Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
čuj omrz'o mu je klub zbog trenera(čitaj jer tjera McGrady-a iz ekipe).
ja sam Houston počeo simpatisati zbog Hakeema. i šta sam ja trebao prestati ih simpatisati, jer je Hakeem trejdan u Toronto. franšiza je bitna, a igrači će se mjenjati kao i svakom sportu.
ja sam Houston počeo simpatisati zbog Hakeema. i šta sam ja trebao prestati ih simpatisati, jer je Hakeem trejdan u Toronto. franšiza je bitna, a igrači će se mjenjati kao i svakom sportu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ma pusti ba, to su ti navijaci.
isto ovi sto za lakerse navijaju. kad bi bryant bio trejdan zamrzili bi ih istog momenta, te bi navijali za kobijev novi tim. isto je i sa mcgradyem.
isto ovi sto za lakerse navijaju. kad bi bryant bio trejdan zamrzili bi ih istog momenta, te bi navijali za kobijev novi tim. isto je i sa mcgradyem.
joj kolko je meni krivo sto nisam bio u mogucnosti gledati rocketse za vrijeme hakeema,mogu mislit koji je to centar bio i jos nesto jel moze neko napisati procente suta od t-maca kad je utrpo washingtonu 62 poena(kolko pokusaja za 2,kolko za 2 itd.) dok je igao za orlando
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Otkud ti znas kakav sam ja navijacWolverine je napisao/la:ma pusti ba, to su ti navijaci.

Tracy McGrady!!!
Evo sto sam nasao, znaci pogodio 20 suteva ali neznak koliko je imao pokusaja (ne vise od 36 pokusaja).T-MAC je napisao/la:joj kolko je meni krivo sto nisam bio u mogucnosti gledati rocketse za vrijeme hakeema,mogu mislit koji je to centar bio i jos nesto jel moze neko napisati procente suta od t-maca kad je utrpo washingtonu 62 poena(kolko pokusaja za 2,kolko za 2 itd.) dok je igao za orlando
Imao je isto tako 25 slobodnih ali neznam tacno koliko ih je pogodio, ako nesto nadjem svakako cu postaviti.
Tracy McGrady!!!
eto ove godine rocketsi ostase bez doigravanja,sto je je i bilo za ocekivati s obzirom da smo u sezonu kkrenuli prakticno bez centra.ali eto ovi momci su davali nadu sve do unazad koju utakmicu jer umor je na kraju ucinio svoje.pred kraj ariza se povrijedio pa je i martin propustio nekoliko zadnjih utakmica a sami brooks i scola nisu mogli nositi ekipu.
ali od sljedece sezone ocekujem borbu za prva cetiri mjesta na zapadu.jer ming ce se vratiti pod kos,scola na svoju prirodnu poziciju,sad imamo martina kao beka,arizu kao krilo i malog brooksa koji je ove sezone pokazao da se radi o velikom potencijalu.
klupa nam je solidna mada bi se tu moglo malo nesto i pojaacaat.imamo vec provjerenog betiera i jordan hila koji se kao nesto i pokazao od kako je stigao u rocketse.tu je i mali lowry solidan igrac i jos hrpa nekih igraca koji bi mogli biti trejdovani za neko solidno pojacanje
sve u svemu nisam razocaran sezonom
i usput da se malo osvjezi ova tema
ali od sljedece sezone ocekujem borbu za prva cetiri mjesta na zapadu.jer ming ce se vratiti pod kos,scola na svoju prirodnu poziciju,sad imamo martina kao beka,arizu kao krilo i malog brooksa koji je ove sezone pokazao da se radi o velikom potencijalu.
klupa nam je solidna mada bi se tu moglo malo nesto i pojaacaat.imamo vec provjerenog betiera i jordan hila koji se kao nesto i pokazao od kako je stigao u rocketse.tu je i mali lowry solidan igrac i jos hrpa nekih igraca koji bi mogli biti trejdovani za neko solidno pojacanje
sve u svemu nisam razocaran sezonom
i usput da se malo osvjezi ova tema
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
hm, vjeruj da su mi ekipe iz Houstona, a Rocketsi pogotovo nešto najbliže što se može porediti sa Čelikovim ekipama.
pa objektivno pred početak sezone i nisam imao neke specijalne nade u play-off.
ekipa je u sezoni pokazala karakter. večina je odigrala u najmanju ruku u skladu sa očekivanjima, a Budinger je baš i opravdao status potencijalne "krađe" drafta.
ako se Ming oporavi, a nadam se da hoće. uz solidan draft izbor i ove momke koji su tu može se očekivati najmanje ponavljanje rezultata iz prošle sezone, a možda se dobaci i krug više, pa čak i samo finale NBA lige.
pa objektivno pred početak sezone i nisam imao neke specijalne nade u play-off.
ekipa je u sezoni pokazala karakter. večina je odigrala u najmanju ruku u skladu sa očekivanjima, a Budinger je baš i opravdao status potencijalne "krađe" drafta.
ako se Ming oporavi, a nadam se da hoće. uz solidan draft izbor i ove momke koji su tu može se očekivati najmanje ponavljanje rezultata iz prošle sezone, a možda se dobaci i krug više, pa čak i samo finale NBA lige.
E daje sad da Rocketsi dovedu Lee-ja koji je u propalim Warriorsima, treba im uvalit neke kloceve kao npr. Hayesa koji se ubio za njihov bjedni run n gun. I onda petorka Brooks, Martin, Battier/Ariza, Lee, Ming, a na klupi Ariza, Scola, Landry. Pa pojeli bi ove zvijezdice iz Miamija.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
hayes za leea? si ti ozbiljan? 
taj lee ti je podedinacno bolji od bilo kojeg igraca iz memphisa, i ti bi za nejga dao hayesa.
i ti warriorsi nisu propali, oni sljedece godine pocinju iznova. pogledaj petorke curry-ellis-morrow-lee-udoh. straso, a mlado.

