Grupa H (Poljska, Senegal, Kolumbija, Japan)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa H (Poljska, Senegal, Kolumbija, Japan)
cist crveni ko suza, sta onda suarez 2010 nije trebao dobiti crveni? kakvi ljudi pisu ovde
Zarathustra
- f0rest1946
- Kontakt:
E ako ti ovo nije za crvenog, prestani pratit fudbalWandelanoite je napisao/la:CrveniSkomina idiote dokle cemo te trpit.

Carlos je u pitanju.Poligon10 je napisao/la:Naravno da je crveni.
Koja reakcija stopera Kolumbije.Ne vidjeh samo je l' onaj Davinson ili onaj drugi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zoran Šuko - "nije baš očigledno da je igrao rukom".

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bazinga12345
- Kontakt:
A dobro ovdje se navija protiv Japana jer su otjerali VahuMoggi je napisao/la:cist crveni ko suza, sta onda suarez 2010 nije trebao dobiti crveni? kakvi ljudi pisu ovde

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ali čuj Skomina idiot.
Idioti iz odbrane Kolumbije.
Dobro je za meč, sad će se rasplamsati igra.

Dobro je za meč, sad će se rasplamsati igra.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 19 jun 2018, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Moraš baš bit tokmak i ćutuk da u 2018 pored svega živog braniš rukom. Jednostavno moraš. Ne samo da je donio poraz svojoj ekipi već će i fizički ubit sve ove koji trebaju igrati 90 minuta sa igračem manje.
Carlos je igrao rukom, ali prethodno je stoper ispao veći kreten od njega. E tu nisam vidio je li Davinson ili onaj Murillosajo10 je napisao/la:Carlos je u pitanju.Poligon10 je napisao/la:Naravno da je crveni.
Koja reakcija stopera Kolumbije.Ne vidjeh samo je l' onaj Davinson ili onaj drugi.

Aha, Davinson je se budalasao.Poligon10 je napisao/la:Carlos je igrao rukom, ali prethodno je stoper ispao veći kreten od njega. E tu nisam vidio je li Davinson ili onaj Murillosajo10 je napisao/la:Carlos je u pitanju.Poligon10 je napisao/la:Naravno da je crveni.
- ASD
- Kontakt:
Ma ovo je cisti refleks.sljivo je napisao/la:Moraš baš bit tokmak i ćutuk da u 2018 pored svega živog braniš rukom. Jednostavno moraš. Ne samo da je donio poraz svojoj ekipi već će i fizički ubit sve ove koji trebaju igrati 90 minuta sa igračem manje.
Skoro sam igrao jedan lokalni turnir gdje sam se nasao u jednom momentu da sam stitim gol, igrac je prejako sutao i sreca pa mi lopta bila prebrza i promasio sam je.

a gdje je hames ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav degen je Skomina, kada se sjetim kakav je cirkus napravio na Roma - Liverpool
sta je sa onim pravilom da ne kaznjavas ekipu trostruko? sviras protiv njih penal plus dajes crveni igracu koji ne igra ovu i naredne dvije utakmice
sta je sa onim pravilom da ne kaznjavas ekipu trostruko? sviras protiv njih penal plus dajes crveni igracu koji ne igra ovu i naredne dvije utakmice
Don't believe the hype.
razumijem da može ponijeti amatera, ali ovo su profesionalni igrači koji godinama igraju na vrhunskom nivou, nije mi jasno koji brainfart moraš imati da pokloniš penal+crveni karton umjesto da pustiš taj šut i onda ravnopravno sa svim igračima kreneš po preokret.
ovako je frajer sve zayebo, prvo će izgubiti bodove, pa maksimalno izraubati igrače za nastavak takmičenja.
slično je uradio i carvajal u el clasicu kad je čini mi se bilo 1:1, nešto neobjašnjivo šta se tim likovima mota po glavi tad.
recimo onaj crveni suareza protiv gane je bio vrhunski potez, to skroz razumijem jer nemaš šta izgubiti
ali ovo i to u trećoj minuti, pa ne znam...

ovako je frajer sve zayebo, prvo će izgubiti bodove, pa maksimalno izraubati igrače za nastavak takmičenja.
slično je uradio i carvajal u el clasicu kad je čini mi se bilo 1:1, nešto neobjašnjivo šta se tim likovima mota po glavi tad.
recimo onaj crveni suareza protiv gane je bio vrhunski potez, to skroz razumijem jer nemaš šta izgubiti

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ASD
- Kontakt:
Za ovo se daje crveni, nema govora, zamisli da je samo zuti kazna, onda bi svi igraci branili gol rukomakisarajevo92 je napisao/la:Kakav degen je Skomina, kada se sjetim kakav je cirkus napravio na Roma - Liverpool
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 19 jun 2018, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Neka tebi sjedi Rodriguez na klupi,boli te k.urac.
Sta ce Japan tanki su oni ,mogu se i odmoriti igraci
Sta ce Japan tanki su oni ,mogu se i odmoriti igraci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šuko "Haraguchi pretrčao 9 km za 35 min"
Ko sve komentariše

Ko sve komentariše
Oj Suke, hahaha
Pokazuje se statistika ko je najbrez trcao, pise km/h
kaze suko, evo ko je pretrcao najvise, cak 9 kilometara do sad
Kakav panj
Pokazuje se statistika ko je najbrez trcao, pise km/h
kaze suko, evo ko je pretrcao najvise, cak 9 kilometara do sad

Kakav panj
- anonymousHD
- Kontakt:
HAHHAHAHHAHAHHAHA za 35 minuta pretrčali 9km, kakva budala, ne mogu da vjerujem.
Da Bog sacuva...

Opaaaa ide neki Ronaldinho 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.