Emir Spahić - direktor reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija
Kaze Spaha u videu iznad da vec ima par igraca sto su se odrekli papira i da rade da se to vrati znaci biti ce novih imena jos 

hmm ko se odreko
- Beduin
- Kontakt:
Kako si ranije mogao i pozvati, vrbovati, moljakati nekog mladog igraca iz dijaspore kad su sve i jedan selektor se vezali za ove nesposobne staruhane (ne samo po godinama, nego i jer su tu godinama bez ikakvog ucinka i vidnog napretka), a i ovo malo novih se zalijepilo za klupu ili tribine. Pa jedva neka minuta ako se hajruje.
Ovo su neki novi vjetrovi, ocito se dugo vremena pratio puls publike i naseg misljenja da trebaju temeljite promjene, a sto su i sami svjesni, pa se krenulo odmah temeljito i iznova.
Koliko mi je zao sto se i Dzeko nije oprostio, toliko sam i misljenja da bi bilo previse da svi odjednom odu, jer ipak treba neko ime u reprezentaciji, neko ko ce motivisati mladje i svojom pojavom i imenom. Barem jos neko vrijeme dok ne "stanemo na noge".
Ovo su neki novi vjetrovi, ocito se dugo vremena pratio puls publike i naseg misljenja da trebaju temeljite promjene, a sto su i sami svjesni, pa se krenulo odmah temeljito i iznova.
Koliko mi je zao sto se i Dzeko nije oprostio, toliko sam i misljenja da bi bilo previse da svi odjednom odu, jer ipak treba neko ime u reprezentaciji, neko ko ce motivisati mladje i svojom pojavom i imenom. Barem jos neko vrijeme dok ne "stanemo na noge".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da to nisi bas najbolje cuo jer je to rekao u nekom drugom kontekstu, ali moguce da je i meni nesto promaklo. Ako ti nije problem da nadjes taj dio.
Sta kaze brat Spaha, da nije bilo reprezentacije, s 30 godina bi zavrsio fudbalsku karijeru. Nevjerovatno koliko su i on i Barbarez motivisani, samo molim dragog Boga da ovo godinama potraje. Jedino mu zamjeram sto se previse osvrtao na novinarske natpise, a i sad trazi podrsku od medija, kao da je to aman bitno. Uzivanje je bilo slusati nekoga ko istinski voli ovu zemlju.

Nisam ja sumnjao da će se oni truditi, međutim još postoje sumnje koje imam oko Barbareza kao selektora. Puno je lakše završavati igrače i talente nego biti dobar selektor. Tako da, treba im dati vremena. Pozitivna stvar je što prvi put znamo gdje ćemo i šta ćemo, a to je cilj kvalificiranja na Euro 2028. Prije toga je sve bilo na horuk gdje su selektori išli utakmicu po utakmicu.Ghuraba je napisao/la: ↑17 maj 2024, 23:27Mislim da to nisi bas najbolje cuo jer je to rekao u nekom drugom kontekstu, ali moguce da je i meni nesto promaklo. Ako ti nije problem da nadjes taj dio.
Sta kaze brat Spaha, da nije bilo reprezentacije, s 30 godina bi zavrsio fudbalsku karijeru. Nevjerovatno koliko su i on i Barbarez motivisani, samo molim dragog Boga da ovo godinama potraje. Jedino mu zamjeram sto se previse osvrtao na novinarske natpise, a i sad trazi podrsku od medija, kao da je to aman bitno. Uzivanje je bilo slusati nekoga ko istinski voli ovu zemlju.![]()
Zeljovac je u pravu. Spaha je rekao da ima par za koje je prekratak period da se završe jer su se odrekli našeg državljanstva radi stranog ili njihovog matičnog i u procesu su vraćanja sportskog državljanstva. O kome bi mogao govoriti, pojma nemam.
Uglavnom, zakopčan je do grla i to je dobro.
Spaha me baš pozitivno iznenadio. Pokazuje puno staloženosti, ozbiljnosti, nema mahlskog mangupisanja i arogancije. Izgleda da je sazreo.
Samo da nekog štocem ne opali kad mu padne mrak
Samo da nekog štocem ne opali kad mu padne mrak

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nadajmo se da ce to biti neki propali agent (ako ih bude oko reprezentacije)

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zamisli Spahu u tandemu sa Stephanom Gillijem.

