RK Bosna

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: RK Bosna Sunce Osiguranje

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 mar 2009, 20:12

nisu dobro prosli protiv gorazda jer su im se ozlijedili glavni igraci nadoveza i cacic
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 mar 2009, 01:30

kad je utakmica protiv rusa, znal neko??
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 06 mar 2009, 23:17

kakvih crnih rusa...jbt sa njima smo zavrsili sad su na redu svajcarci...bices ti nama bolje :D :D :D

rkbso
Kontakt:

Post Postao/la rkbso » 07 mar 2009, 21:05

RK Gradacac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Opet su im sudije navukle protiv Gorazda, nevjerovatno. Kradja u poslijednjih 5 minuta. Da se podsjetimo, isto se desilo i prosle sezone u Gorazdu, a i u prvom dijelu ove sezone. Gorazde im ne lezi nikako.
Nije to samo u pitanju Gorazde, gdje god igraju zescu utakmicu stimaju sudije. Protiv Gradacca redovno imaju pomc sudija.

Cestitam Bosni na ulasku u cetvrtfinale, nadam se da ce osvojit ;)
E, boga ti šljivaru, jel i ovo gaženje večeras u Gradačcu (1/4 finale Kupa BiH, RK Gradačac - RK Bosna SO 29:43) bilo "izrežirano" od stane sudija? Ne znam, nisam pratio, jel' možeš ti, onako "objektivno" da mi prepričaš šta se "stvarno" dešavalo? Rezultat mora da "vara" ;)

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 mar 2009, 22:00

ajde ba dijete smiri dozivljaj..
010 ISN'T JUST A CODE

zivinice rkk
Kontakt:

Post Postao/la zivinice rkk » 07 mar 2009, 22:59

rkbso je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Opet su im sudije navukle protiv Gorazda, nevjerovatno. Kradja u poslijednjih 5 minuta. Da se podsjetimo, isto se desilo i prosle sezone u Gorazdu, a i u prvom dijelu ove sezone. Gorazde im ne lezi nikako.
Nije to samo u pitanju Gorazde, gdje god igraju zescu utakmicu stimaju sudije. Protiv Gradacca redovno imaju pomc sudija.

Cestitam Bosni na ulasku u cetvrtfinale, nadam se da ce osvojit ;)
E, boga ti šljivaru, jel i ovo gaženje večeras u Gradačcu (1/4 finale Kupa BiH, RK Gradačac - RK Bosna SO 29:43) bilo "izrežirano" od stane sudija? Ne znam, nisam pratio, jel' možeš ti, onako "objektivno" da mi prepričaš šta se "stvarno" dešavalo? Rezultat mora da "vara" ;)
moram se i ja malo umijesati ovde , kakva ba pomoc sudija, daj ba uvijek razlog sudije, svi bi da bosnu pobijede....I rezultat govori dovoljno jer je bosna razvalila..Cestitke iz Zivinica....

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 mar 2009, 23:06

Ko je spomenuo sudije, neko je rekao za Gorazde i ja sam rekao da u vecini utakmica gdje treba zapet Bosna ima pomoc sudija. I to je cinjenica. Ovo veceras nisam ni gledao tako da ne znam, a i rezultat govori ko sto kazes.
Cestitke Bosni a ovaj balavac rkbso nije za foruma.
010 ISN'T JUST A CODE

rkbso
Kontakt:

Post Postao/la rkbso » 08 mar 2009, 00:30

RK Gradacac je napisao/la:Ko je spomenuo sudije, neko je rekao za Gorazde i ja sam rekao da u vecini utakmica gdje treba zapet Bosna ima pomoc sudija. I to je cinjenica. Ovo veceras nisam ni gledao tako da ne znam, a i rezultat govori ko sto kazes.
Bojim se šljivaru da balavac od balavca može ćaća da ti bude. Ali nije problem, neću više prekidati tvoja nastojanja da ljudima "objasniš" kako Bosna na gostovanjima samo sudijama zahvaljujući uzima bodove. Oprosti i na ovom "masakru" sinoćnjem u vašoj dvorani, neće se ponovit (do iduće sezone ;) ).

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 mar 2009, 12:30

rkbso je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Ko je spomenuo sudije, neko je rekao za Gorazde i ja sam rekao da u vecini utakmica gdje treba zapet Bosna ima pomoc sudija. I to je cinjenica. Ovo veceras nisam ni gledao tako da ne znam, a i rezultat govori ko sto kazes.
Bojim se šljivaru da balavac od balavca može ćaća da ti bude. Ali nije problem, neću više prekidati tvoja nastojanja da ljudima "objasniš" kako Bosna na gostovanjima samo sudijama zahvaljujući uzima bodove. Oprosti i na ovom "masakru" sinoćnjem u vašoj dvorani, neće se ponovit (do iduće sezone ;) ).
Prijatelju ja uopste ne pokusavam da ljudima objasnim da Bosna SAMO zahvaljujuci sudijama uzima bodove. Nego je to vise stvar rutine, cuvanje igraca i osiguranje pobjede. Svako ziv zna da je Bosna jedno tri klase iznad bilo koje druge ekipe u BiH, ne vidim razlog da se palis bezze. Isto tako ko god je gledao bilo koju utakmicu zna i da je pod zastitom, sto je u jednu ruku i razumljivo. Isto tako su recimo Barcelona ili Real zasticeni u Spaniji... al eto to je vama gospodine tesko objasnit jer ocito ne vidite dalje ispred nosa. Mora da je senilnost u tim godinama...

