Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Adrian Leon Barišić
Nije sve njegoca krivica..al opet sto je puno puno je. Covjek im je tri gola poklonio..eto sehic je skinuo jedan.
Nema se sta vadit na Sanacinanina imao je sasvim dovoljno vremena kod prvog gola...uspio je primit okrenut se i napravit polukorak..garo je bio doooosta daleko kad mu je sanicanin poslao loptu
Drugi go amaterska reakcija
Nema se sta vadit na Sanacinanina imao je sasvim dovoljno vremena kod prvog gola...uspio je primit okrenut se i napravit polukorak..garo je bio doooosta daleko kad mu je sanicanin poslao loptu
Drugi go amaterska reakcija
-
- Kontakt:
Stvarno je bio brutalan s tim dugim loptama, tacno u igraca je pogodio sa svoje polovine na protivnicku, ko Pjanke u svom primeu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Amaterska greska i kasnije je izgubio glavu kao i citava ekipa. Pokazao je dovoljno u Lisabonu da ima nade za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imao je i Tahirović duge lopte 6/7.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:31Stvarno je bio brutalan s tim dugim loptama, tacno u igraca je pogodio sa svoje polovine na protivnicku, ko Pjanke u svom primeu
-
- Kontakt:

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ne znam zašto ga se krivi za drugi gol. Okej, jeste loše primio loptu i pružio Luksemburžaninu šansu da krene sam prema golu, ali ga je isto tako uspio stići i vjerovatno bi ga zatvorio da imbecilni Šehić nije bespotrebno istrčao s gola. Isto tako, nije kriv za onu priliku koju je Šehić odbranio jer je tu Kolašinac dozvolio da ga lopta prođe.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trener kriv ...MoodyHank je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:05Ne znam zašto ga se krivi za drugi gol. Okej, jeste loše primio loptu i pružio Luksemburžaninu šansu da krene sam prema golu, ali ga je isto tako uspio stići i vjerovatno bi ga zatvorio da imbecilni Šehić nije bespotrebno istrčao s gola. Isto tako, nije kriv za onu priliku koju je Šehić odbranio jer je tu Kolašinac dozvolio da ga lopta prođe.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Prvi gol ga je Sanicanin zavalio bespotreb o su se dodavali al,sve ovo gteske stopera i njihovr slabe partije su Hadzibegiceva greske jer je istu stvari napravio u Slovackoj kad je Milicevic ispusio covjek nema pojma o fudbalu
Barišić je napravio dvije slične greške, od kojih je jedna bila fatalna. osim toga je izgledao vtrlo pristojno, čak i dobro. E sad, može li se bit dobar s takvim greškama, to ne znam. Možda nervoza, neuigranost, ipak mislim da ima potencijal veći od svih stopera osim Anela.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne može se mijenjati štoperski par samo tako.
Najjače kako se kritikovao Hadžikadunić a momak sve ove utakmice ni jednom nije pravio fatalne greške a kamo li dvije.
Najjače kako se kritikovao Hadžikadunić a momak sve ove utakmice ni jednom nije pravio fatalne greške a kamo li dvije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Imamo mi dobrih stopera. Nije ni Barisic los, jbg desi se greska i najboljim. Da je kako odyebat onu panjinu pod imenom Sinisa Sanicanin
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je.
On bi bio sigurniji sa Anelom/Denisom nazad. Mlad je. Trema, pritisak. Sve je to normalno. Niko se nije naucen rodio. Bice on dobar. Treba decka podrzati. Dzeko je juce nakon tekme bas njega tjesio. Bice to dobro
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Nebitno da li je par ili tri stopera, i prosjecni igraci ce izgledati vrhunski ako su uigrani, ako se dobro razumiju i nadopunjavaju. Kod nas je Sanicanin jedina konstanta, svi ostali se rotiraju. Ne moze tako. Ovo bez da opravdavam Barisiceve greske, za njih je on sam najvise kriv i tu nema sta.
1921
-
- Kontakt:
Ima konkretne ponude od Stouka, Basela i Stutgarta.
Salzburg i Dinamo se interesuju al bez konkretne ponude za sad.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Mozda bi najbolje bilo kada bi Salzburg bio zainteresovan i da posalje konkretnu ponudu. Liga za 1-2 stepena jaca od HNL, sa Salzburgom zagarantovana euro takmicenja, blizu mu kuca...kada bi se dokazao tu, zagarantovano se otvaraju vrata Njemacke...Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 jul 2023, 11:36Ima konkretne ponude od Stouka, Basela i Stutgarta.
Eto neka ga Dedic pogura i preporuci...
Koga ima Salzburg od stopera? Znam za onog Pavlovica iz Srbije jedino. Kakvi su ostali?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma imaju 6-7 stopera, od tog Pavlović i Solet zacementirani, a tu su i 3-4 mlađa od njega. Salzburg je loša opcija realno.
Salzburg je najbolja opcija za svakog fudbalera, jer su stvorii milion fudbalera..Stvarno mislis da ce Pavlovic i taj ostat u klubu? Salzburg ce to prodat ovo ljeto, bar jednog to je sigurno.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:22Ma imaju 6-7 stopera, od tog Pavlović i Solet zacementirani, a tu su i 3-4 mlađa od njega. Salzburg je loša opcija realno.
-
- Kontakt:
Pa sve i da ih proda, jos bi Barisicu status bio daleko od zagarantovanog jer imaju nekoliko mladjih stopera od njega koje ce razvijati.
Dinamo izgleda prodaje Šutala, bilo bi dobro kada bi se okrenuli Barišiću kao zamjeni
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.