taj lee ti je podedinacno bolji od bilo kojeg igraca iz memphisa, i ti bi za nejga dao hayesa.
i ti warriorsi nisu propali, oni sljedece godine pocinju iznova. pogledaj petorke curry-ellis-morrow-lee-udoh. straso, a mlado.
Pa de prvo procitaj jadan nebio sta sam napisao, pa onda izvaljuj. Napisao sam treba dati neke kloceve, znaci mnozina tj. vise igraca a ja sam naveo primjer Hayesa. Run N Gun stil nikada nece donije naslov, jer se naslovi donose odbranom a Houston ti je jedna od jacih defanzivnih ekipa u NBA trenutno.Wolverine je napisao/la:hayes za leea? si ti ozbiljan?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ovog lava vise nema,coek je trejdovan,na njegovoj poziciji je doveden jordan hillBIHfan je napisao/la:E daje sad da Rocketsi dovedu Lee-ja koji je u propalim Warriorsima, treba im uvalit neke kloceve kao npr. Hayesa koji se ubio za njihov bjedni run n gun. I onda petorka Brooks, Martin, Battier/Ariza, Lee, Ming, a na klupi Ariza, Scola, Landry. Pa pojeli bi ove zvijezdice iz Miamija.

T-MAC je napisao/la:ovog lava vise nema,coek je trejdovan,na njegovoj poziciji je doveden jordan hillBIHfan je napisao/la:E daje sad da Rocketsi dovedu Lee-ja koji je u propalim Warriorsima, treba im uvalit neke kloceve kao npr. Hayesa koji se ubio za njihov bjedni run n gun. I onda petorka Brooks, Martin, Battier/Ariza, Lee, Ming, a na klupi Ariza, Scola, Landry. Pa pojeli bi ove zvijezdice iz Miamija.
Mislio sam na Lowrya.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pa isti klinac ti dodje. lee ti je jedan od boljih centara u ligi, i dati nek kloceve za nejga. bil ti dao brooksa za dva tri kloca tipa hayes?BIHfan je napisao/la:Pa de prvo procitaj jadan nebio sta sam napisao, pa onda izvaljuj. Napisao sam treba dati neke kloceve, znaci mnozina tj. vise igraca a ja sam naveo primjer Hayesa. Run N Gun stil nikada nece donije naslov, jer se naslovi donose odbranom a Houston ti je jedna od jacih defanzivnih ekipa u NBA trenutno.Wolverine je napisao/la:hayes za leea? si ti ozbiljan?
Nebi, ali uprava Warriorsa bi.Wolverine je napisao/la:pa isti klinac ti dodje. lee ti je jedan od boljih centara u ligi, i dati nek kloceve za nejga. bil ti dao brooksa za dva tri kloca tipa hayes?BIHfan je napisao/la:Pa de prvo procitaj jadan nebio sta sam napisao, pa onda izvaljuj. Napisao sam treba dati neke kloceve, znaci mnozina tj. vise igraca a ja sam naveo primjer Hayesa. Run N Gun stil nikada nece donije naslov, jer se naslovi donose odbranom a Houston ti je jedna od jacih defanzivnih ekipa u NBA trenutno.Wolverine je napisao/la:hayes za leea? si ti ozbiljan?