Sto se tice sljiva... daleko sam ti ja prijatelju i od sljiva i od Bosne opcenito. Al eto nadam se da je tebi lijepo, mora da te drzi mamurluk od Gradacacke rakije pa toliko spominjes sljive :roll:

Steta je samo sto takav jedan gospodin u tim godinama nema bolji rjecnik osim tog sljivaru, rudaku, seljaku.... sramota :oops:
010 ISN'T JUST A CODE

rkbso
Kontakt:

Post Postao/la rkbso » 08 mar 2009, 15:00

rkbso je napisao/la:
Prijatelju ja uopste ne pokusavam da ljudima objasnim da Bosna SAMO zahvaljujuci sudijama uzima bodove. Nego je to vise stvar rutine, cuvanje igraca i osiguranje pobjede. Svako ziv zna da je Bosna jedno tri klase iznad bilo koje druge ekipe u BiH, ne vidim razlog da se palis bezze. Isto tako ko god je gledao bilo koju utakmicu zna i da je pod zastitom, sto je u jednu ruku i razumljivo. Isto tako su recimo Barcelona ili Real zasticeni u Spaniji... al eto to je vama gospodine tesko objasnit jer ocito ne vidite dalje ispred nosa. Mora da je senilnost u tim godinama...

Sto se tice sljiva... daleko sam ti ja prijatelju i od sljiva i od Bosne opcenito. Al eto nadam se da je tebi lijepo, mora da te drzi mamurluk od Gradacacke rakije pa toliko spominjes sljive :roll:

Steta je samo sto takav jedan gospodin u tim godinama nema bolji rjecnik osim tog sljivaru, rudaku, seljaku.... sramota :oops:
Bravo šljivaru, napreduješ. Prvo sam bio balavo dijete,sad sam senilni starac...Šta ima u dijaspori slavnoj, imal' šljive kvalitetne?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 mar 2009, 15:06

Desni bek Bosna Sunce Osiguranja Mladen Čačić će, nakon pretraga i konsultacija sa provjerenim doktorima sportske medicine, tokom iduće sedmice biti podvrgnut operaciji povrijeđenog koljena. Povreda koju je Čačić zaradio na prvenstvenoj utakmici u Goraždu, ipak je takve prirode da je operativni zahvat bio jedino rješenje, te će na preporuku dr. Nebojše Popovića operacija biti urađena u Novom Sadu. Mladenu želimo uspješnu operaciju, te što brži oporavak i povratak na rukometni teren na kojem je ove sezone dao veliki doprinos u ostvarenju izvrsnih rezultata našeg kluba.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 mar 2009, 19:47

Zna li ko gdje ce se igrati revans protiv Svicaraca. Je li na Mojmilu ili u dvorani Mirza Delibasic.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

asasova
Kontakt:

Post Postao/la asasova » 26 mar 2009, 12:17

amerosm je napisao/la:Zna li ko gdje ce se igrati revans protiv Svicaraca. Je li na Mojmilu ili u dvorani Mirza Delibasic.
Treba da se igra na mojmilu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 mar 2009, 18:48

asasova je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Zna li ko gdje ce se igrati revans protiv Svicaraca. Je li na Mojmilu ili u dvorani Mirza Delibasic.
Treba da se igra na mojmilu

Hvala na odgovru. Mada je moje misljenje da zavisno od rezultata u Svicarskoj trebalo uzeti i opciju da se igra u dvorani Mirza Delibasic. Jer pri povoljnom rezultatu gore (mislim na nerijeseno ili pobjedu) da bi doslo do 4000 ljudi na tu uzvratnu utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 29 mar 2009, 13:43

da li mi neko moze reci postoji li neki link za gledanje tekme preko neta...ovi nasi retardosi u BiH ne prenose... **** nam drzavne televizije...

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 29 mar 2009, 17:24

Da li neko zna hoce li koja stanica na satelitu prenositi utakmicu ?

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 29 mar 2009, 17:54

jel neko nasao stranicu za gledanje tekme preko neta...sad ce poceti...ja sam nasao stranicu na kojoj se moze pratiti rezultat uzivo sa komentarima http://www.rkbosnasarajevo.ba/bosanski/ ... -live.html

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2009, 18:09

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 29 mar 2009, 18:17

U avazu piše prijenos u 18h BHT1.
Kakava laž! :evil:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2009, 18:41

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.