NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
Nešto se ne sjećam da je lani bilo 2 dana razmaka između utakmica. Preloše.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Donnie Darko je napisao/la:novinar: "Steph, da li si čuo za ovu situaciju sa LeBronom, koje je tvoje mišlj.."
steph: "svlači rukav kako je uzak u pm, posebno kad se oznojiš, nemoš ga skinut da si pita, dobro ste primjetili, da, nosim rukav, nije mi ruka u redu"
novinar: "uhm, ok, nego, LeBron, činio se uzrujanim zbog kompletne situacije, da li misliš da bi se to moglo odraziti u finalu"
steph: "Malo je ovdje nateklo, vidiš, nije sad plavo, ali vidiš evo posebno ovdje kako je veće nego na drugoj ruci. **** brate, posebno kad šutaš, al hajd nema veze, kad se zagriješ manje se osjeti."
novinar: "??"
steph: "brate ode se odmorit malo, leđa me ubiše, vrat isto. koljeno malo zeza al to je zbog vremena. poyy agresivno šepajući napušta prostoriju"
ovako se garant odigralo

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tema je otok na laktu Steph Curryja, tvoj post je offtopic momčinoLillard je napisao/la:Nešto se ne sjećam da je lani bilo 2 dana razmaka između utakmica. Preloše.

A meni se cini da je biloLillard je napisao/la:Nešto se ne sjećam da je lani bilo 2 dana razmaka između utakmica. Preloše.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Šta je s tobom? Pišeš li gdje drugo? Vjeruješ li u neku šansu da dobijete ova ****?adriano_leite je napisao/la::

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A možda me samo ova duga pauza syebala. Ne znam, ko će dočekat višeL-Train je napisao/la:A meni se cini da je biloLillard je napisao/la:Nešto se ne sjećam da je lani bilo 2 dana razmaka između utakmica. Preloše.

Finale je CLE - GSW, a ne CLE - SAS.Kawhi je napisao/la:Šta je s tobom? Pišeš li gdje drugo? Vjeruješ li u neku šansu da dobijete ova ****?adriano_leite je napisao/la::
Ma 15 godina traje ova pauza do Finala, horor. Al malo jos i tu je.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A kakav sam ja to lik,izvini molim te?Clutch je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:@Clutch I sta je obicno odgovor na takva pitanja igraca? Odgovor je:I'm fine,ne elaborira o otoku ,da li mu je smanjena pokretljivost itd.
Tako je i odgovorio, da je sleeve tu samo da kontrolise otok i da ni na koji nacin nece utjecat na njegov nastup i to odmah u prvoj recenici je to naglasio, vjerovatno bas zbog likova kao sto si ti.
Jesam li ja lik koji ga je ovdje pravdao da ce ici na operacije koljena u offsezoni i ko zna sta sve ne da bi se opravdao on i njegova ekipa za izgubljeno vodstvo od 3-1 koje se NIKAD nije izgubilo u finalu do njega i njegove ekipe??
Nisam!
Stoga imam puno pravo da mi bude smijesno kad on opet prica o nekim sleevovima i raznim sra.njima i ogradio se jer upravo zna da ima likova koji ce ga OPRAVDAVATI na osnovu toga ako izgubi,a ne kritikovati kao sto ti sugerises!
Poenta je,ako si na terenu,dovoljno si zdrav da igras,ako nisi,ne igras nikako i to je to.Sve izmedju toga je prazna slama,a "grupica" koja se ovdje pominje NIKADA nije opravdavala nekog igraca koji je bio na terenu.
S druge strane,sve sto cujem je Stepha je zezalo koljeno,Wade je zezalo koljeno,Bosh nije bio pravi,da Green nije suspendovan GS bi uzeo itd itd.
E kad se moze opravdavati,mogu se i ja smijati ovakvim izjavama,jasno?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 01 jun 2017, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Lillard je napisao/la: A možda me samo ova duga pauza syebala. Ne znam, ko će dočekat više
Oy vey, još jedna metla.Clutch je napisao/la:Ma 15 godina traje ova pauza do Finala, horor. Al malo jos i tu je.

