Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

HausMan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la HausMan » 19 maj 2016, 17:29

Lako je srati na kraju sezone.Treba gledati kako je Zrinjski pobjedio neke utakmice, samo sto im sudija nije zabio gol umjesto njih.Kakva konstatnost nidje veze

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 19 maj 2016, 17:34

SlevinKelevra je napisao/la:
HElo je napisao/la:
Tacno ovi odigraju subotu i hlade jaja 6 dana dok sa druge strane Sloboda igra ritam srijeda-subota, toliko o tvom mudrom razmisljanju :salut:
Provaljujes se. :roll: Ja pricam o konstantnosti dobrih rezultata, i uzeo sam primjer remija i pobjede protiv poraza i ubjedljive pobjede. Upravo radi dobrih i solidnih igara u jednom duzem periodu, Zrinjski je prvak, dok ste vi dopustali da vam Siroki i Drina prave djecu po Tusnju. Zrinjskom se to ne bi desilo.
Ako ovdje ko lupa prijatelju to si ti, Sloboda je u 15 dana (do Drine) odigrala 5 utakmica Zrinjski 2 sa mnogo kracom klupom i ti opet postavljas neke analize Slobode i Zrinjskog :facepalm:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 maj 2016, 17:38

HElo je napisao/la: Ako ovdje ko lupa prijatelju to si ti, Sloboda je u 15 dana (do Drine) odigrala 5 utakmica Zrinjski 2 sa mnogo kracom klupom i ti opet postavljas neke analize Slobode i Zrinjskog :facepalm:
Koga boli qurac sta ste vi imali? Sto se niste odlucili za jedno takmicenje na vrijeme, pa da budete spremni za njega. Vec hoce oba, pa na oba ispusili... Drina ih pobjedi na Tusnju, ispade da ih je syebo raspored. :roll:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 maj 2016, 17:45

HElo je napisao/la: Ako ovdje ko lupa prijatelju to si ti, Sloboda je u 15 dana (do Drine) odigrala 5 utakmica Zrinjski 2 sa mnogo kracom klupom i ti opet postavljas neke analize Slobode i Zrinjskog :facepalm:
Koga boli qurac sta ste vi imali? Sto se niste odlucili za jedno takmicenje na vrijeme, pa da budete spremni za njega. Vec hoce oba, pa na oba ispusili... Drina ih pobjedi na Tusnju, ispade da ih je syebo raspored. :roll:
Sta je vas sjebalo u finisu -Zrinjski,Rudar,Slavija....
Sto se ne odluciste na jedan front.
A imate jos duplo vecu klupu i jaci tim po imenima.
Mani demagogije.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 19 maj 2016, 17:51

Agamemnon je napisao/la: Sta je vas sjebalo u finisu -Zrinjski,Rudar,Slavija....
Mani demagogije.
Mi smo u ligi imali mimalne sanse za Evropu na pauzi jer nam je bjezala, ne znam, desteak bodova? Tek nakon velike serije pobjeda smo poceli na nju racunati i na nju, a u Kupu smo ispusili glatko od bolje ekipe. To je sve. Ne trazmo izgovore za nas neuspjeh.

Covjek izbacio rezultate u kojima Zrinjski nema poraza vise od pola godine, ja kazem da je upravo zbog toga Zrinjski i prvak, a tuzlaci me napadose, te sudije, te raspored... :roll: Zadrzite barem minimum postovanja i samopostovanja. :eh:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 19 maj 2016, 17:56

Signore je napisao/la:
Kup starta 3.6., a za pasos ti treba tri dana. Ne znam jel to neki zurni ili obicni, ali ja sam predavao prije dvije godine i bio je za tri dana. Trebao mi je hitno i moguce da sam predao taj zurni, ali se ne sjecam. Tri cijela dana, a on na raspolaganju ima 15 :roll: Nesto je drugo tu u pitanju
Brzi kosta 200 KM i izrada traje 2 radna dana (predas u utorak, dobijes u petak tj. predas u srijedu, dobijes u ponedjeljak).

Ono sto ste svi propustili iz nekog nepoznatog razloga jeste da se kup igra u Japanu, a drzavljanima BiH je potrebna viza za Japan i sigurno nisu mogli cekati do ponedjeljka da Bekic dobije pasos pa naknadno njegov da predaju u ambasadi Japana i da se onda tek mogu nadati da vizu dobije na vrijeme :)

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 19 maj 2016, 17:58

SlevinKelevra je napisao/la:Mi smo u ligi imali mimalne sanse za Evropu na pauzi jer nam je bjezala, ne znam, desteak bodova? Tek nakon velike serije pobjeda smo poceli na nju racunati i na nju, a u Kupu smo ispusili glatko od bolje ekipe. To je sve. Ne trazmo izgovore za nas neuspjeh.

