Munib Ušanović
Re: Munib Ušanović
Prokletnice , napatio si nas dobro ovih skoro 10 godina , Dabogda ti svaka prisjela 3x . Nesretno u ostatku zivota !
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
- sanelmasetic
- Kontakt:
nije samo Munib problem, svi su oni Munib, pun ih je savez...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Jadnik
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
sto se vi ljutite na munju pa on je posten samo necete da sagledate situaciju
sve su to krampe asovi lopate kante za odlaganje krampi
Munib nije u zatvoruBoSna_pLayA je napisao/la:Ljudi ako mislite da je ovo neka promjena sto je munib u zatvoru varate se i to posteno pa muniba u savezu ima jos makar 4,.
Dok smjene ilju, colakovica i ostale lopove onda se moze reci da se nesto mjenja ... nadam se da ce sergeju dati sansu pa da sergej mozda to ocisti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne nadaj se.. takav je nas sistemBoSna_pLayA je napisao/la:pa osudili su ga na pet godina uskoro ce u zatvormiky_hz je napisao/la:Munib nije u zatvoruBoSna_pLayA je napisao/la:Ljudi ako mislite da je ovo neka promjena sto je munib u zatvoru varate se i to posteno pa muniba u savezu ima jos makar 4,.
Dok smjene ilju, colakovica i ostale lopove onda se moze reci da se nesto mjenja ... nadam se da ce sergeju dati sansu pa da sergej mozda to ocisti

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Munja i dalje redovno prisustvuje sastancima i sjednicama NS/FS BiH kao generalni sekretar "u ostavci", kojeg li apsurda, pa koliko će trajati taj status "u ostavci" majka mu stara ?!Lily je napisao/la: Ne nadaj se.. takav je nas sistem

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Da Muniba je puna Bosna ne samo BiH savez.Munib i slicni su odraz stanja drustva.Da nema njega tu bio bi neko drugi i bice.Gosp.Rodoljubom petkovicem sam igrao i poznajem tog "aparatcika"jos iz F.K. Naprijed i BSK.Parola u Dodikovoj prciji je sto gore na saveznom to bolje za njega i HDZ.Tako prestanite kritikovati Muniba i razmislite malo vise o stanju u Bosni.ali ne zaboravite Ciro je jedan.samo takvi mogu napraviti rezultate u "****"kakvim smo mi.pozdrav svima. 

- Alen Škoro
- Kontakt:
Munib je ovisan o sexu... To je razlog svih njegovih nepromisljenostizlatandr je napisao/la:Po sta ce mo da Munib nece biti dana u zatvoru
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Sto je najgore, i ako ode u zatvor,opet ce moci obnasati funkciju koju sada obavlja i niko mu nece praviti smetnje.
Opste poznato je da kod nas,svaki iole kriminalac sa debljim dzepom, osim ratnih zlocinaca,silovatelja i dilera,moze normalno ici na rad iz zatvora,jer mu zakon to dozvoljava. Tako da se ne zamarate puno sa njim.
Osim sto ce primati svoju platu za nerad,jos ce mu savez placati naknadu zatvoru koja ce ga oslobadjati u vremenu od 08:00-16:00 a ukoliko se odluci za produzeno radno vrijeme,jer je Usljo poznati radoholicar, onda do 18:00.
Opste poznato je da kod nas,svaki iole kriminalac sa debljim dzepom, osim ratnih zlocinaca,silovatelja i dilera,moze normalno ici na rad iz zatvora,jer mu zakon to dozvoljava. Tako da se ne zamarate puno sa njim.
Osim sto ce primati svoju platu za nerad,jos ce mu savez placati naknadu zatvoru koja ce ga oslobadjati u vremenu od 08:00-16:00 a ukoliko se odluci za produzeno radno vrijeme,jer je Usljo poznati radoholicar, onda do 18:00.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa zar je Munib neka marka pa zasluzuje temu na ovom forumu??
Nasli ste o kome ce te pricati,Munibova prica je vec odavno ispricana...
Nasli ste o kome ce te pricati,Munibova prica je vec odavno ispricana...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Ponos Torina
U pravu si, ne vidim svrhu teme sa likom i (ne)djelima ovog čovjeka. Kako je krenulo, sad će se otvarati teme i o ratnim zločincima, silovateljima, mafijašima...
U pravu si, ne vidim svrhu teme sa likom i (ne)djelima ovog čovjeka. Kako je krenulo, sad će se otvarati teme i o ratnim zločincima, silovateljima, mafijašima...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nadam se da će nastaviti ovisnost u zatvorufelipe-s je napisao/la:Munib je ovisan o sexu... To je razlog svih njegovih nepromisljenostizlatandr je napisao/la:Po sta ce mo da Munib nece biti dana u zatvoru
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ne znam koja budala otvori temu da pisemo o Munibu pa covjek nije vrijedan paznje jos vece smo mi budale sto pisemo o njemu... Poz i to veliki za jedinog i pravog covjeka u savezu Muniba...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
munibe, dabogda te krme izbolo.
netreba munibu podrska dok je troglavog predsjednistva bit ce i munje jer moraju jednog skolovanog lopova kraj sebe imati eto nije vise sekretar ali izmislise oni njemu radno mjesto bolje
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid
-
- Kontakt:
bas se pitam zna li lopte udariti... i jel je ikad u zivotu udario kako treba...calcio je napisao/la:
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.