FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Još da se u Premier ligu plasira i Radnički iz Lukavca i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prije ne mogu nikako, ali od septembra garant..Probisvjet je napisao/la:Hajte komsije sto prije u PL

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imal Slavena gdje tuMonolog je napisao/la:Još da se u Premier ligu plasira i Radnički iz Lukavca i to je to.

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa još kad bi i oni ušli, onda ne bismo imali Premier Ligu, već cijeli Tk.hammers je napisao/la:Imal Slavena gdje tuMonolog je napisao/la:Još da se u Premier ligu plasira i Radnički iz Lukavca i to je to.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
IKLGMB 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
šampioone šampioneee šampioonee šampiooneeee...pobjedom nad orasjem buducnost je ovjerila ulazak u pl,veliko slavlje na gradskom stadionu banovici gdje su pred oko 2000 gledalaca sa 2 igraca manje uspjeli doci do vazne pobede!!!
etonas komsije!!!

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- ___Benny___
- Kontakt:
amele ko je dobio crvene ko da gledam sumi i vedran.,_amel_13_BHf_ je napisao/la:šampioone šampioneee šampioonee šampiooneeee...pobjedom nad orasjem buducnost je ovjerila ulazak u pl,veliko slavlje na gradskom stadionu banovici gdje su pred oko 2000 gledalaca sa 2 igraca manje uspjeli doci do vazne pobede!!!![]()
![]()
![]()
etonas komsije!!!

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Iskrene cestitke iz Mostara....na neki nacin sam vezan za taj klub,imam dosta rodbine u Banovicima,a nekoliko rodjaka mi je igralo i igra za Buducnost,tako da mi je posebno drago vidjeti vas opet u PL.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Cestitke svim igracima i upravi i od mene velike.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Pridružujem se čestitkama i welcome back to the Premier League BiH.^^
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
vedran i sarajlic hhah zamal___Benny___ je napisao/la:amele ko je dobio crvene ko da gledam sumi i vedran.,_amel_13_BHf_ je napisao/la:šampioone šampioneee šampioonee šampiooneeee...pobjedom nad orasjem buducnost je ovjerila ulazak u pl,veliko slavlje na gradskom stadionu banovici gdje su pred oko 2000 gledalaca sa 2 igraca manje uspjeli doci do vazne pobede!!!![]()
![]()
![]()
etonas komsije!!!

- Sevillista<
- Kontakt:
Dobrodošli!
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
DaBogDa odma ispali iz nje!AulleTa je napisao/la:Pridružujem se čestitkama i welcome back to the Premier League BiH.^^
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Koliko smo mi velezovi navijaci vidili jada sa Buducnosti i Jedinstvom nikad necu zaboravit utakmicu kad su nas ostavili u prvoj ligi federacijeAda je napisao/la:DaBogDa odma ispali iz nje!AulleTa je napisao/la:Pridružujem se čestitkama i welcome back to the Premier League BiH.^^

Samo jedan klub Velež Mostar
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
boli me q zavas ja znam da smo u pl i da cemo ostati bar jos 3 sezone..take su ambicije,a za daljne neznam..jbg a ja bash volim velez...

Polahko ba, polahko. Prije Slavena ide Omladinac kao i u Prvu! ha ya!hammers je napisao/la:Imal Slavena gdje tuMonolog je napisao/la:Još da se u Premier ligu plasira i Radnički iz Lukavca i to je to.
A đe da znam?!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sloboda, Zvijezda, Buducnost, Radnicki, Gradina, Slaven, Bratstvo i jos neki klubi eto nas... Pola Premijer lige TK ! Na gostovanje prevoz svakih 15 minRaz_ba je napisao/la:Polahko ba, polahko. Prije Slavena ide Omladinac kao i u Prvu! ha ya!hammers je napisao/la:Imal Slavena gdje tuMonolog je napisao/la:Još da se u Premier ligu plasira i Radnički iz Lukavca i to je to.

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
IMA DA VAS DEREMOOOO.................LJM FOREVERAda je napisao/la:DaBogDa odma ispali iz nje!AulleTa je napisao/la:Pridružujem se čestitkama i welcome back to the Premier League BiH.^^
1947!
-
- Kontakt:
dobro dosli u PL kosmije ... lijepo je vidjet TK sa 3 predstavnika (Sloboda,Zvijezda i Buducnost), nadam se da cemo dugo dugo da trajemo zajedno u PL ...
Lijep POZDRAV iz GRADACCA
Lijep POZDRAV iz GRADACCA
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
Dobrodosli u Premier ligu BIH ponovo... Slijedece sezone vam predvidjan plasman uprvih 5 sigurno... Nekako ste mi vi gutava ekipa, sa raskosnim talentima na sve strane, a siguran sam da takvih imate i sada u ekipi, koji ce biti zeljni dokazivanja pa ce harati premierligaskim terenima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.