FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A jest ovaj Moyes naporan stare mi, navalio k'o muha na g****.
Prava riječ da opišeš Cesca.Svaka čast momčiluko.mandraX je napisao/la:A jest ovaj Moyes naporan stare mi, navalio k'o muha na g****.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Guardiola: Bayern je u mnogim stvarima bolji od Barce
Njemački "Sport Bild" objavio je izjavu Pepa Guardiole u kojoj je pohvalio nogometaše Bayerna i istakao da su već sada bolji u mnogim stvarima od Barcelone iz vremena kada ju je ovaj karizmatični trener vodio.
Ne samo da su Bavarci u nedavnoj prijateljskoj utamici, igranoj 24. jula u Minhenu, nadigrali Katalonce pobjedivši ih 2:0, nego su im "oduzeli" najprepoznatljiviji dio njihove igre, famozni posjed lopte. Međutim, treba istaći i da prvak Španije nije bio u najjačem sastavu, falili su im igrači "Furije" i Brazila koji su se odmarali poslije Kupa Konfederacije.
Guardiola je rekao da je "fudbalska inteligencija" igrača Bayerna daleko bolja od Barceloninih igrača, iako tako nije bilo prije pet godina kada su ova dva tima igrala kup Ulija Hoenessa.
-----------------------------------------------------------------------------
Pep nastavlja ujedati i bockati...ne znam što mu ovo treba
Sad izgleda imamo igrace sa "daleko nižom fudbalskom inteligencijom" od Bayernovih, ma šta to trebalo da znaci.
Kakve su mu ovo price
Njemački "Sport Bild" objavio je izjavu Pepa Guardiole u kojoj je pohvalio nogometaše Bayerna i istakao da su već sada bolji u mnogim stvarima od Barcelone iz vremena kada ju je ovaj karizmatični trener vodio.
Ne samo da su Bavarci u nedavnoj prijateljskoj utamici, igranoj 24. jula u Minhenu, nadigrali Katalonce pobjedivši ih 2:0, nego su im "oduzeli" najprepoznatljiviji dio njihove igre, famozni posjed lopte. Međutim, treba istaći i da prvak Španije nije bio u najjačem sastavu, falili su im igrači "Furije" i Brazila koji su se odmarali poslije Kupa Konfederacije.
Guardiola je rekao da je "fudbalska inteligencija" igrača Bayerna daleko bolja od Barceloninih igrača, iako tako nije bilo prije pet godina kada su ova dva tima igrala kup Ulija Hoenessa.
-----------------------------------------------------------------------------
Pep nastavlja ujedati i bockati...ne znam što mu ovo treba
Sad izgleda imamo igrace sa "daleko nižom fudbalskom inteligencijom" od Bayernovih, ma šta to trebalo da znaci.
Nema smisla stvarno, mislim da je to posljedica neslaganja njega i Rosela.
Smoke Weed Everyday!
Znamo da se ne slaže sa Sandruscom, ali trebao bi igrace Barce ostaviti po strani tih njihovih licnih prepucavanja...šta oni imaju sa njegovim neslaganjem sa RosellomEvoMene je napisao/la:Nema smisla stvarno, mislim da je to posljedica neslaganja njega i Rosela.
odakle je taj tekst?
ne morate vjerovati svemu sto se napise.
ne morate vjerovati svemu sto se napise.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Cautinho
- Kontakt:
Abidal mozda nije trebao tako otici,ali drago mi je sto ce sada u Monacu i Francuskoj da igra regularno.
Dugo nije odigrao prave utakmice,a sad ce imati i priliku i voditi Francuze na SP a i biti kapetan jedne jake momcadi.
Zbog Abidala bi volio da Monaco digne trofej u prvenstvu.
Dugo nije odigrao prave utakmice,a sad ce imati i priliku i voditi Francuze na SP a i biti kapetan jedne jake momcadi.
Zbog Abidala bi volio da Monaco digne trofej u prvenstvu.
Keep walking.
popusti me sa tom Rosselovom logikomM4kaveli je napisao/la:Ok, nisam znao da je igrao za Francusku.
Vilanova: "Renewal Abidal? It is a very special situation. We cannot yet know how he will recover if there are games every three days."
Cisto sumnjam da bi Abidal u Barci igrao 2 od 6 utakmica mjesecno, jednostavno je predobar za takvo nesto. Uostalom doktori su ga savjetovali da se ne smije forsirati. Bolje ovako.
sigurno bi Abidal igrao svih 6 tekmi mjesecno sa 33 god., yea right
a to da je bolje ovako da ti kepec Masche igra stopera valjda jos samo ti mislis
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imao sam taj poster kad sam bio manji, i nikada nisam skontao zasto su dresovi kod Ronaldinha razliciti nego kod ove dvojice (okruzenje oko zutog detalja na dnu dresa).
Zasto je otisao ?miki_92 je napisao/la:popusti me sa tom Rosselovom logikomM4kaveli je napisao/la:Ok, nisam znao da je igrao za Francusku.
Vilanova: "Renewal Abidal? It is a very special situation. We cannot yet know how he will recover if there are games every three days."
Cisto sumnjam da bi Abidal u Barci igrao 2 od 6 utakmica mjesecno, jednostavno je predobar za takvo nesto. Uostalom doktori su ga savjetovali da se ne smije forsirati. Bolje ovako.
sigurno bi Abidal igrao svih 6 tekmi mjesecno sa 33 god., yea right![]()
a to da je bolje ovako da ti kepec Masche igra stopera valjda jos samo ti mislis
Ja mislim da je ovako najbolje zbog njegovog zdravlja. Doktori su mu skoro bili zabranili da se vrati na teren.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Abidal nije otisao, Abidal je otjeran.
Dokazi.Donnie Darko je napisao/la:Abidal nije otisao, Abidal je otjeran.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Valjda da je otisao zbog zdravlja nebi isao u drugi klub igrati :s. Jedino da mu barca skodi zdravlju.. nisam mnogo upucen al ovako logicki kad razmislis.
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nek neko nadje izjave Abidala po pitanju odlaska. Nikakvi dodatni dokazi nisu potrebni.M4kaveli je napisao/la:Dokazi.Donnie Darko je napisao/la:Abidal nije otisao, Abidal je otjeran.
Otamendi il neki drugi niger iz Porto.
Tesko da bi se na njih potorosili puno manje para nego za ranije spomenute , doduse Porto ce zeljeti prodati.
dobra anketa btw
Tesko da bi se na njih potorosili puno manje para nego za ranije spomenute , doduse Porto ce zeljeti prodati.
dobra anketa btw
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Neke su stvari nedokazive javno a i sam mislim da je Abidal otjeran.M4kaveli je napisao/la:Dokazi.Donnie Darko je napisao/la:Abidal nije otisao, Abidal je otjeran.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nisu ga trebali prodavat,sad bi dobar bio
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
bice da mu skodi katalonski zrak :roselllogic:soxx je napisao/la:Valjda da je otisao zbog zdravlja nebi isao u drugi klub igrati :s. Jedino da mu barca skodi zdravlju.. nisam mnogo upucen al ovako logicki kad razmislis.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zvanični Youtube kanal FC Barcelone (http://www.youtube.com/fcbarcelona) dostigao je brojku od milion pretplatnika. Kada su u pitanju španski klubovi, najbliži je Real Madrid, koji ima ukupno 833025 pretplatnika.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.