FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 13 avg 2013, 21:54

M4kaveli je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Sakho ni odbanu Celika ne bi pojacao.
:mrgreen:
Koga bi ti ?
Nekoga ko nije cetvrti stoper u trenutnoj ekipi.

Ja bih najradije Vertonghena, uostalom kao i prosle godine, ali taj voz je prosao.

Inigo Martinez od ovih koje je moguce dovest.

Ili Hummels, ali on je preslican Piqueu :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 avg 2013, 22:00

Znaci nisi ni ti skroz nacisto. :mrgreen:
Sastanak Rosell, 'Tata', Zubizareta: ''Sto je prije moguce dovesti centralnog branica.''
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 avg 2013, 22:00

cetvrti stoper trenutno u ekipi ? Ako cemo realno , trenutno u PSG-ovoj odbrani ne bi imali mjesta ni pique ,ni mascherano, ni bartra , a boga mi ni puyol . stavise , mislim da bi sakho imao prednost ispred njih . svi stoperi psg-a su trenutno klasa za barcine stopere.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 avg 2013, 22:05

Glave se danas sastale kako bi diskutovale o stoperu i došli su do solomonskog rješenja, stoper je ipak potreban. Također govorilo se i o budućnosti Roure i Rubija.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... n=sport.es" onclick="window.open(this.href);return false;

Tottenham navodno zainteresovan za Bartru.
Don't hate what you don't understand.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 avg 2013, 22:08

Pique koliko god los da je, i dalje je bogotac za Sakhoa. Koji je btw ubjedljivo cetvrti stoper dolaskom Marquinhosa, koji je donedavno bio na meti Barcelone kao stoper za klupe.

Alex i 19-godisnjak ispred njega. Mos mislit igracine. Ne znam kako i dalje traje mit da je Sakho neki ekstra stoper, garant je bio dominantan na nekom menadzeru ili pesu.

Bolje rjesenje je mrtvi Walter Samuel od njega.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2013, 22:09

na kraju ce dovest opet nekog veznjaka,slozit ga na stopera i to je to :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 avg 2013, 22:12

Baš me interesuje koliko su utakmica Sociedada pogledali ovi što su za Martineza, ja nisam ni jednu osim onih protiv Barce. Momka sam gledo na onom u21 prvenstvu i nije pretjerano oduševio, malo bolji od Bartre.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 13 avg 2013, 22:14

Donnie Darko je napisao/la:Pique koliko god los da je, i dalje je bogotac za Sakhoa. Koji je btw ubjedljivo cetvrti stoper dolaskom Marquinhosa, koji je donedavno bio na meti Barcelone kao stoper za klupe.

Alex i 19-godisnjak ispred njega. Mos mislit igracine. Ne znam kako i dalje traje mit da je Sakho neki ekstra stoper, garant je bio dominantan na nekom menadzeru ili pesu.

Bolje rjesenje je mrtvi Walter Samuel od njega.
Upravo tako...PSG-u je škart kojeg se žele riješiti i nadaju se da smo mi ti naivne budale koje ce ga kupiti , covjek je cetvrti stoper ekipe - a nama bi bio pojacanje.
Šta to govori o Barci :?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 avg 2013, 22:16

xaviesta je napisao/la:Baš me interesuje koliko su utakmica Sociedada pogledali ovi što su za Martineza, ja nisam ni jednu osim onih protiv Barce. Momka sam gledo na onom u21 prvenstvu i nije pretjerano oduševio, malo bolji od Bartre.
To je to + spor.
A ima i onaj mali Bagnack ..
Denis Suarez bi mogao uskoro potpisati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 avg 2013, 22:21

Sakho od prije 2 sezone bio bi veliko pojacanje, ali onaj iz prosle kako Donnie rece nije ni za Celika :?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 avg 2013, 22:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

Dominator 8-)

Da, u21 prvenstvo je najbolji pokazatelj. Covjek je 5 puta bolji igrac od mitskog Sakhoa. Usporedbe sa Bartrom su smijesne. Covjek ponajbolji igrac ekipe koja se plasirala u ligu sampiona, a ispred Bartre Adriano imao prednost par puta.

