Njegov menadzer Irfan Redzepagic njega gurao u reprezentaciju!
Dino Hotić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dino Hotić
Yebo te koliki glupan moraš bit da non-stop kopaš po postovima od d prije 2,3,5 godina , da nađeš šta je neko napiso pogrešno.
Stvarno si poglup.

Stvarno si poglup.
-
- Kontakt:
Neko mu hakovao profil, vidis da je razumljiv post

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dino hotić je bio jedan od najboljih igraca u Sloveniji i do sada je razočarao u reprezentaciju. Ipak je stigao mnogo dalje od Tatara koji nemoze u Slaven Belupo igrati. Zakaric takođe nije mogao da prevlada u Slaven Belupu i sada mozemo videti gde danas igra! @Belosevicu nisi mi rekao kako je u Kanadi, jel ideš dalje na ribice?
Ocekivao sam da ce biti buducnost naše reprezentacije i na kraju se ništa dešavalo. Ne mogu predvidjeti šta će se dogoditi za nekoliko godina, možda se varam kao sada...
[*]
Mozda i nije menadzer igrac za sad je loš bio u reprezentaciji isto Visca. Ako dodje novi selektor koji ga ojaca igracki i filozoficki onda ima nade. Bajevic jedva prica i nije nikada bio za selektora ako budemo iskreni. Trebaš nekoga koji je zajeban isto Ciro Blazevic i Safet Susic. Nekog koji donosi disciplinu i posebno radi s mladim igračima! Ja se nadam da ce biti u Savezu preokret i da se napokon ukini nacionalni kljuc. Onda imaju ovi igraci budunost i mi se nemoramo više muciti...
-
- Kontakt:
Filozoficki ojacavati igrace !!! To je jedini ispravan put 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Totalno je nelogicno da ovom momku dajes priliku u najvaznijoj utakmici, u barazu - to valjda znaci da ima nesto u njemu...a potom ga nakon toga totalno ignorises.
Ja i dalje mislim da Hotic ima mjesta medju 23.
Hadziahnetovic je drugi klasicni primjer neznanja vodece strukture - momak koji prvobitno nije bio ni na prosirenom spisku a potom igrom slucaja upadne na spisak i postane nezamjenjiv u prvih 11 maltene.
Totalno nelogicni potezi strucnog staba i pokazatelji neupucenosti i neznanja...a ima ih jos i gorih: Sabanadzovic, Hadzic itd..
Hadziahnetovic je drugi klasicni primjer neznanja vodece strukture - momak koji prvobitno nije bio ni na prosirenom spisku a potom igrom slucaja upadne na spisak i postane nezamjenjiv u prvih 11 maltene.
Totalno nelogicni potezi strucnog staba i pokazatelji neupucenosti i neznanja...a ima ih jos i gorih: Sabanadzovic, Hadzic itd..
Slazem se... Gledo sam mu nastupe u belgiji momak ima potencial... 10 min protiv Irske i nigdje ga .. momak zasluzuje sigurno sansu i najmanje 45 da pokaze sta zna...hurem je napisao/la: ↑11 nov 2020, 11:42Totalno je nelogicno da ovom momku dajes priliku u najvaznijoj utakmici, u barazu - to valjda znaci da ima nesto u njemu...a potom ga nakon toga totalno ignorises.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Strijelac protiv Genka koji gubi sa 1-5...
Ukrali smo slovencima Mesija hvala lp
-
- Kontakt:
bravo momak!
- Beduin
- Kontakt:
Koliko ste hvalili ovog momka dok nije dobio poziv, ja sam mislio ovaj nas vodi na EP i SP. A odjednom tajac.
Jel toliko los odlaskom u Belgiju ili sta je?
Vidim da je postigao 4 gola i 3 asistencije, ima dobru minutazu u Belgiji, iskreno nisam ga ni gledao kako igra, dok u reprezentaciji nije ni imao vremena/prilike se dokazati. U klubu igrao i desno krilo i veznog (centralnog i ofanzivnog?), ako je vjerovati TM.
Vidim da je postigao 4 gola i 3 asistencije, ima dobru minutazu u Belgiji, iskreno nisam ga ni gledao kako igra, dok u reprezentaciji nije ni imao vremena/prilike se dokazati. U klubu igrao i desno krilo i veznog (centralnog i ofanzivnog?), ako je vjerovati TM.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jos jedan levat od igraca sto je upao u repku samo preko veze. Vjerovatno u top 10 levata sto su dobili poziv za repku.
Mi pljujemo Višću koji ima preko 50 nastupa za repku, pitanje je onda koje krilo može zadovoljiti navijače? Sad recimo većina nas priziva Lulića, jedan od njih sam i ja, ali ako ću biti iskren prema sebi dok je igrao molio sam Boga da ode jer koliko mu se puta znala lopta odbiti od nogu kao od drvo to je čudo pravo.Beduin je napisao/la: ↑11 feb 2021, 21:21Koliko ste hvalili ovog momka dok nije dobio poziv, ja sam mislio ovaj nas vodi na EP i SP. A odjednom tajac.

Za prvu sezonu u jednoj od jačih liga Evrope (jedna od prvih nakon najjačih pet) u jednom jako lošem klubu igra poprilično dobro. Pet golova, tri asistencije, tri velike šanse kreirane za saigrače koje su fulili, bilo je tu i prečki... Nikad nisam za kritikovanje niti jednog igrača sve dok mu se ne da PRAVA šansa u repci.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dino Hotić nije loš igrač i sigurno mu je mjesto među 25 igrača u reprezentaciji.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Ne može se igrač cijeniti na osnovu 15ak minuta koliko dobiju i Hotić i Lončar i ostali igrači a u tih 15ak minuta se igra poznata naša "daj na Džeku pa šta bude".
Trenutno korisnika/ca: ovisnik, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 39 gostiju.