Bio si na spisku dok nisam vidio sta pises na temi igrac br 6. Tu si me razocarao.ASD je napisao/la:Hardene, ocekivao sam tu neke bodove.
Moram sad mijenjati svoj spisak, htio sam te spomenuti samo zato sto ces se i ti mene sjetiti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bio si na spisku dok nisam vidio sta pises na temi igrac br 6. Tu si me razocarao.ASD je napisao/la:Hardene, ocekivao sam tu neke bodove.
Moram sad mijenjati svoj spisak, htio sam te spomenuti samo zato sto ces se i ti mene sjetiti.
Stignem prepraviti.harden je napisao/la:Bio si na spisku dok nisam vidio sta pises na temi igrac br 6. Tu si me razocarao.ASD je napisao/la:Hardene, ocekivao sam tu neke bodove.
Daj brstu tuzlaku meniASD je napisao/la:Hardene, ocekivao sam tu neke bodove.
Nisam Tuzlak, ali svakako smatram da au studenti iz ZDK stetni za nas kanton.Sarmelino je napisao/la:Daj brstu tuzlaku meniASD je napisao/la:Hardene, ocekivao sam tu neke bodove.
Ima ovih sto ne piju ironiju i sarkazam jbgASD je napisao/la:Nisam Tuzlak, ali svakako smatram da au studenti iz ZDK stetni za nas kanton.Sarmelino je napisao/la:Daj brstu tuzlaku meniASD je napisao/la:Hardene, ocekivao sam tu neke bodove.
Procitao sam na drugoj temi da podrzavas igraca s brojem 6.
Ne prati branimir ragbi i kriket, pišemo mu minus za toASD je napisao/la:Branimir i Jestamaji po meni iznad konkurencije.
Branimir se pojavljuje kod svakog takmicenja vrijednog paznje i dao je jako veliki doprinos forumu.
Jestamaji, poznaje materiju i dosta dugo prati razne sportove, bez njega forum nebi valjao.
Glasaj klotzu. Ocekujem bodove za kantu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne prati branimir ragbi i kriket, pišemo mu minus za toASD je napisao/la:Branimir i Jestamaji po meni iznad konkurencije.
Branimir se pojavljuje kod svakog takmicenja vrijednog paznje i dao je jako veliki doprinos forumu.
Jestamaji, poznaje materiju i dosta dugo prati razne sportove, bez njega forum nebi valjao.![]()
![]()
Al da zaslužuje glas to svakako![]()
Jesta je ljudina, sa njim uvijek se možeš našaliti i znaš da neće to shvatiti na pogrešan način, a ima se i šta naučiti o sportu od njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.