ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
Michigan Wolverines 73 : 81 Mega Bemax
Mushidi 19
Bitsadze 16
Mokoka 13
Fundić 9
Čarapić 8
Marjanović 6
Ašćerić 4
Mišković 2
Ratkovica 2
Stanić 2
Janjić
Koprivica
-----------------
Zadar 97 : 69 Split
Krajina 17
Božić 15
Planinić 14
Špralja 13
Grant 11
Marić 8
Bašić 7
Vuković 6
Brzoja 4
Erslan 2
Mushidi 19
Bitsadze 16
Mokoka 13
Fundić 9
Čarapić 8
Marjanović 6
Ašćerić 4
Mišković 2
Ratkovica 2
Stanić 2
Janjić
Koprivica
-----------------
Zadar 97 : 69 Split
Krajina 17
Božić 15
Planinić 14
Špralja 13
Grant 11
Marić 8
Bašić 7
Vuković 6
Brzoja 4
Erslan 2
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Movistar Estudiantes 75 : 67 Mega Bemax
Mišković 17
Bitadze 15
Mokoka 12
Fundić 11
Ašćerić 3
Mušidi 3
Čarapić 2
Marjanović 2
Stanić 2
Janjić
Ratkovica
Koprivica
Mišković 17
Bitadze 15
Mokoka 12
Fundić 11
Ašćerić 3
Mušidi 3
Čarapić 2
Marjanović 2
Stanić 2
Janjić
Ratkovica
Koprivica
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Cedevita 89 : 66 Telekom Baskets Bonn
Cook 16
Lima 13
Aguilar 9
Benite 9
Stipanović 8
Ramljak 8
Krušlin 7
Magette 6
Perković 5
Bell 4
Bošnjak 3
Žganec 1
Cook 16
Lima 13
Aguilar 9
Benite 9
Stipanović 8
Ramljak 8
Krušlin 7
Magette 6
Perković 5
Bell 4
Bošnjak 3
Žganec 1
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Nik Slavica u Ciboni
kako kaže stara poslovicasb1996 je napisao/la:Nik Slavica u Ciboni
probirač nađe otirač

