FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

EvoMene
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la EvoMene » 12 avg 2013, 23:04

Kad smo kod tih originala, koliko košta original komplet? U septembru idem u Barcelonu, pa ako budem dobar s kešom možda pazarim.
Smoke Weed Everyday!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 avg 2013, 23:06

@Makas ta prica kako je Tito djelomicno kriv sto nije dosao stoper je blago receno glupa
cim dobijes jednu odbijenicu iz PSG-a nemas potrebe vise trositi vremena, nego javis strucnom stabu da je isti mission impossible i okrenes se drugim pojacanjima ;)
ja licno msm da od stopera nema nista ni ove god. jer nijedna ozbiljnija ekipa u ovom periodu nece pustiti igrace iz 1. postave bez neke nemoralne ponude, na sta Barca normalno nije spremna
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 avg 2013, 23:10

EvoMene je napisao/la:Kad smo kod tih originala, koliko košta original komplet? U septembru idem u Barcelonu, pa ako budem dobar s kešom možda pazarim.
Sve zavisi sta uzimas - dres bez sorca od 90 do 120 KM bez imena. Tu negdje mozes nac.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 avg 2013, 23:12

EvoMene je napisao/la:Kad smo kod tih originala, koliko košta original komplet? U septembru idem u Barcelonu, pa ako budem dobar s kešom možda pazarim.
;)
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... lector=512
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 12 avg 2013, 23:16

Nimalo jeftino bogami, al' nisam ništa drugo ni očekivao. :)
Smoke Weed Everyday!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 avg 2013, 23:31

miki_92 je napisao/la:@Makas ta prica kako je Tito djelomicno kriv sto nije dosao stoper je blago receno glupa
cim dobijes jednu odbijenicu iz PSG-a nemas potrebe vise trositi vremena, nego javis strucnom stabu da je isti mission impossible i okrenes se drugim pojacanjima ;)
ja licno msm da od stopera nema nista ni ove god. jer nijedna ozbiljnija ekipa u ovom periodu nece pustiti igrace iz 1. postave bez neke nemoralne ponude, na sta Barca normalno nije spremna
Ipak je Vilanova potrosio vise od mjesec dana na Silvu, samo je njega vidio kao rjesenje problema u odbrani. Rosell je bio spreman ispuniti mu zelju sve dok nije postalo jasno da PSG ne zeli da zapocne bilo kakve pregovore a kamoli da proda. Tada je dosao novi trener i okrenuo se alternativama u vidu Luiza i ostalih.
Priznaces Sandro je prvo htio dovesti najbojeg moguceg koji postoji a zatim odlicnog Davida o kojem jos nista ne znamo, da li ce doci ili ne.
Zasto je Moyes nakon odbijenice i dalje ganjao Fabregasa ?

@Saurman pa ne bira ih on nego trener/i.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 avg 2013, 23:33

On bi trebao ukazati treneru na to koliko su realne šanse za ovu dvojicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 avg 2013, 23:36

Saurman je napisao/la:On bi trebao ukazati treneru na to koliko su realne šanse za ovu dvojicu.
Pa i ukazao je Vilanovi za Silvu pa ovaj nije htio odustati jer je do zadnjeg dana vjerovao da ce ga dovesti.
I vjerovatno bi da PSG-u ne trebaju pare.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 avg 2013, 23:48

Ne treba biti puno pametan da skontaš kakve su šanse da rusi i arapi puste svoje najbolje igrače. A ovi slučajno zapeli za Silvu, Luiza i Vertonghena, lafo nisu svjesni da ih ne mogu dobiti za normalnu cijenu? Kao što neko već reče, namjerno se ide po igrače koji su nedostupni. Od svih koji se spominju jedino dolazak Aggera izgleda moguć, no i njega bi valjalo preplatiti što bi bila glupost svakako. Uglavnom bolje da ne dođe niko, nego da se bace pare samo 'nako, da bi se neko doveo.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 12 avg 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 avg 2013, 23:52

Kad sam ja pisao da ce Mathieu biti obecano pojacanje u odbrani.

Iako sam ruku na srce, prilicno profulao, jer ce pravo "pojacanje" biti gore. Sreca u nesreci je da nije slican tip igraca Piqueu, za razliku od nekih, ipak bi to bilo PRAVA katastrofa.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 avg 2013, 23:58

U svemu ovome nije mi jasno cime ce mo se mi suprostaviti nekim ekipama koji ce trkom unistavati nasu "odbranu" ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 avg 2013, 00:07

bparena je napisao/la:U svemu ovome nije mi jasno cime ce mo se mi suprostaviti nekim ekipama koji ce trkom unistavati nasu "odbranu" ?
Starim oruzjem - ludjackim pressingom.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 avg 2013, 00:18

M4kaveli je napisao/la:
bparena je napisao/la:U svemu ovome nije mi jasno cime ce mo se mi suprostaviti nekim ekipama koji ce trkom unistavati nasu "odbranu" ?
Ako to bude kao prosle godine - nece biti na dobro. :?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 avg 2013, 00:24

bparena je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Ako to bude kao prosle godine - nece biti na dobro. :?
Iz Guardioline ere. Evo 'Tata' to polahko vraca sto mozemo vidjeti iz pripremnih utakmica.
Prosla sezona i nije bila tako losa samo sto je vecina vas zapela za onaj 7-up s Bayernom. :mrgreen:
I ako mislis da je tih 7 komada bilo iskljucivo zbog odbrane opasno se varas ..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 avg 2013, 00:31

Stvarno mislis da ne dovode stopera bas zato sto su smislili genijalni masterplan, odnosno da jednostavno vrate pressing, kao da se isti pali na prekidac?