Hoce neke otpadke iz argentinske lige, a nece Hummelsa i Iniga koji su zamisli, spori. Nek potpisu Bolta, znam da je imao neke zelje da zaigra profesionalni fudbal.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 avg 2013, 22:31

Adriano je igrao ispred Bartre upravo zato sto je brzi i jaci.
Nego koliko si puta gledao Iniga sveukupno ?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 avg 2013, 22:32

ma rosell se ove godine nafuro na rukomet i kosarku,sto jest jest te dvije sekcije su napravile top transfere ,napravljena su dva dream tima koji ce harat evropom ,pogotovo se to odnosi na rukomet
fudbal ce valjda doci na red makar 31 .augusta 5 do 12 :D :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 avg 2013, 22:43

Ovaj klip me potpuno uvjerio u to da je Inigo fantastičan stoper.
Nisam rekao da je u21 neki pokazatelj, naprotiv! Kažem to su jedine utakmice u kojim sam ga gledao i samo na osnovu togo mogu davati neki sud, kakav takav.
Vi koji ste ga pratili u Sociedadu ste bolje upoznati sa njegovim kvalitetama tako da ne želim raspravljati više o njemu.
Taj otpadak iz argentinske lige bi došao da je bilo nekog interesa jer je bio i slobodan igrač, tako da ti ta priča ne pije vode.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 avg 2013, 23:28

M4kaveli je napisao/la:Znaci nisi ni ti skroz nacisto. :mrgreen:
Sastanak Rosell, 'Tata', Zubizareta: ''Sto je prije moguce dovesti centralnog branica.''
Cuuuujjjjjj :o
Daj nek im neko javi - eno ga otiso u Neum nek ga dovedu do pocetka prvenstva. :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 13 avg 2013, 23:29

Ne znam šta imate protiv Sakhoa. Crnčuga ne može razočarati kakav god da je :D . Bolje da imamo ikako štopera nego da nam zafali pa da Adriano mora da uskače. Kad su korneri mora čovjek da sa opruge skače.
Mes Que Un Club

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 avg 2013, 00:16

Takav stoper za manje od 15 milja.
Odmah potpisuj.
Keep walking.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 avg 2013, 00:19

M4kaveli je napisao/la:Adriano je igrao ispred Bartre upravo zato sto je brzi i jaci.
10-ak puta najmanje prosle sezone. I ono sto sam vidio bilo je dovoljno da zakljucim da je jedan od najboljih stopera u spaniji. Ali bolje Adriano nego on, brzi je.

Nebitno jel brzi i jaci, Adriano je bukvalno sve samo nije golman i stoper, i te dvije pozicije bi trebao igrati samo u slucaju da nema apsolutno nikakve druge solucije.

Ako hoce nekog brzog i jakog, mogu komotno Hulka dovest, jednako je stoper kao i Adriano.

Barem sad znam zasto je Sakho opcija, izuzetno je brz i okretan. Budimo realni.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2013, 00:38

Donnie Darko je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Adriano je igrao ispred Bartre upravo zato sto je brzi i jaci.
10-ak puta najmanje prosle sezone. I ono sto sam vidio bilo je dovoljno da zakljucim da je jedan od najboljih stopera u spaniji. Ali bolje Adriano nego on, brzi je.

Nebitno jel brzi i jaci, Adriano je bukvalno sve samo nije golman i stoper, i te dvije pozicije bi trebao igrati samo u slucaju da nema apsolutno nikakve druge solucije.

Ako hoce nekog brzog i jakog, mogu komotno Hulka dovest, jednako je stoper kao i Adriano.

Barem sad znam zasto je Sakho opcija, izuzetno je brz i okretan. Budimo realni.
Bitno je bilo Rouri i Vilanovi jer su stoperi veoma spori, to su par puta izjavljivali.
Inigo ima klauzulu od 30 miliona.
Uglavnom stoper ce doci i vidjet cemo na sta ce to liciti. Teskih utakmica svakako nema puno.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 14 avg 2013, 01:32

FA7 je napisao/la:
EvoMene je napisao/la:
I ja oko desetog septembra, ko će dočekati više. :mrgreen:
au :)

koju tekmu ides gledat?

Maturska ekskurzija u Barcelonu, ima i obilazak stadiona i sve. :mrgreen:

Htio sam i na utakmicu ali mislim da sam malo zakasnio oko karti i to.
Smoke Weed Everyday!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.