Euroleague 2023/2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Euroleague 2023/2024
Oba Hernangomeza u Barseloni...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nisu potpisali jos, Real ima do 12.jula da matchira ponudu za Willya, nezgodna situacija za njih jer imaju Tavaresa a ako ne matchiraju pustaju MVP-a Eurobasketa u glavnog rivala.
Juancho ce doci samo ako i brat potpise.
Doveden je Joel Parra i placena masna odsteta u sezoni kad je rez budzeta. Ok domaci je igrac, prospekt, ali mislim da nema logike da u sezoni kad rezes budzet placas odstetu plus plata za koju si mogao dovesti provjereno ime, ali eto mozda se isplati na duze staze.
Pominje se Luke Sikma kao rezervna opcija ako propadne sa bracom Hernangomez...uzas izbor.
Ako potpisu bracu bice vrhunski potez, ali samo ako isto naprave kvalitetne izbore na vanjskoj liniji, trenutno je ona tankosava teska. Budu li zavisili od Higginsa i njegovog zdravlja (a i ovako je u godinama) to je brodolom.
Najveci problem je trener i ogroman ogroman rizik koji su napravili i meni nepotreban. Ako su htjeli neki low cost izbor koji moze da se pretvori u kvalitetno rjesenje imali su Jaku Lakovica, Durana, Ibona Navarra, Israela Gonzalesa itd.
Grimau mi ne ulijeva povjerenja ni sekunde a strucni stab pogotovo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- VensanKasel
- Kontakt:
Je li realno da će Crvena Zvezda onoliko platiti Davidovca ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
2,1 milion eura za 3 sezone. 700 000 po sezoni.VensanKasel je napisao/la: ↑07 jul 2023, 20:34Je li realno da će Crvena Zvezda onoliko platiti Davidovca ?
Meni je i za Avramovicevu platu fina lova data. On ce dobiti 900 000 eura za 2 godine.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- alan_kardec
- Kontakt:
Slukas navodno prelazi u Panatu
9 miliona za trogodišnji ugovor.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Nije navodno,vec upravo objavljeno oficijalno,Panata se vracaalan_kardec je napisao/la: ↑08 jul 2023, 14:27Slukas navodno prelazi u Panatu![]()
![]()
Mudonja vazda bio. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo ko Spanulis nekada, samo u suprotnom pravcu...
Mogu mislit doceka kad budu gostovali Olympiacosu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije baš ,ovo je 100 gore ovaj je počeo karijeru u Oly

Marko Simonović u Zvezdi
Sertac Sanli u Feneru
-
- Kontakt:
Jerian Grant u Panati,odličan posao zelenih dosad,PAO u top 4 

- VensanKasel
- Kontakt:
Izgleda da se Teodosić dogovorio sa Crvenom Zvezdom .
Jaramaz se vraća u Partizan .
Jaramaz se vraća u Partizan .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- alan_kardec
- Kontakt:
Uopšte nisam zadovoljan Teovim dolaskom. Ni najmanje.
Kad su ga vani iscijedili, došao kod nas da se raspadne na klupi.
Volio bih da griješim i neće mi biti problem da kažem da sam pogriješio, ali msm da je zakasnio nekoliko godina...
Volio bih da griješim i neće mi biti problem da kažem da sam pogriješio, ali msm da je zakasnio nekoliko godina...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Užasan potez po meni, zakasnili dosta godina, jest njega ljepota gledati i u 50.godini ali je rupa u odbrani bio i u svom prime-u, a sada pogotovo. Kruno Simon je također primjer da jednostavno godine uzimaju svoje, samo što je on to sam shvatio i povukao se u mirniju sredinu. Generalno bezvezan potez Zvezde izuzev nekog marketinga.alan_kardec je napisao/la: ↑11 jul 2023, 11:01Uopšte nisam zadovoljan Teovim dolaskom. Ni najmanje.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Kad je to Teo trebao doci u Beograd u 25 -33 godini
- alan_kardec
- Kontakt:
Teo je trebao početi razmišljati o Zvezdi kad je ušao u tridesete. Kad je klub dovoljno ojačao, kad su ga čelnici Zvezde i navijači zvali, kad je još uvijek bio u top formi... ako je već toliki navijač Zvezde kakvim se predstavlja. Doduše, jasno mi je da u profesionalnom sportu stvari ne funkcionišu tako. Trebao je doći prije nekoliko godina, a ne sad sa 36+ na leđima.
Marketinški gledano, odličan potez, iskustvom može mnogo da pomogne... Gledam mu statistiku iz Virtusa prošle sezone, solidne cifre, ozbiljna minutaža, samo što pritisak u Italiji i u Beogradu nije isti, a on je već veteran...Majstor je bio i ostao, takođe i rupčaga u odbrani...
Dolazi sa reputacijom top pojačanja, nadam se da će uspjeti to da opravda, mada iskreno, sumnjičav sam.
Marketinški gledano, odličan potez, iskustvom može mnogo da pomogne... Gledam mu statistiku iz Virtusa prošle sezone, solidne cifre, ozbiljna minutaža, samo što pritisak u Italiji i u Beogradu nije isti, a on je već veteran...Majstor je bio i ostao, takođe i rupčaga u odbrani...
Dolazi sa reputacijom top pojačanja, nadam se da će uspjeti to da opravda, mada iskreno, sumnjičav sam.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Može biti samo + Zvezdi,nemaju apsolutno ništa izgubiti,jer nemaju velike šanse u Euroligialan_kardec je napisao/la: ↑11 jul 2023, 12:46Teo je trebao početi razmišljati o Zvezdi kad je ušao u tridesete. Kad je klub dovoljno ojačao, kad su ga čelnici Zvezde i navijači zvali, kad je još uvijek bio u top formi... ako je već toliki navijač Zvezde kakvim se predstavlja. Doduše, jasno mi je da u profesionalnom sportu stvari ne funkcionišu tako. Trebao je doći prije nekoliko godina, a ne sad sa 36+ na leđima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 15:42Može biti samo + Zvezdi,nemaju apsolutno ništa izgubiti,jer nemaju velike šanse u Euroligi

Kao da je Zvezda do prošle sezone igrala ABA 2 ligu, a playevi joj bili neki polovni Ameri...

Samo + ne može biti ni pod tačkom razno. Evo recimo uporedi samo odbranu koju igraju Kampaco i Teodosić. Ništa drugo da ne poredimo, samo taj segment. I kako je tu onda Zvezda u nekom plusu?
Marketinški svakako plus, njegovo iskustvo je takođe plus, pregled igre... Sve ostalo je narodski rečeno, na dugu štapu, prije svega zbog godina i velikog pritiska koji će biti prisutan u svakom momentu.
Što se Zvezdinih šansi u EL tiče, cijenim da u ovom momentu ni jedan od najpoznatijih regionalnih košarkaških analitičara Marin Sedlaček, ne može ni sa 1% sigurnosti tvrditi šanse bilo koje EL ekipe za bilo šta pa tako ni Zvezdine.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.