Evo bas sam provjerio,bilo je dva dana razmaka,samo izmedju game 3 i 4 jedan dan.Lillard je napisao/la:A možda me samo ova duga pauza syebala. Ne znam, ko će dočekat višeL-Train je napisao/la:A meni se cini da je biloLillard je napisao/la:Nešto se ne sjećam da je lani bilo 2 dana razmaka između utakmica. Preloše.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kae momak koji je u svakom porazu Spursa našao neku izvlaku tipa sudijske krađe, greške zapisničkog stola itd.NEZALAGANJE je napisao/la: Jesam li ja lik koji ga je ovdje pravdao da ce ici na operacije koljena u offsezoni i ko zna sta sve ne da bi se opravdao on i njegova ekipa za izgubljeno vodstvo od 3-1 koje se NIKAD nije izgubilo u finalu do njega i njegove ekipe??
Nisam!
Stoga imam puno pravo da mi bude smijesno kad on opet prica o nekim sleevovima i raznim sra.njima i ogradio se jer upravo zna da ima likova koji ce ga OPRAVDAVATI na osnovu toga ako izgubi,a ne kritikovati kao sto ti sugerises!
Poenta je,ako si na terenu,dovoljno si zdrav da igras,ako nisi,ne igras nikako i to je to.Sve izmedju toga je prazna slama,a "grupica" koja se ovdje pominje NIKADA nije opravdavala nekog igraca koji je bio na terenu.
S druge strane,sve sto cujem je Stepha je zezalo koljeno,Wade je zezalo koljeno,Bosh nije bio pravi,da Green nije suspendovan GS bi uzeo itd itd.
Baš si prop'o ko forumaš. Di je LBJ MVPKawhi je napisao/la:Lillard je napisao/la: A možda me samo ova duga pauza syebala. Ne znam, ko će dočekat višeOy vey, još jedna metla.Clutch je napisao/la:Ma 15 godina traje ova pauza do Finala, horor. Al malo jos i tu je.

Kako los PO 0.6 zanimljivih serija ove godine, barem Russ uzima MVP-a.Pa se fino moze cekati 6. seed i sljedece sezone 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- adriano_leite
- Kontakt:
Malo se distancirao sa foruma, posto se ne uklapam u ovo podizanje kvaliteta foruma. Pisat cu uskoro na drugom forumu aBd, da i tamo oborim kvalitet foruma, posto sam ovaj forum vec unistioKawhi je napisao/la:Šta je s tobom? Pišeš li gdje drugo? Vjeruješ li u neku šansu da dobijete ova ****?adriano_leite je napisao/la::

Sto se tice Finala, samo zelim da nema povreda, pa nek pobjedi bolji. Iskreno, veci sam optimista sada, nego prosle sezone. Jednostavno mislim da sada imamo odlicno izbalansiranu ekipu, James igra mozda i najbolju kosarku u zivotu, a uz to i Kyrie igra odlicno kada je bitno, a i Love se mnogo popravio. Sto se tice njih, trebali bi biti jaci kada je Durant tu, ali mislim da Durant protiv Jamesa ne moze uzeti titulu. Uz to imamo jacu klupu, a u prvoj tekmi ce ih po svemu sudeci voditi veliki Mike Brown