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bejing 75-104 BUDUĆNOST VOLI!
Jeli igrao gordicAdinSally je napisao/la:Bejing 75-104 BUDUĆNOST VOLI!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ahanerminh74 je napisao/la:Jeli igrao gordicAdinSally je napisao/la:Bejing 75-104 BUDUĆNOST VOLI!
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Dao osam poena. Gegic takodjer debitovao za Partizan, i to u velikom stilu (zabio jedan poen).nerminh74 je napisao/la:Jeli igrao gordicAdinSally je napisao/la:Bejing 75-104 BUDUĆNOST VOLI!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
EWE Baskets Oldenburg 99 : 93 Budućnost VOLI
Gordić 18
D. Nikolić 15
Clark 13
Clarke 13
Ivanović 9
Su. Šehović 9
Barović 9
Craft 4
Popović 3
Se. Šehović
Starovlah
Z. Nikolić
----------
Petrol Olimpija 62 : 79 Nizhny Novgorod
Špan 19
Jones 9
Kastrati 8
Lazić 7
Radulović 6
Badžim 5
Šamanić 3
Sanon 3
Felton 2
Rebec
Simonović
Bubnić
Vujačić
Tratnik
Gordić 18
D. Nikolić 15
Clark 13
Clarke 13
Ivanović 9
Su. Šehović 9
Barović 9
Craft 4
Popović 3
Se. Šehović
Starovlah
Z. Nikolić
----------
Petrol Olimpija 62 : 79 Nizhny Novgorod
Špan 19
Jones 9
Kastrati 8
Lazić 7
Radulović 6
Badžim 5
Šamanić 3
Sanon 3
Felton 2
Rebec
Simonović
Bubnić
Vujačić
Tratnik
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
KK Crvena zvezda mts iznenađen je činjenicom da je igrač Stefan Janković objavio otvoreno pismo javnosti, u kome smo i mi kao klub informisani da on „više nije igrač KK Crvena zvezda mts"?
Zato se pitamo, pošto mi kao klub nismo dobili nikakvu informaciju, niti pisanu dokumentaciju ili odgovor iz registracione komisije KSS-a, da je spor po tom pitanju rešen, odakle igraču Stefanu Jankoviću informacija, kada je mi, kao strana u sporu, niti naše advokatske kancelarije, nemamo?
O čestitosti pisma koje je u formi otvorenog prezentovao javnosti, „nevini" Stefan Janković, dovoljno govori i tvrdnja da će „od današnjeg dana igrač u saradnji sa svojim menadžerima: Rade Filipović, Vlada Dragutinović (član uprave jednog drugog kluba) i Marko Gujaničić (direktor i saradnici u menadžerskoj agenciji BDA) razmotriti interesovanje klubova, i doneti odluku gde će nastaviti karijeru"?
Da ne bude zabune, KK Crvena zvezda mts kao ozbiljna organizacija, ne može da se osloni na paušalne informacije poput onih: da je Stefan Janković protivno svim pravilima, potpisao papir (predugovor ili ugovor) vredan 80 hiljada evra za narednu sezonu sa jedim drugim klubom, da je igrač Stefan Janković pomno pratio pored terena utakmicu jednog domaćeg i rumunskog tima pre nekoliko dana, da je kao pravnog zastupnika u ovom sporu Stefan Janković angažovao advokata koji je bio član UO jednog drugog kluba, a takođe je bio i branilac pojedinih pripadnika jedne navijačke grupe u sporu sa jednom novinarkom.
Međutim, ono što u ovom trenutku KK Crvena zvezda NE ZNA, niti je dobila bilo kakvu potvrdu iz registracione komisije KSS, je da je ovaj proces okončan. Posebno smo iznenađeni da igrač Stefan Janković (možda) ZNA da je dobio spor, koji je da informišemo javnost tek počeo u utorak 11.09.2018.godine, u prostorijama Košarkaškog Saveza Srbije – i to usmenom raspravom koja predviđa još nekoliko koraka u tom procesu, do donošenja konačne odluke?
Ako je tako, svaka čast na ekspeditivnosti predsedniku registracione komisije KSS i advokatu Nebojši Mihailoviću, ujedno članu arbitraže OKS, i članu komisije za žalbe arbitraže FIBA?
Ne treba zaboraviti da je KK Crvena zvezda o svakom svom koraku i preduzetoj meri, uredno obaveštavala registracionu komisiju KSS, o čemu imamo validnu dokumentaciju, overenu od strane KSS-a, kao i da je KK Crvena zvezda sve svoje finansijske i ostale obaveze prema igraču Stefanu Jankoviću, i njegovoj menadžerskoj agenciji BDA sports, u potpunosti izmirila.
Međutim, onda će KK Crvena zvezda mts svoje pravo kontratužbom potražiti u Olimpijskom komitetu Srbije i mnogim drugim sudovima u Srbiji, prema svima koji su učestvovali ili učestvuju u ovom skandalu, a zbog narušavanja, kako ugleda i brenda KK Crvena zvezda, tako i zbog nanošenja finansijske štete klubu.
KK Crvena zvezda mts
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Igokea dovela Orlando Johnsona.
Ima neko NBA i EL iskustvo
Filipovicev igrac, kvota 1.05 da nece zavrsiti sezonu kod njih

Filipovicev igrac, kvota 1.05 da nece zavrsiti sezonu kod njih

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Dobar Partizan,dobro posložena ekipa.
Poznato mi ime bilo sve vrijeme, tek kad sam vidio facu sjetio sam ga seBassha je napisao/la:Igokea dovela Orlando Johnsona.
Filipovicev igrac, kvota 1.05 da nece zavrsiti sezonu kod njih![]()
![]()

Znam da je u Unics stigao u vrijeme vladavine Europske Brade zvan Kita(Keith) Langford i nije mogao da pokaže ono što umije, a u Kineskom prvenstvu kakvo god da je imao je opasan prosjek preko 20 i nešto poena.
I ja mislim da neće dugo ostati ovdje jer bi mogao imati brojke kao D.Wright možda, al vidit ćemo kad krene liga.
Btw. uzbudljiv prvi dan Supercupa.
Džikić kao što je i rekao nije imao ekipu sve vrijeme na pripremama, pa se vidi da to nije još najbolje uigrano.
A Igokea se stvarno pojačala i ako ostane bar ovaj roster pola sezone mogli bi bit pometnja velika.
Mornar će puno zavisiti od ove četvorice razvojnih momaka, al ko će se tu razvit pitanje je.
Sutra očekujem da Cedevita demolira Zadar, a druga utakmica će bit nešto kao večerašnja druga jer i Olimpija je pojačala roster. Pa se nadajmo dobrim utakmicama.

Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.