Napustit će on Orenburg, ne žele da mu produže ugovor a ne želi ni on.
Ivan Bašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ivan Bašić
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
16 uzastopnih utakmica u prvenstvu bez pobjede, yebote zivot 

Evo pobijediše nekog, ne znaju kako se ponašati. 

Marin koji je prouzrokovao autogol Fakela haman i ne slavi, boli ga tuki

Gledao sam negdje od 30te minute, Ivan dobar bio bgm, mislim da ga je izvadio radi zutog kartona ovako rano da ne bi pocrvenio s obzirom da su skoro cijelo 2. Pol imali igraca vise..
4/5 osvojeni dueli
4/6 duge lopte

Kad god sam gledao ovog momka odigrao je stvarno dobro, sta jos radi u ovom Orenburgu necu nikad shvatit.
Tjesio sam se malo skauta u Rusiji trenutno da ima, ali opet da se nije povezivao bar s nekim u vrhu Ruskog fudbala nikako.
Tjesio sam se malo skauta u Rusiji trenutno da ima, ali opet da se nije povezivao bar s nekim u vrhu Ruskog fudbala nikako.
BašČelik!
-
- Kontakt:
Izleti mi ovo, ne znam koliko je stranica pouzdana.
- Maroon1946
- Kontakt:
Je li on najbolja opcija da odmah uđe u drugom poluvremenu?
Danas druga pobjeda u 3 utakmice, počeo i u klubu da pobjeđuje.
Drugi najbolje ocjenjen igrač...

Drugi najbolje ocjenjen igrač...
Pogledah utakmicu, cijela igra se vrti oko njega i danas je prekucao igricu. Bas kvalitetom odsksce i siguran sam da ce na ljeto preci u dosta bolji klub ako nista Ruske lige.
38/43 tacnost dodavanja
7/7 duge lopte
9/14 osvojeni dueli.
P.S.- nije nerealno i da se izbori opstanak u ligi, mjesto koje vodi u baraz je sada samo 3 boda udaljeno.
38/43 tacnost dodavanja
7/7 duge lopte
9/14 osvojeni dueli.
P.S.- nije nerealno i da se izbori opstanak u ligi, mjesto koje vodi u baraz je sada samo 3 boda udaljeno.
Nadam se da se neće zayebati i produžiti ugovor koji mu ističe u junu. Trebao bi bez većih problema naljeto naći bolji klub.
-
- Kontakt:
Lokomotiv - Orenburg 1:1
Basic (23) asistencija
Basic (23) asistencija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako ode u Poljsku odmah udarit rampu, u Turskoj je Trabzonspor uz ova top3 kluba jedina prihvatljiva opcija.
Rubin je isto ok varijanta, stabilan prvoligas.
Ako potpise za kakvog cvajtasa sa ambicijom ulaska u bundesligu ne bi bilo lose. Sve u svemu, nadam se da ce naci dobar klub jer kao reprezentativac i slobodan igrac ce sigurno dobiti bar 2 dobre ponude.
Rubin je isto ok varijanta, stabilan prvoligas.
Ako potpise za kakvog cvajtasa sa ambicijom ulaska u bundesligu ne bi bilo lose. Sve u svemu, nadam se da ce naci dobar klub jer kao reprezentativac i slobodan igrac ce sigurno dobiti bar 2 dobre ponude.
Kad će ova guba prestat dobijat pozive...on i Mujakić zauzimaju 2 mjesta bezveze
-
- Kontakt:
Ma nemoj nekima ni pokusavat objasnit. Prije 2 godine ga komplet forum prizivao u reprezentaciju jer je u mladoj izgledao kao prajm Iniesta naspram ostalih. Svi govorili odmah u A tim uzece ga Hrvati sad ne valja nikome i Ruski je FNL igrac a siguran sam da ce nac fin klubic sebi jer mu je istekao ugovor s Orenburgom + reprezentativac.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:23Ne moze u isti recenicu sa Mujakicem, realno momak nista nije slabiji od trenutni veznjaka mozda jedino Gigovic bolji od njeg.
Ono prilike sto je dosad dobio u reprezentaciji sasvim korektno odradio.
Jedino sto mi smeta kao i vecini forumasa je njegov menadzer smrdljivi, to definitivno.
-
- Kontakt:
Bolji je igrač od Tahirovića.
Najbolji na terenu!
Za Tahirovica je Pirlo
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.