jestamaji je napisao/la:
drugačiji
ali niti bi argentina bez maradone niti francuska bez zidanea a vjerovatno niti brazil bez ronalda , bebeta i romaria osvojili SP
messi je imao šansi u izobilju da to postigne i uvijek se utopio u sivilo, nije bio ni sjena messija ka su pored njega xavi i iniesta
zidane i maradona su tražili loptu, svaki napad je išao preko njih, po principu daj mi loptu da im milu ****** a to nije mogo svako, samo par njih. messi to ne može
pored toga maradonu su tukli, za to se danas ne dobiva crveni nego se ide drito u zatvor, ali džaba ja to tebi i svim ostalima pričam kad vi gledate fudbal tek od messija i cr7
Mitomanija, mitomanija everywhere.
Zidanea 98. prosralo kao Iniestu 2010. Ništa do finala i onda jedna utakmica i wow sam nosio ekipu. Thuram ništa, Henry ništa, Trezeguet ništa. Mozes pricati nekome ko nije gledao prvenstvo.
Ekipu sa Henryem, Blancom, Dechampsom, Vierom, Lizarazuom vodio jedan igrac. Yeah, right.
S druge strane Messi 2014. do finala kao strijelac ili asistent ucestvovao u svakom golu Argentine, malo li je, nije on ta japija da vodi ekipu, je l' de?
Uporedimo ekipe i spomenimo neka imena s kojima je Messi dosao do finala.
Rojo, Demichelis, Lavezzi, Garay, Enzo Perez, Fernando Gago, Palacio.
Najbolje Zidaneovo prvenstvo je ono 2006.
Eto da sad vidimo, kol'ko mozete unatoc svemu da polemizirate.
Don't hate what you don't understand.