Covjek izbacio rezultate u kojima Zrinjski nema poraza vise od pola godine, ja kazem da je upravo zbog toga Zrinjski i prvak , a tuzlaci me napadose, te sudije, te raspored... :roll: Zadrzite barem minimum postovanja i samopostovanja. :eh:
Svaka cast analiticar ako si na osnovu ovoga zakljucio zasto je Zrinjski prvak, koji zakljucak :facepalm:
Ni Muhamed Konjic ti ovom izjavom nije ravan :rol:
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 19 maj 2016, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 maj 2016, 17:58

Agamemnon je napisao/la: Sta je vas sjebalo u finisu -Zrinjski,Rudar,Slavija....
Mani demagogije.
Mi smo u ligi imali mimalne sanse za Evropu na pauzi jer nam je bjezala, ne znam, desteak bodova? Tek nakon velike serije pobjeda smo poceli na nju racunati i na nju, a u Kupu smo ispusili glatko od bolje ekipe. To je sve. Ne trazmo izgovore za nas neuspjeh.

Covjek izbacio rezultate u kojima Zrinjski nema poraza vise od pola godine, ja kazem da je upravo zbog toga Zrinjski i prvak, a tuzlaci me napadose, te sudije, te raspored... :roll: Zadrzite barem minimum postovanja i samopostovanja. :eh:
Tebi momak objasnjava da smo u 15 dana odigrali tri utakmice vise od Zrinjskog.tu se i prelomila sezona.Sta nije jasno prijatelju.
Sa limitiranim igrackim kadrom i sa duplo vise utakmica u nogama parirali smo im do kraja skoro.naravno kartoni povrede i ****.
A jos kada uzmes u obzir da je protiv njih pokraden Siroki,Celik,da je Radnik bukvalno izveo juniore i skinuo gace.....treba da me ta tabela impresionira...neka druze. :stop:
Ta ista ekipa Zrinjskog uputi sut u okvir gola u 90 na Tusnju i jedva nas dobije u Mostaru sa 6 juniora u rotaciji jos su u 2 pol dobro prosli.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2016, 18:01

Pappy je napisao/la:Nije to ništa, kod nas svi imaju klauzulu da im se poništava ugovor u slučaju ispadanja. :urnebes:
ko je tu vise ostecen, Slavija ili igraci hehe

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 19 maj 2016, 20:40

Pasos se dobije za manje od 24h :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 maj 2016, 20:46

RedEvil je napisao/la:Pasos se dobije za manje od 24h :salut:
izvadio je, pridružit će se repki....

kriza izbjegnuta....sad možete opet spavati... :thumbup: :wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 maj 2016, 21:01

Tuzlaci jos uvijek misle da su bolji od Zrinjskog!
:tralala: :tralala: :rol: :rol:

Ovaj hjavan spominja zadnju utakmicu prvenstva....jeb...nas se nisu trijeznili on spominje jedva nas dobili... :bow: :bow:

Kako je prosla proslava osvajanja kupa BiH?

Vidjeo sam par roma u prvim redu,jesu to vodje Fukara ili?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 maj 2016, 21:15

Zanimljiv intervju sa Ćelom Petrovićem
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

High

Post Postao/la High » 19 maj 2016, 21:16

A navale na Petrovića. Na kraju ćete mu turbe dići.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 maj 2016, 21:21

Da širk činimo, kakvo turbe jezik pregrizao.

Ja ga ne gotivim radi ovih zadnjih nekoliko mjeseci, ali da je stručnjak mora se priznati, i zanimljiv je intervju u suštini. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 maj 2016, 22:19

Chinaglia je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Nije to ništa, kod nas svi imaju klauzulu da im se poništava ugovor u slučaju ispadanja. :urnebes:
ko je tu vise ostecen, Slavija ili igraci hehe
Igrači. Sad nemaju gdje. Čast izuzecima. :urnebes:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 maj 2016, 22:27

Ma Celo je stvarno vrijedan i marljiv ali takvi smo mi ljudi sad kad bi presao u neki veci klub i osvojio pet titula u nizu, sestu godinu ako bi zavrsio bez trofeja yebavali bi mu sedmo koljeno :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 19 maj 2016, 22:42

Prijedor je napisao/la:Ma Celo je stvarno vrijedan i marljiv ali takvi smo mi ljudi sad kad bi presao u neki veci klub i osvojio pet titula u nizu, sestu godinu ako bi zavrsio bez trofeja yebavali bi mu sedmo koljeno :D
Za platu sto mu Krstajic daje i ne bio vrijedan.20 ljami je je 20 ljami.
A to za budzet od 400.000 km moze kurzu pricati,nismo u saksiji rasli.bas ce Joco i Sreckovic igrati za milju i po.
Citavu polusezonu igra sa rezervama i odmara igrace i palamudi kako su najspremnija ekipa.
Govedo obicno

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 20 maj 2016, 14:12

Bravo za želju kakve dozvole i igre samo gradi boli te **** i **** ove političare samo sebe gledaju kakav sport i grad. Po pisanju novina i izjavama znalo se da će željo krenuti graditi i uložiti prikupljena sredstva jer ko bi rizikovao da to ne uloži za ono za šta je traženo odnosno za renoviranje stadiona. Taj luksuz uprava nije smjela sebi dozvoliti bilo bi svega. Tipično bosanski napravi pa traži dozvole jbg sve to tako ide kod nas.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 20 maj 2016, 14:30

Može li iko objasniti kakve ****. dozvole se traže da se izgradi istočna tribina na Grbavici ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.