Vjerovatno nisi ni bio, moj broj godina je jednak godistujestamaji je napisao/la:eto nisam više ni najstariji

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vjerovatno nisi ni bio, moj broj godina je jednak godistujestamaji je napisao/la:eto nisam više ni najstariji
Tebe smatram ozbiljnom osobomUnofficialpage je napisao/la:A prije 1-2 na svojoj facebook stranici titula najavljivana a sad otkazao. Svašta.
Dobri moj @babino ti si iskreni navijac , evo kakav , Ili si na istoku Koseva ili na sjeveru Grbavice . Ako si iz Sarajeva (sto samo po sebi nije neka fora), sve ti je receno (ako nisi iz Sa. objasnicu ). Palamudis ponekad , kao sto ja stalno vazim . Nemoj psovati Tita ti .U dvije rijeci "gotivim te" ,jer si kulturan kad treba , jer volis BHF i elokventan si , naravno lukav , ters i prznica . Neka su nam zdravi nasi teniseri i teniserke i svi sportisti .babino je napisao/la:evo majstore u cemu se ja i ti razlikujemo..Samozdravlje je napisao/la:Nesto nije u redu , otkazao Mirza Le Gosier CH , povreda ili se pozelio Sarajeva , pite i cevapa . Nadam se da nije ovo prvo . Bas mi je zao , sa ovim nema RG .Halal mu ako je ovo drugo .
ja se iskreno nadam da nije to drugo sto navodis![]()
lakse bih mu halalio taj otkaz i eventualno propustanje french opena (a nece ga propustiti) da ga nesto fizicki zeza nego da bjezi nazad zbog nostalgije.
poznavajuci njega, rekao bih da je kombinacija to dvoje u pitanju, malo ga nesto muci fizicki, rijetko je na 100%, ovaj zadnji mec je svakako disao na skrge, a i levati koji ga dobise mu malo ubili volju trenutno za tenisom pa bjezi nazad da sto prije zaboravi ovaj mjesec dana.
nego, sto bolan samo mene boldira u onom komentaru:-)
Ma prezivjet ce ,polako , nije ni navikao . Korak po korak , a toga se i bojim . 4:2 . Idemo Tomo do kv. bebenog RG .esprit24 je napisao/la:Yebo vas vise RG kolko smo navalili nakukat cemo da bude prva alternativa i da mu fali otkaz a da taj otkaz nece biti
O Robijo , dobri moj Zenicaninu ,a usli ste mi i u familiju .Ti navijaci koje spomenuh su mrtvi bolesnici , meni najdrazi . Hebu majku svojima , a nije ni pocelo , a kad povedu place od srece . Da ti ispricam . DC , BiH - Hol. . Derem se ja "Hajmo Mirda " , a covjek isod 4-5 redova " Ne igra Mirza , igra Damir" . Selam za Haska V. i pozdrav za tebe . Tomo dobio 1. set 6:2babino je napisao/la:kakvo bolan psovanje, moja najveca psovka ovdje je bila yebem i nj i nj tenis, i to mozda jednom hehe..
i to kad me bas iznervira, a basica i gotivim vise od damira jer nije prznica kao ovaj.
tebe mozda malo zeza sto se mi u toku meca sprdamo, mijenjamo misljenje nakon svakog poena:-)
volimo mi njih svi, ne brini![]()
da, ne kontam ti ja te vase sarajevske fazone, ja sam ti zakleti robijas, doduse bivsi:-)
respect prema tebi @Uno. , ali Live ATP Ranking kaze : Trenutno 93 i 623 boda ,Arap Jaziri u finalu CH. Kina 606 b. ,ako dobije 638 b. , Lajovic , Berankis i dr igraju po 2 pa i 3 CH. . Moguce da ja grijesim , ali opsta matem. i logika su mi bliske.Unofficialpage je napisao/la:Ranking 16.4 i tu je Mirza 90. na atp listi, teško će biti većih promjena, može biti 3-4 pozicije u +-
http://openerarankings.com/Home?RankDate=16-04-2018
Bas fino objasnjenje . Nevjerovatno , ne mogu da vjerujem , ludo bas .Nije valjda do drus. mreza ,nekako se prijavis nekako ti odgovore , valjda . Svata .HeraklitMracni je napisao/la:Mislim da je najveci problem Mirze sto nema tim , treba da ima svoj tim koji ce o svemu brinut , o turnirima , tabeli i ishrani ..
Mirza to nema , a samim ulaskom u top 100 trebao bi to da sredi , jedne prilike mirza i ne zna da je upao na nekom turniru nego mu moj jaran govori , a on pita gdje si vidio , to vam je sve jasno , znaci covjek ne prati puno drustvene mreze , a nema nikog da radi za njega takve stvari ...
Mislim da ce Mirza svakako u md RG! I da ne osvoji nijedan bod u naredne dvije sedmice (ne racunam sedmicu DC) ne moze pasti toliko da bi mu bio ugrozen direktan md! Ponekad i teniseri ispod 100 mjesta udju direktno, bude otkaza, a i sada ce ih sigurno biti. Ne sekirajte se viseSamozdravlje je napisao/la:respect prema tebi @Uno. , ali Live ATP Ranking kaze : Trenutno 93 i 623 boda ,Arap Jaziri u finalu CH. Kina 606 b. ,ako dobije 638 b. , Lajovic , Berankis i dr igraju po 2 pa i 3 CH. . Moguce da ja grijesim , ali opsta matem. i logika su mi bliske.Unofficialpage je napisao/la:Ranking 16.4 i tu je Mirza 90. na atp listi, teško će biti većih promjena, može biti 3-4 pozicije u +-
http://openerarankings.com/Home?RankDate=16-04-2018
Penziju cu potrositi da Vas sviju castim , ako Mirza bude u GZ RG (na bilo koji nacin) , nije velika pen. pa necu puno ni potrositi , a vrijedilo bi .
Ne bi bilo lose po njega da pocneVGS je napisao/la:Vjerujem da se Mirza ne sekira ni 50% koliko vi ovdje i da ne racuna svaki dan hoce li upasti u MD ili nece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.