muškarce sam gledao, ali žene ću moratijestamaji je napisao/la:ragbi sedmica za žene je maestralanpored sve besmislenosti još im je i lopta prevelika
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
muškarce sam gledao, ali žene ću moratijestamaji je napisao/la:ragbi sedmica za žene je maestralanpored sve besmislenosti još im je i lopta prevelika
![]()
ima i skeet za koji danjestamaji je napisao/la:branimir85 je napisao/la:Australka Skinner uzela zlato u trapu ili ti gađanju glineni golubova
1 AUS SKINNER Catherine
2 NZL ROONEY Natalie
3 USA COGDELL Corey
a u mukoj konkurenciji hrvatska ima šanse za medalju -glasnović se trenutno nalazi na 4.mjestu-nastavak sutra
jeli ima i skeet ili je na olimpijadi samo trap?
tko je bio prije nje Luganisrio_Ferdy88 je napisao/la:Wu postala naujspješniji olimpijac u skokovima u vodu svih vremena, 5 zlato i 7 medalja ukupno
Zemljakinja joj Guo, ali sa ovim zlatom ona ima 5 i prestigla ju je, tu je Rus Sautin sa 8 medalja ukupno, ali samo 2 zlata.branimir85 je napisao/la:tko je bio prije nje Luganisrio_Ferdy88 je napisao/la:Wu postala naujspješniji olimpijac u skokovima u vodu svih vremena, 5 zlato i 7 medalja ukupno
Meni poslije boksa i biciklizma najbitniji sport na Olimpijskim igrama, ali samo muskarce, ne bih mogao gledati grubijanke.jestamaji je napisao/la:ragbi sedmica za žene je maestralanpored sve besmislenosti još im je i lopta prevelika
![]()
meni je ono drama dobro, danas dva meca (zenska ) pogledaoASD je napisao/la:Meni poslije boksa i biciklizma najbitniji sport na Olimpijskim igrama, ali samo muskarce, ne bih mogao gledati grubijanke.jestamaji je napisao/la:ragbi sedmica za žene je maestralanpored sve besmislenosti još im je i lopta prevelika
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.