Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Po meni Miroslav zasluzuje poziv, ali Kosoric
Slazem se, dobar je on bio prosle sezone, ali ove...hmmm Celik, Rudar a pogotov Slavija to su sve njegove greske sto vas je na kraju kostalo i Evrope. Drug, njemu je 29 godina jos jedna sezona i to je to. Ne zasluzuje poziv samo zato sto je bio dobar prosle sezone.

-
Vinkec otkako je sjeo na klupu Zrinjskog ( bukvalno smo ga oteli Borcu ) 04.04.2015 na utakmici protiv Želje ima do sada ukupno 4 poraza u PL BiH i to jedan od vas prošle godine na AFH i 3 ove godine, od Borca, Viteza i Slobode, sve u gostima...Ima i ispadanje iz kupa prošle godine od Olimpica i ove godine od vas, oba puta na penale kao i neslavnu epizodu sa Shirakom, poraz gore i nedovoljna pobjeda ovdje... Sve u svemu nije loše ( samo mu onu prvu utakmicu protiv Shiraka neću nikada oprostiti )...Besic je napisao/la:Ma gledam rezultate od kako je Marinović tu i fakAt zavidim na treneru .PiazzaGrande je napisao/la: Šta je bilo Besicu care...što si se syeb'o...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 19 maj 2016, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Kup starta 3.6., a za pasos ti treba tri dana. Ne znam jel to neki zurni ili obicni, ali ja sam predavao prije dvije godine i bio je za tri dana. Trebao mi je hitno i moguce da sam predao taj zurni, ali se ne sjecam. Tri cijela dana, a on na raspolaganju ima 15wobly92 je napisao/la:Nema Bekića u repki u Japanu. Frajer nema pasoša. Profesionalni fudbaler. Nema pasoša.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pa apsolutno se slazem da ne zasluzuje poziv Kosoric, ne osporavam to. Kazem samo da je grohnuo od onog stociranja igraca Borca i napuknuca ceone kosti. On je igrao konstantno dobro, medjutim, sada je to drugi par patika i dok se ne vrati u onu formu ne smije se ni spominjati u kontekstu repke.Memara je napisao/la:Po meni Miroslav zasluzuje poziv, ali KosoricSlazem se, dobar je on bio prosle sezone, ali ove...hmmm Celik, Rudar a pogotov Slavija to su sve njegove greske sto vas je na kraju kostalo i Evrope. Drug, njemu je 29 godina jos jedna sezona i to je to. Ne zasluzuje poziv samo zato sto je bio dobar prosle sezone.
@wobly
Dokazao je protiv Ferenca i Standarda kako moze odigrati i protiv takvih klubova.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 19 maj 2016, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ljetuje Bekić na Panonskom, 'ta će mu pasoš. U Hrvatskoj igr'o kad se s ličnom moglo ić'.
Kosorić jest kvalitet za naše lige ali nije vala toliko dobar da dobije poziv u repku, pa i ona ovaj turnir. A i u godinama je. Mogli su i Zebu onda zvat.
Memišević je zaslužio poziv više od njega.
@Signore taj hitni je 200KM, bude u roku od 7 dana valjda. Onaj obični se čeka 3 sedmice. Ne znam, možda stipsa ne da dvije stotke.
@ajzea možda i bi solidno odigrao, al ovaj turnir ti služi da vidiš čime raspolažeš za budućnost, a on to nije, star je ybg. Memišević mlad a i stijena momak. Na takvima leži budućnost.
Kosorić jest kvalitet za naše lige ali nije vala toliko dobar da dobije poziv u repku, pa i ona ovaj turnir. A i u godinama je. Mogli su i Zebu onda zvat.
Memišević je zaslužio poziv više od njega.
@Signore taj hitni je 200KM, bude u roku od 7 dana valjda. Onaj obični se čeka 3 sedmice. Ne znam, možda stipsa ne da dvije stotke.