Zbog onogo štoCiranje odvratnog grčkog žohara, zaslužio je najviši orden BiH, i titulu počasnog gađanina Zenice.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Mogli su i njemu naci neku funkcijuJonSnow je napisao/la: ↑18 maj 2024, 11:23Zamisli Spahu u tandemu sa Stephanom Gillijem.![]()
Zbog onogo štoCiranje odvratnog grčkog žohara, zaslužio je najviši orden BiH, i titulu počasnog gađanina Zenice.![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Yebo te Vico kad god si ga pohvalio
Kabadahijo

Kabadahijo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
“Kada je došao prvi poziv od gospodina Emira Spahića, meni je to odmah bilo profesionalno kako bi trebalo da izgleda. Emir je došao kod mene kući, zatim selektor je sjeo na avion i došao u Zurich, pa Saša Papac je sjeo na avion i došao u Zurich." - Nikola Katić
Tako se to radi, bravo stručni štab
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sjetis se samo faketa kako je obilazio standardne reprezentativce, malo iso na odmor i pokuso to da proda kao selektorski posaoHoroz je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:01“Kada je došao prvi poziv od gospodina Emira Spahića, meni je to odmah bilo profesionalno kako bi trebalo da izgleda. Emir je došao kod mene kući, zatim selektor je sjeo na avion i došao u Zurich, pa Saša Papac je sjeo na avion i došao u Zurich." - Nikola Katić

naprijed rejal
Lik obilazio samo Dzeku i PjanicaSveti je napisao/la: ↑31 maj 2024, 20:06Sjetis se samo faketa kako je obilazio standardne reprezentativce, malo iso na odmor i pokuso to da proda kao selektorski posaoHoroz je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:01“Kada je došao prvi poziv od gospodina Emira Spahića, meni je to odmah bilo profesionalno kako bi trebalo da izgleda. Emir je došao kod mene kući, zatim selektor je sjeo na avion i došao u Zurich, pa Saša Papac je sjeo na avion i došao u Zurich." - Nikola Katić
Tako se to radi, bravo stručni štab![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Ovako se to radilo...jedva docekao da ode na putovanje u DubaiSveti je napisao/la: ↑31 maj 2024, 20:06Sjetis se samo faketa kako je obilazio standardne reprezentativce, malo iso na odmor i pokuso to da proda kao selektorski posaoHoroz je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:01“Kada je došao prvi poziv od gospodina Emira Spahića, meni je to odmah bilo profesionalno kako bi trebalo da izgleda. Emir je došao kod mene kući, zatim selektor je sjeo na avion i došao u Zurich, pa Saša Papac je sjeo na avion i došao u Zurich." - Nikola Katić
Tako se to radi, bravo stručni štab![]()

- Beduin
- Kontakt:
Obavili konstruktivan razgovor sa Pjanicem, a akcenat je bio na "koji restoran sluzi najbolji odrezak".
Sebi mater j3bali.
Sebi mater j3bali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"Akcenat je bio na utakmicama koje A tim očekuju ovog marta"
Čega se sve vuklo po ovom savezu i na selektorskim pozicijama..

Čega se sve vuklo po ovom savezu i na selektorskim pozicijama..

Nakon agresije najgora stvar koja je ovu zemlju zadesila je Faruk Hadžibegić.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja tu ublehu očima ne mogu gledati otkako je šiljio qrac na Salihamidžiću u prvom mandatu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.