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
zasto to mislis? uprava warriorsa je napokon pocela raditi kako treba, i sad imaju pravu ekipu. rijesili su se hamelja tipa turiaf, nepotrebnih igraca tipa maggette, i onih koji svaki dan rucaju bolnicku hranu tipa azubuike. jedina prava zrtva je taj randolph, ali su umjesto njega dobili boljeg igraca.
govoris da run'n'gun ne osvaja naslove, a odbrana osvaja. di je ta houstonova odbrana kad dodje playoff, ili ako uopste dodju do istog? nije da prije nisu imali dobru odbranu, ali otkad ja aktivno pratim nba ligu najbolji rezultat im je polufinale zapada, i to su samo jednom dospjeli tu.
govoris da run'n'gun ne osvaja naslove, a odbrana osvaja. di je ta houstonova odbrana kad dodje playoff, ili ako uopste dodju do istog? nije da prije nisu imali dobru odbranu, ali otkad ja aktivno pratim nba ligu najbolji rezultat im je polufinale zapada, i to su samo jednom dospjeli tu.
Wolverine je napisao/la:zasto to mislis? uprava warriorsa je napokon pocela raditi kako treba, i sad imaju pravu ekipu. rijesili su se hamelja tipa turiaf, nepotrebnih igraca tipa maggette, i onih koji svaki dan rucaju bolnicku hranu tipa azubuike. jedina prava zrtva je taj randolph, ali su umjesto njega dobili boljeg igraca.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pa to je zahvlaljujuci sto su u zadnje vrijeme prava pokretna bolnica...oni sa mozda dva solidna pojacanja sljedece sezone mogu se boriti za sami vrh lige...Wolverine je napisao/la:zasto to mislis? uprava warriorsa je napokon pocela raditi kako treba, i sad imaju pravu ekipu. rijesili su se hamelja tipa turiaf, nepotrebnih igraca tipa maggette, i onih koji svaki dan rucaju bolnicku hranu tipa azubuike. jedina prava zrtva je taj randolph, ali su umjesto njega dobili boljeg igraca.

vidim raspravlja se o Rocketsima
, pa rekoh da se i ja "loma" uključim
da, bilo bih odlično kad bih se doveo Lee, ali recimo upravo je potpuno pogrešno spominjati Hayesa u kontekstu trade-a i njegovog uklapanja u run'n'gun. on jeste nizak igrač, ali nije tip za brzine, neg' upravo suprotno. on je klasični defanzivac, a i nema neku minutažu. jeste da starta, ali neki drugi uglavnom završavaju. možda ponuditi Andersen ili Jeffries, uz još ponekog, ali Rocketsi sad baš i nemaju kvaliteta za ponuditi. a na kraju krajeva koliko god imali čudnih poteza, i Wariorsi nisu toliko ludi.

da, bilo bih odlično kad bih se doveo Lee, ali recimo upravo je potpuno pogrešno spominjati Hayesa u kontekstu trade-a i njegovog uklapanja u run'n'gun. on jeste nizak igrač, ali nije tip za brzine, neg' upravo suprotno. on je klasični defanzivac, a i nema neku minutažu. jeste da starta, ali neki drugi uglavnom završavaju. možda ponuditi Andersen ili Jeffries, uz još ponekog, ali Rocketsi sad baš i nemaju kvaliteta za ponuditi. a na kraju krajeva koliko god imali čudnih poteza, i Wariorsi nisu toliko ludi.
kad vec spominejs bolnicu, zna se ko je uz portland najveca bolnica u ligi.T-MAC je napisao/la:pa to je zahvlaljujuci sto su u zadnje vrijeme prava pokretna bolnica...oni sa mozda dva solidna pojacanja sljedece sezone mogu se boriti za sami vrh lige...Wolverine je napisao/la:zasto to mislis? uprava warriorsa je napokon pocela raditi kako treba, i sad imaju pravu ekipu. rijesili su se hamelja tipa turiaf, nepotrebnih igraca tipa maggette, i onih koji svaki dan rucaju bolnicku hranu tipa azubuike. jedina prava zrtva je taj randolph, ali su umjesto njega dobili boljeg igraca.
reko sam otkad aktivno pratim ligu, meni govoris da bolje procitam sta ti napises, ja sad tebi to moram rec.BIHfan je napisao/la:Wolverine je napisao/la:zasto to mislis? uprava warriorsa je napokon pocela raditi kako treba, i sad imaju pravu ekipu. rijesili su se hamelja tipa turiaf, nepotrebnih igraca tipa maggette, i onih koji svaki dan rucaju bolnicku hranu tipa azubuike. jedina prava zrtva je taj randolph, ali su umjesto njega dobili boljeg igraca.
![]()
![]()
Bravo kralju, vidi ko je osvojio naslove 94 i 95.
ma sad nisam siguran da li treba taj centar...kako vidim draftovali su nekog centra,koji moze uz andersona nekad zamjenit mingu kad ovom zatreba odmor...vise mi skripi pozicija tog krilnog centra gdje pored scole i nema neke zamjene...i da treba jos jedno krilo ili bek,da uz betiera moze zamjenit martina ili arizu...na pozociji playa solidno popunjeni sa brooksom i lowryem...sad cemo vidjet kako ce se stvari dalje odvijat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.