That's so cute.

I da, genijalne pripreme protiv strasnih protivnika, u Realu su skinuli gace cim su vidjeli 7-0 protiv all star tima malezije, indonezije ili kojeg vec kurca.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 avg 2013, 00:34

Ne znam da li bas to nije zbog kriminalno slabe odbrane. Po meni je sve krenulo po zlu onim majmunskim driblanjem A.Marije od strane budale na golu i tada poklonjenog kupa madridistima. To mu mnogi nisu halalili (a ni ja i jedva cekam da ga nogiraju) i on je ponijeo to na ledjima i vise nikada nije imao sigurnosti na golu. To je konj prenijoo na odbranu jer golman daje sigurnost ili ovo sto sad imamo. Nakon toga smusena, spora, blesava i golgeterska odbrana je dovodila do ocaja vezu i napad i onda se sve to ko domine rusilo. Golman iodbrana su totalno izgubili samopouzdanje tako da smo gledali 5 napada na nas gol i odmah 3-4 primljena. Sjecamo se perioda kad je skoro svaki sut u gol zavrsavao primljenim zgoditkom. U ovakvim situacijama ni 5 Mesija nista ne moze promjeniti. I onda ide slag na tortu. Glavni hajvan u upravi NE ZELI da trosi novac i da pojaca odbranu misleci da je ovo sve bio los period. I nije bilo samo 4:0 i 3:0 za Bajern - sramota da Milan dobije 2:0 a Real 1:3. Sve je ovo Barca sama sebi zakuhala... :(

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 avg 2013, 00:45

Donnie Darko je napisao/la:Stvarno mislis da ne dovode stopera bas zato sto su smislili genijalni masterplan, odnosno da jednostavno vrate pressing, kao da se isti pali na prekidac?

That's so cute.

I da, genijalne pripreme protiv strasnih protivnika, u Realu su skinuli gace cim su vidjeli 7-0 protiv all star tima malezije, indonezije ili kojeg vec kurca.

Gdje sam napisao ovo boldirano ?
Tih 7-0 nije nikada ni bilo a pogotovo ne protiv Malezije :mrgreen: , Santos je primio 8 komada.
Real skin'o ne skin'o gace .. to kod njih sve savrseno ?
Barcelona osvaja, ko pita je li one u Madridu strah ?

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 13 avg 2013, 01:02

Evo citavo vrijeme zavlace javnost sa šupljim pricama u vezi stopera....znaci obmana je pocela sa Marquinhosom (a covjek potpisao za PSG), pa onda se saga sa Silvom (cimanje desno-lijevo, Tito bacao majmuna u trans zbog Silve...samo on i niko više porucivao), pa se i tu popušila fora... sad se puši fora i sa Luizom, ko fol podebljavaju se neke ponude, a zapravo niđe veze prica jer Jozo jasno porucio da od njegove prodaje nema ništa i da se okane ćorava posla....i ko što gledam - na kraju ce "pojacanje" biti straštni Mathieu kojeg Valencija jedva ceka da nekom uvali ili neki slican profil igraca.

Prođe citav prelazni rok, a oni ne micu nekom stvari da dovedu stopera....vazda ista šuplja prica o mitovima tipa "najteže je naci stopera za Barcu", ko da u Barci igraju neki drugi sport osim fudbala, ko da stoper u Barci treba igrati šah ili neku misaoni igru- a ne fudbal.
A na kraju ce zavaliti Bartru i Mascherana i Bog te veselio (eto nek su oni savršeni stoperi za te "Barcine igre")....bitno je da se Neymar doveo, a ostalo cemo lako.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 avg 2013, 01:13

Dobro postujem onu - svako ima pravo na svoje misljenje, ali stvarno imam osjecaj da neki timovi jedva cekaju da zaigraju protiv nas. Ovdje vidim neki misle da ce presing uciniti svoje. Ma nista to vise - to se preskace dugim loptama i trkom, a mi smo sporti do boli. Neko napisa na madridskom pdf zivu istinu.... "jedva cekam Barcelonin korner i onda 1:0 za Real u kontri". Da covjek ne povjeruje kakve Trojanske konje imamo u upravi. :( Tacno se prave budale...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 avg 2013, 01:15

Dat' ćemo vam Boneru i Zaccarda džaba u paketu + "mi" ćemo im platiti kartu za Kataloniju...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.