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I sve to argumentovao sto video analizama,sto analizama strucnjaka u pisanoj formi.Sta je tvoj argument bio osim tvog misljenja?Epidaurus je napisao/la:Kae momak koji je u svakom porazu Spursa našao neku izvlaku tipa sudijske krađe, greške zapisničkog stola itd.NEZALAGANJE je napisao/la: Jesam li ja lik koji ga je ovdje pravdao da ce ici na operacije koljena u offsezoni i ko zna sta sve ne da bi se opravdao on i njegova ekipa za izgubljeno vodstvo od 3-1 koje se NIKAD nije izgubilo u finalu do njega i njegove ekipe??
Nisam!
Jasno. Ti se smij izjavama, mi cemo se smijat tebi, vec dobro ustimana dinamika.NEZALAGANJE je napisao/la:A kakav sam ja to lik,izvini molim te?Clutch je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:@Clutch I sta je obicno odgovor na takva pitanja igraca? Odgovor je:I'm fine,ne elaborira o otoku ,da li mu je smanjena pokretljivost itd.
Tako je i odgovorio, da je sleeve tu samo da kontrolise otok i da ni na koji nacin nece utjecat na njegov nastup i to odmah u prvoj recenici je to naglasio, vjerovatno bas zbog likova kao sto si ti.
Jesam li ja lik koji ga je ovdje pravdao da ce ici na operacije koljena u offsezoni i ko zna sta sve ne da bi se opravdao on i njegova ekipa za izgubljeno vodstvo od 3-1 koje se NIKAD nije izgubilo u finalu do njega i njegove ekipe??
Nisam!
Stoga imam puno pravo da mi bude smijesno kad on opet prica o nekim sleevovima i raznim sra.njima i ogradio se jer upravo zna da ima likova koji ce ga OPRAVADAVATI na osnovu toga ako izgubi,a ne kritikovati kao sto ti sugerises!
Zavrsava u 4 ili max 5 tekmi.Kawhi je napisao/la:Lillard je napisao/la: A možda me samo ova duga pauza syebala. Ne znam, ko će dočekat višeOy vey, još jedna metla.Clutch je napisao/la:Ma 15 godina traje ova pauza do Finala, horor. Al malo jos i tu je.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Clutch je napisao/la: Jasno. Ti se smij izjavama, mi cemo se smijat tebi, vec dobro ustimana dinamika.
Ne mogu ti opisati koliko me dotice smijanje nekoga na forumu.

Toronto je sudjelovao u top 3 seriji POa. To dovoljno govori u njemu.Sarmelino je napisao/la:Kako los PO 0.6 zanimljivih serija ove godine, barem Russ uzima MVP-a.Pa se fino moze cekati 6. seed i sljedece sezone

Ja dajem 5 jer je ovo najbolji Bron ikad. Uzeti će jednu nekako. A i puno je 16-0.Clutch je napisao/la: 4 ili max 5 tekmi.
Forum je stalno u usponu. Toliko kvalitetnih raspava Bron vs Jordan ne možeš nigdje vidjeti.adriano_leite je napisao/la:Malo se distancirao sa foruma, posto se ne uklapam u ovo podizanje kvaliteta foruma. Pisat cu uskoro na drugom forumu aBd, da i tamo oborim kvalitet foruma, posto sam ovaj forum vec unistioKawhi je napisao/la:Šta je s tobom? Pišeš li gdje drugo? Vjeruješ li u neku šansu da dobijete ova ****?adriano_leite je napisao/la::.
Sto se tice Finala, samo zelim da nema povreda, pa nek pobjedi bolji. Iskreno, veci sam optimista sada, nego prosle sezone. Jednostavno mislim da sada imamo odlicno izbalansiranu ekipu, James igra mozda i najbolju kosarku u zivotu, a uz to i Kyrie igra odlicno kada je bitno, a i Love se mnogo popravio. Sto se tice njih, trebali bi biti jaci kada je Durant tu, ali mislim da Durant protiv Jamesa ne moze uzeti titulu. Uz to imamo jacu klupu, a u prvoj tekmi ce ih po svemu sudeci voditi veliki Mike Brown. U moru prevara od trenera u NBA, Mike je u samom vrhu
.

Blago tebi na optimizmu. Mike je najveća šansa svakako.

Ju ken fil d tenzije already
#kevsnejšn
#kevsnejšn
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.