Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2014, 12:50

Je li i večeras igrao povrijeđen ;)

Inače BiH je uvijek bolje igrala sa samo jednim napadačem i 5 veznih igrača, sa dva dmf-a destruktivcem i organizatorom. Sa dva špica igramo samo još mi i niko više.
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 mar 2014, 12:59

slika

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 13 mar 2014, 13:01

To bi bilo to mandrax... Kad već 'stručnjak' ne zove Bešića, to je najbolje što u ovom trenutku imamo. Mada mislim da 'tvrdoglavi' neće mijenjati svoju formaciju, koliko god katastrofalna ona bila.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2014, 13:02

mandraX je napisao/la:slika
Potpis, najbolja formacija.

jedino možda salatić umjesto seje bi legao k'o budali šamar.
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 mar 2014, 13:12

Ma ne vjerujem ni ja da ću dočekat' da vidim tako postavljenih prvih 11, barem ne dok je Safet trener repke. Zapitam se dal' ću ikako dočekat' Izeta da vidim u prvih 11, a da ne pričam o ostatku ekipe.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2014, 13:24

Zato ćeš gledati hadžića, tinkija, vršketa... san svakog bosanca :roll:
naprijed rejal

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 13 mar 2014, 13:25

Dok je Susica na klupi , Hajrovic nece zapoceti utakmicu. Klupa. prije ce Tino poceti nego Izet.
pi.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 13 mar 2014, 13:33

-
Zadnja izmjena: AzRimiRzA, dana/u 13 mar 2014, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 mar 2014, 13:39

ta formacija je bezveze, hajd sto nemas klasicnog zadnjeg veznog bez kojeg se pokazalo da ne mozemo nikako, vec ni sredina nije nesto, bar kada je posjed lopte u pitanju...
ne znam zasto svi gurate hajrovica u prvih 11, mislim da tu jos uvijek nema mjesta za njega,osim ako ne eksplodira u galatasarayu do SP-a...pogotovo sto svi znamo da je mujdza uvijek kvalitetno pokrivao cijelu desnu stranu...s tim da bi mu besic pomagao...i bez misketa ne ide...i recimo protiv argentine bih def.ubacio vranjesa umjesto bice, jer je brzi...
ovo je formacija koja bi najbolje kontrolisala posjed lopte:
................................beg.............................
mujdza........bico(vranjes)......spaha........kolasinac
...............besic.............medo........................
................pjanic...............................lulic....
...............................miske...........................
.......................dzeko...................................

a na klupi igraci tipa: vedo, izet, sejo, vranjes, zukanovic, stevanovic, visca...moze safet pricati sta hoce...ali vise nego dobra i klupa...i za zatvaranje i za ganjanje rezultata....samo da budu svi zdravi...a forma ce se tempirati u pripremama pred svjetsko, a i motiv nece nedostajati...

U slucaju da tu ne bude besica...na njegovo mjesto bih stavio kolasinca...a salihovica na beka jer se sjajno nadopunjuje s lulicem po toj strani...nek prica ko sta hoce, ali po meni, a i neki strucnjaci su to spominjali ala efenberg :) da bi za kolasinca naj pozicija bila zadnji vezni, zbog njegovog radiusa kretanja, borbenosti itd...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2014, 15:54

slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 mar 2014, 21:31

Odlicna formacija.
Mozda bi Misimovic mogao igrati na stetu Salihovica ili Medunjanina. U tom slucaju bi Medunjanin ili Salihovic, ovisno ko ostane, morao igrati klasicnog zadnjeg veznog.
Lulic i Hajrovic bi svakako rasteretili Dzeku a igra nam se nebi svodila na sredinu terena nego bi fino mogli juriasti i po krilima, sto bi ostavilo prostora Pjanicu i eventualno Misimovicu da ubijajo pasovima.
(kad malo bolje razmislim, tvoja formacija je vjerovatno bolja od ove moje :))

Promjena MORA biti. Nemamo igru.
Mi smo najjacu tekmu odigrali protiv Grcke a ruku na srce, dali smo tri gola iz tri prekida. Kaznili smo ih maksimalno i maksimalno iskoristili prilike i poluprilike. Igrom ih nismo nadigrali koliko neki pricaju da jesmo.
Mi nikog od ozbiljnijih protivnika nismo nadigrali. Imali smo srece pri izvlacenju pa u skoro svakoj vaznoj utakmici i naravno, individualni kvalitet.
Gledam neku noc snimak Slovacka : BiH i prepadoh se kao da je LIVE. Ljudi vode 1:0 i pocetkom drugog poluvremena stativu pogodise. :shock: Mene je prepala a vidio sam je vec milion puta. Svaki put me prepadne. :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2014, 21:33

Bešić umjesto Medunjanina, Arslanagić umjesto Spahića i imamo dream team.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 mar 2014, 21:34

Halilhodzic umjesto Susica Safeta, za drugog Susica ce se pobrinuti ozbiljan selektor.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2014, 21:42

DonCorleone je napisao/la:Halilhodzic umjesto Susica Safeta, za drugog Susica ce se pobrinuti ozbiljan selektor.
Pravac Ferhadija i početi sa sakupljanjem priloga, četiri godine Halilhodžića = 4,000,000 €, možda nam da rabat 10%.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 mar 2014, 21:45

Bez klasicnog defanzivca u veznom redu svaka formacija je neozbiljna.Posto nas selektor nije nasao takvog ni do dana danasnjeg jedino pametno sto mu preostaje da pozove Rahimica i da ga spremi da igra,svaku utakmicu jer cak i protiv slabih reprezentacija mi imamo ozbiljne probleme bez pravog defanzivca.Ima jos jednu opciju,da pozove Bešića i uigra ga do SP ali nesto sam ubijedjen da se to nece desiti.Jos preostaje i Kolasinac ali mislim da ni to nece uraditi.
Sve drugo nas vodi u katastrofu,to smo valjda svi vidjeli u ovih zadnjih godinu dana.
Da mi imamo odgovorne novinare oni bi vrsili pritisak na selektora da rijesi ovaj goruci problem od kojeg nam zavisi puno toga a ne da se ponasaju poltronski i postavljaju samo uhu ugodna pitanja i podilaze svjesno izbjegavajuci postaviti ovakva normalna pitanja.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 13 mar 2014, 22:15

Virtu4l je napisao/la:
Bešić umjesto Medunjanina, Arslanagić umjesto Spahića i imamo dream team.
ovo sto si dodao izgleda veoma zanimljivo. besić na sredini sa salihovicem bi mogla biti odlicna kombinacija. time bi cijela odbrana i srednji red bio bundesligaški a naprijed sve umjetnici !
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 14 mar 2014, 12:04

Ljudi sta ovo ima sa Edinom?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 mar 2014, 01:07

Aguero opet 2 sedmice OUT.

Propusta utakmice protiv Hulla sutra, Fulhama sljedeci vikend, i protiv Manchester Uniteda najvjerovatnije, 25. Marta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:11

Dobro za Džeku, svakako je protiv Barce sebi osigurao prvu postavu u narednoj utakmici.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2014, 01:14

Nevjerovatno sta ovaj Pellegrini radi od Aguera. Ali eto, dobro je ispalo za Dzeku. Iako mozda sad i previse igra, jer i on vuce tu povredu duze vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.