@ajzea možda i bi solidno odigrao, al ovaj turnir ti služi da vidiš čime raspolažeš za budućnost, a on to nije, star je ybg. Memišević mlad a i stijena momak. Na takvima leži budućnost.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 19 maj 2016, 14:48, ukupno mijenjano 3 puta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa ovaj Kosorić ima 29 godina.
Kakav cirkus. Meša je obolio od zijarećenja kuća reprezentativaca. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naravno, zna se dobro zasto i sam je kriv.Signore je napisao/la:Kup starta 3.6., a za pasos ti treba tri dana. Ne znam jel to neki zurni ili obicni, ali ja sam predavao prije dvije godine i bio je za tri dana. Trebao mi je hitno i moguce da sam predao taj zurni, ali se ne sjecam. Tri cijela dana, a on na raspolaganju ima 15wobly92 je napisao/la:Nema Bekića u repki u Japanu. Frajer nema pasoša. Profesionalni fudbaler. Nema pasoša.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto je drugo tu u pitanju
@pipi, hvala sto si realan

@wolby, igrao je Almir protiv Lecha...
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pa u cvijetu mladosti, da je stocirao kakvog Zenicanina ne bi ni dobio kaznu zbog toga sto je tek zakoracio u drugu deceniju zivota.High je napisao/la:Pa ovaj Kosorić ima 29 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-13-no ... eca/194944
Juriss.

Nadam se da ce svi timovi iz vrha pokupiti ove igrace Borca, nemojte razocarati ! Valja to rasformirati..
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 19 maj 2016, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
I Dado Prso je debitirao za reprezentaciju s 29 godina
Covjek kasnije finale lige prvaka igrao 

Meša je to povezao sa Aleksandrom Velikim.Signore je napisao/la:I Dado Prso je debitirao za reprezentaciju s 29 godinaCovjek kasnije finale lige prvaka igrao

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Previse se vjerovalo Mesi...
Ovo sve što ističe ugovor, i nisu neki igrači...Sve što valja im je pod ugovorom još.Thetraphak1921 je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-13-no ... eca/194944
Juriss.![]()
Nadam se da ce svi timovi iz vrha pokupiti ove igrace Borca, nemojte razocarati ! Valja to rasformirati..
Vi ste iz Borca uzeli nekog već?
A i Sarajevo izgleda ide u rekonstrukciju, samo što zasad igrači samo odlaze...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Meša ubleha od treneraHigh je napisao/la:Pa ovaj Kosorić ima 29 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najljepši osjecaj je bio kada odeš na BP, pa cijeli stadion skandira Sajooo Sušić

Selektor koji nas je odveo na SP, upisao i pobjedu tamo, svaka mu čast

Kao da je problem izvadit pasoswobly92 je napisao/la:Nema Bekića u repki u Japanu. Frajer nema pasoša. Profesionalni fudbaler. Nema pasoša.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
BelminM23 je napisao/la:
Najljepši osjecaj je bio kada odeš na BP, pa cijeli stadion skandira Sajooo Sušić![]()
Selektor koji nas je odveo na SP, upisao i pobjedu tamo, svaka mu čast
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Fedor i Ugljesa su na radaruwobly92 je napisao/la:Ovo sve što ističe ugovor, i nisu neki igrači...Sve što valja im je pod ugovorom još.Thetraphak1921 je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-13-no ... eca/194944
Juriss.![]()
Vi ste iz Borca uzeli nekog već?
A i Sarajevo izgleda ide u rekonstrukciju, samo što zasad igrači samo odlaze...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tako se to radi. Ovako se uzima prvenstvo. Dok Sloboda pusi od Drine pa se vrati spektakularnom pobjedom nad Sarajevo i svi pricaju kako su najbolja ekipa, Zrinjski za to vrijeme odigra X sa Sarajevom, ali rutinski uzme Drinu. Sve ocekivano, ali to je bod prednosti iz dvije utakmice. Takve tri ili cetiri situacije, i imas nedostiznu prednost na vrhu.Besic je napisao/la:
U pm

Nije to ništa, kod nas svi imaju klauzulu da im se poništava ugovor u slučaju ispadanja.Thetraphak1921 je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-13-no ... eca/194944
Juriss.![]()

Tacno ovi odigraju subotu i hlade jaja 6 dana dok sa druge strane Sloboda igra ritam srijeda-subota, toliko o tvom mudrom razmisljanjuSlevinKelevra je napisao/la:Tako se to radi. Ovako se uzima prvenstvo. Dok Sloboda pusi od Drine pa se vrati spektakularnom pobjedom nad Sarajevo i svi pricaju kako su najbolja ekipa, Zrinjski za to vrijeme odigra X sa Sarajevom, ali rutinski uzme Drinu. Sve ocekivano, ali to je bod prednosti iz dvije utakmice. Takve tri ili cetiri situacije, i imas nedostiznu prednost na vrhu.Besic je napisao/la:
U pm

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Provaljujes se.HElo je napisao/la:
Tacno ovi odigraju subotu i hlade jaja 6 dana dok sa druge strane Sloboda igra ritam srijeda-subota, toliko o tvom mudrom razmisljanju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.