Hrvatskoj ligi je top3 sigurno ali niko ne misli da je top3. Sto je njemu hendikep ali sta je tu je.
Treba nastaviti sa njim u prvih 11.
Pisao sam na temi utakmica protiv Rumunije i Kipra.
Radeljic je vrlo lahko mogao biti glavni krivac za 2 gola Rumunije. Jednom je Vasilj cudnovato odbranio nogom kada je napadač olahko pobjegao Radeljicu, i drugi put kada ga je preletila lopta i pala na glavu rumunskom napadaču na 5 metara. Sreća pa je promašio. Mozda sam jos sta propustio.
Zašto Radeljic ispred Katica tamo sam pisao.
A zašto ispred Muharemovica?! - mislim najprije zbog visine i skok igre jer Rumuni idu dosta na centarsuteve. Pa rekao bih da ima bolju pas igru I dugu loptu od Muharemovica...jos uvijek da. Ali primarno mislim da je prednost dobio zbog skok igre i centarsuteva Rumuna. A potom mozda zbog iskustva i eto forme.
U biti, nisam oduševljen njegovom partijom ali je na kraju dobro ispalo i po njega i po nas i to je ono što je najvažnije.
Imao je gresaka nazad, ali njegova igra nogom je ta zbog koje je igrao..kod gola je on taj koji je dao kljucni pas, a i pored toga je stvarno u nekim slucajevima ozivljavao taj dio gradnje napade gdje smo bili kriticni zadnjih utakmica.
BašČelik!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Yebale ti one narkomanske tetovaže mater ružnu.
Je li ovo njegov igrac dao gol ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Novi Sanicanin.Taman se jednog rijesis, a drugi se pojavi.
Forsiras Katica u LN, dodju kvalifikacije, stavis igraca koji nije ni igrao puno u reprezentaciji...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Upravo htjeo napisat Sanicanin 2.0.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 mar 2025, 21:35Novi Sanicanin.Taman se jednog rijesis, a drugi se pojavi.
Neznam šta vide u njemu.
Vaki su na terminu mogli samo na gol stati 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Katic i Barisic su konkurencija, a Radeljic i Muharemovic. Kad cete naucit jednom da CB ne znaci automatski da moze igrat na obje pozicije podjednako dobro.
Misljenja sam da je Muharemovic trebao da igra ovu utakmicu, ali pretpostavljam da je selektor uzeo Radeljica radi visine.
S loptom je na vi, ali ne srlja i ima dug korak.
naprijed rejal
Ima on i dobre dubinske nema govora, ali nije bilo Džeke/Kulenovića.Sveti je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:48Katic i Barisic su konkurencija, a Radeljic i Muharemovic. Kad cete naucit jednom da CB ne znaci automatski da moze igrat na obje pozicije podjednako dobro.
Misljenja sam da je Muharemovic trebao da igra ovu utakmicu, ali pretpostavljam da je selektor uzeo Radeljica radi visine.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Eto i ako je tako, sasvim nebitno, nisam pratio nesto posebno sa kime se ko rotira. Poenta je da si u bitnijim kvalifikacijama stavio igraca koji ima samo 1 utakmicu u reprezentaciji, a nisi ga uopste uigravao u LN za ove kvalifikacije.Sveti je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:48Katic i Barisic su konkurencija, a Radeljic i Muharemovic. Kad cete naucit jednom da CB ne znaci automatski da moze igrat na obje pozicije podjednako dobro.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zato ima treninge, skauting i informacije o svakom igracu, ljudi nista ne rade napamet. Nije uigravanje samo na utakmiciDamirT je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:53Eto i ako je tako, sasvim nebitno, nisam pratio nesto posebno sa kime se ko rotira. Poenta je da si u bitnijim kvalifikacijama stavio igraca koji ima samo 1 utakmicu u reprezentaciji, a nisi ga uopste uigravao u LN za ove kvalifikacije.Sveti je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:48Katic i Barisic su konkurencija, a Radeljic i Muharemovic. Kad cete naucit jednom da CB ne znaci automatski da moze igrat na obje pozicije podjednako dobro.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, CAZIN, denza, Google Adsense [Bot], guillermo, Hansestadt, jasmin10, MElloo, nerkolfc, Sheyi i 74 gosta.