Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Nazalost cim je to iz Sarajeva osuđeni smo na propast, grad nesposobnjakovica i uhljeba.
Grad u kojem je in uvuci se na budzet i parazitirati, ili na druge nacine pokusavati isisati budzetski novac. Sve ono totalno suprotno kapitalizmu i osnovama uspjeha na zapadu.
Grad sa jednim kvalitetnim privatnikom, sve ostalo cisti hamelj iako su tu u glavnom gradu, uz novac i institucije.
Sve se to pretocilo i ovdje Hadzibegic Sarajlijica nepotizmom i nekvalitetom zauzeo selektorsku poziciju, s druge strane isti nije pomisljao da kvalitetom i rezultatom zasluzi to mjesto.
Osuđeni smo na propast.
Grad u kojem je in uvuci se na budzet i parazitirati, ili na druge nacine pokusavati isisati budzetski novac. Sve ono totalno suprotno kapitalizmu i osnovama uspjeha na zapadu.
Grad sa jednim kvalitetnim privatnikom, sve ostalo cisti hamelj iako su tu u glavnom gradu, uz novac i institucije.
Sve se to pretocilo i ovdje Hadzibegic Sarajlijica nepotizmom i nekvalitetom zauzeo selektorsku poziciju, s druge strane isti nije pomisljao da kvalitetom i rezultatom zasluzi to mjesto.
Osuđeni smo na propast.
Kad bi ovo ispunio to bi bilo odlično, ali svi znamo da neće/ne može.Također je naglasio da će insistirati na velikom profesionalizmu fudbalera, od kojih očekuje da se u reprezentaciji ponašaju kao i u svojim klubovima

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jao kompleksaWanderson je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:22Nazalost cim je to iz Sarajeva osuđeni smo na propast, grad nesposobnjakovica i uhljeba.
Osuđeni smo na propast.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam iskreno, previše crnila..
Bezveze se daje alibi za neuspjeh
Bezveze se daje alibi za neuspjeh
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Glavni problem je neznanje, a da nije iz Sarajeva ne bi nikad prismrdio ovoj poziciji. To je poenta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Blago se nama pa imamo njih koji imaju znanje a nisu sarajlije.
Jedno ime napiste sem Vahida i da ima kakvu takvu trenersku karijeru.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 04 jan 2023, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Dok je Hadžibegić bio kakav takav trener tada je Edgar Davids igrao još fudbal. Valjda mu makar urade neki update fudbala za 2022. godinu.
Bukvalno je citava drzava bolja od Hadzibegica. Da su makar Calu stavili za glavnog pa aj.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Goalgetter je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:17Sta lupeta Faruk na konferenciji, kaze Atletico Madrid osvojio ligu sampiona i ne moze svako igrati tamo?![]()
![]()
![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Postavlja novinar pitanje rukfasu, prije nego sto odgovara ulijece vico i uzima mu rijec i odgovara umjesto njega,
Ovaj pored njeg isto dijete gleda i ceka da mu ovaj klimne kad ce moci da nesto kaze
Ovaj pored njeg isto dijete gleda i ceka da mu ovaj klimne kad ce moci da nesto kaze

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Sinoc gledam kad je Hadzibegic prije 6 mjeseci hvalio Sanicanina, Civica i Danilovica. I to nesto govori.
-
- Kontakt:
Zna li da Višća ne igra više za reprezentaciju?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Sva smo imena ispucali, doslvno su ostali Amar, Barabrez.
Jedino da trenere PL BiH pocenmo nabrajati.
Jedino da trenere PL BiH pocenmo nabrajati.
Mjau !
Izgleda da ne znamumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:32Zna li da Višća ne igra više za reprezentaciju?

naprijed rejal
Da li bi tako govorio da je Petkovic izabran?Wanderson je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:22Nazalost cim je to iz Sarajeva osuđeni smo na propast, grad nesposobnjakovica i uhljeba.
Osuđeni smo na propast.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Al samo da nisu iz Sarajeva molim lijepo
Dzeko budzetski parazitu
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 04 jan 2023, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, Google Adsense [Bot], MrPink, Proximic i 42 gosta.