Staro društvo,pile87 je napisao/la:Jel zna neko sto su ovi preko ograde![]()
a brzo će i 17. kolo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Staro društvo,pile87 je napisao/la:Jel zna neko sto su ovi preko ograde![]()
liberijac sa svicarskim pasosemElegant je napisao/la:Sta je sa onim Svedjaninom ili sta je vec, jel zadovoljio ?
Ovo su pripremne utakmice u kojima mozes izgubiti od objektivno losih ekipa i isto tako dobiti neke bolje, trener kombinuje igrace probava neke taktike tako da ove utakmice nemaju nikakav znacaj i sluze samo da se ekipa ukomponuje i spremna doceka prvenstvo u svakom slucaju raduje to sto Bajro zabija...TheDinoRules je napisao/la:Nadam se da će Bajro Spahić dobiti više prostora za igru u narednoj polusezoni. Niko me ne može uvjeriti da je naša liga bolja od slovenske. Kad njima može trpati, može i ekipama u BiH.
Ovaj kaze e daj ba pusti nas da gledamo da naucimo sta !! a Savic pita Osima: Sefe mozemol ih pustit ...ellaxaz je napisao/la:Staro društvo,pile87 je napisao/la:Jel zna neko sto su ovi preko ograde![]()
a brzo će i 17. kolo.
Ma znam ja sve to, ali golovi su golovi. I to nisu neki "šupački" nego, kako su rekli, majstorski i to raduje. Izgleda da je ušao u formu tek što znači da najbolje tek možemo očekivati. Znam da je bio u kombinacijama da igra protiv Zrinjskog dole, ali tad se i povrijedio pa je mali Baljić zaigrao. Ja bih mu pružio šansu, zaslužio je to jer je zaista normalan, uporan i strpljiv momak. Što se tiče Harisa Bešlije, zar nije otišao u Srbiju? I dalje trenira sa juniorima i kako sam danas vidio, juniori su bolje fizički pripremljeni od njega. To mi je malo čudno. Ili mu je mrsko i čeka da ode ili šta .. ?pile87 je napisao/la:Ovo su pripremne utakmice u kojima mozes izgubiti od objektivno losih ekipa i isto tako dobiti neke bolje, trener kombinuje igrace probava neke taktike tako da ove utakmice nemaju nikakav znacaj i sluze samo da se ekipa ukomponuje i spremna doceka prvenstvo u svakom slucaju raduje to sto Bajro zabija...TheDinoRules je napisao/la:Nadam se da će Bajro Spahić dobiti više prostora za igru u narednoj polusezoni. Niko me ne može uvjeriti da je naša liga bolja od slovenske. Kad njima može trpati, može i ekipama u BiH.
tacnije je trebao igrat protiv Veleza prije cega je slomio nogu ...TheDinoRules je napisao/la:Ma znam ja sve to, ali golovi su golovi. I to nisu neki "šupački" nego, kako su rekli, majstorski i to raduje. Izgleda da je ušao u formu tek što znači da najbolje tek možemo očekivati. Znam da je bio u kombinacijama da igra protiv Zrinjskog dole, ali tad se i povrijedio pa je mali Baljić zaigrao. Ja bih mu pružio šansu, zaslužio je to jer je zaista normalan, uporan i strpljiv momak. Što se tiče Harisa Bešlije, zar nije otišao u Srbiju? I dalje trenira sa juniorima i kako sam danas vidio, juniori su bolje fizički pripremljeni od njega. To mi je malo čudno. Ili mu je mrsko i čeka da ode ili šta .. ?pile87 je napisao/la:Ovo su pripremne utakmice u kojima mozes izgubiti od objektivno losih ekipa i isto tako dobiti neke bolje, trener kombinuje igrace probava neke taktike tako da ove utakmice nemaju nikakav znacaj i sluze samo da se ekipa ukomponuje i spremna doceka prvenstvo u svakom slucaju raduje to sto Bajro zabija...TheDinoRules je napisao/la:Nadam se da će Bajro Spahić dobiti više prostora za igru u narednoj polusezoni. Niko me ne može uvjeriti da je naša liga bolja od slovenske. Kad njima može trpati, može i ekipama u BiH.
Seyo_TM je napisao/la:ako je vjerovati borovinama:
"Ekipi bi se danas trebo priključiti i Lazar Popović, koji očito nije završio posao s kazahstanskim Tobolom."
u dilemi je nema inf sa foruma da je potpisao pa nezna sta napisatiSeyo_TM je napisao/la:ako je vjerovati borovinama:
"Ekipi bi se danas trebo priključiti i Lazar Popović, koji očito nije završio posao s kazahstanskim Tobolom."
Ma jbt vidiš da nikoga ne zanima Bajro Haubica, većina hoće da se dovede neko pojačanje...Luca.Toni je napisao/la:ne znam sta da kazem oko tog povratka Lazara, jest mi on drag igrac ali ipak Bajro se raspuco i daje golove a takav nam napadac i igrac koji zna lopte treba, a Bajro to svakako zna, ipak covjek je dao 5 golova u 4 tekme, bruku asistencija i to svaki Go ( tj vecina ) Eurogol a ne neki supacki go
Al hajd opet ne mora znacit da ce Lazo igrat mozda haubica bude igrala
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, Paromlinac i 44 gosta.