Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel može tabela kadetske lige?
-
Pa evo ti i tekst sa strane tablica nije još gotovo ima 3 kola ,ali sarajevo ima 11bodova više od drugoplasiranogMemara je napisao/la:Jel može tabela kadetske lige?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... bih/194857
drugi put malo više profesionalizma sa ss

Sarajevo je Evropski grad bez evropskih utakmica.
Europski Jeruzalem bez europskih utakmica 

Kakva je lazovcina ovaj Amer. Obecao je da ce jedan trofej doci Tuzlu 100%, a gledaj ove bruke. **** li ga Donald
Cestitke Radniku zasluzili su trofej
Dobrodosli u klub
Cestitke Radniku zasluzili su trofej
Dobrodosli u klub
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
probudih se maloprije , vidim imamo novu trofejnu ekipu u bih. cestitke radniku ! i slobodi na dobroj sezoni , rekao bih bit ce bolje dogodine ali sudeci po povijesti ovo im je bio plafon .
sezona 2015-2016 po timovima moje misljenje
Zrinjski -svaka vam cast kako klubu tako i navijacima
Sloboda-sezona vrlo usjesna nazalost bez osvajanja bar jednog trofeja
Siroki - standardni kaoi i uvjek primjer kako bi svi u ligi trebali radit u klubu i oko njega
Sarajevo - propala sezona s obzirom na ocekivanja, svijetla tocka samo Horde Zeljo-najjaca ekipa od kada se igra premiyer Liga nazalost prvi dio sezone ich sjebo
Celik - sesto mjesto vrh, nazalost mi sami neznamo sta hocemo
Radnik - najprijatnije iznenadjenje lige sretno u europi
Olimpik-drago mi je sto ste ostali mada ste s obzirom na igraci Kadar podbacili na tabeli
Vitez -svaka cast komsije
Mladost- ko i za Vitez
Borac razocarenje lige ipak neocekivano ispadanje
Slavija - preveliko opustanje u zadnjim kolima ich dovelo do ispadanja inace dobra ekipa
Travnik - nazalost komsije ispadose al nadam se da ce se brzo vratiti
Rudar - za grad kao prijedor nazalost losa ekipa kao i organizacija u klubu
Drina - mislim da cete nakon ovog ispadanja dozivjeti sudbinu modrice i leotara mada bi volio da grijesim
Velez - nevjerovatno da rodzeni ovako zavrse ovu sezonu nadam se expresnom povratku jer vi kao klub s armijom navjaca jednostavno morate biti u premiyer ligi
Zrinjski -svaka vam cast kako klubu tako i navijacima
Sloboda-sezona vrlo usjesna nazalost bez osvajanja bar jednog trofeja
Siroki - standardni kaoi i uvjek primjer kako bi svi u ligi trebali radit u klubu i oko njega
Sarajevo - propala sezona s obzirom na ocekivanja, svijetla tocka samo Horde Zeljo-najjaca ekipa od kada se igra premiyer Liga nazalost prvi dio sezone ich sjebo
Celik - sesto mjesto vrh, nazalost mi sami neznamo sta hocemo
Radnik - najprijatnije iznenadjenje lige sretno u europi
Olimpik-drago mi je sto ste ostali mada ste s obzirom na igraci Kadar podbacili na tabeli
Vitez -svaka cast komsije
Mladost- ko i za Vitez
Borac razocarenje lige ipak neocekivano ispadanje
Slavija - preveliko opustanje u zadnjim kolima ich dovelo do ispadanja inace dobra ekipa
Travnik - nazalost komsije ispadose al nadam se da ce se brzo vratiti
Rudar - za grad kao prijedor nazalost losa ekipa kao i organizacija u klubu
Drina - mislim da cete nakon ovog ispadanja dozivjeti sudbinu modrice i leotara mada bi volio da grijesim
Velez - nevjerovatno da rodzeni ovako zavrse ovu sezonu nadam se expresnom povratku jer vi kao klub s armijom navjaca jednostavno morate biti u premiyer ligi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Fudbaler Sarajeva Almir Bekić dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za Kirin kup u Japanu.
Kako SportSport.ba saznaje, istina nezvanično, selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević računa na usluge lijevog beka Sarajeva na turniru u Japanu.
Hahahaha, šta je ovo ba, jesul' ovi ludi il' je Meša stvarno puk'o?
Kako SportSport.ba saznaje, istina nezvanično, selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević računa na usluge lijevog beka Sarajeva na turniru u Japanu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mesa je davno pokazao da je duduk totalni, samo nastavlja da to potvrđuje.wobly92 je napisao/la:Fudbaler Sarajeva Almir Bekić dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za Kirin kup u Japanu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Treba čestitati Slobodi na svemu što su učinili ove sezone...
Ljudi su prije dvije godine igrali drugu ligu i bili su na pragu da nestanu sa bh nogometne scene a ove sezone su završili kao drugi u prvenstvu i finalisti su kupa...
Možemo se zayebavat' ali ovo što su oni napravili ove sezone je veličanstven uspjeh...
Ako nastave ovako raditi ni taj trofej nije daleko, možda čak i dogodine...Pozz za Tuzlu
Ljudi su prije dvije godine igrali drugu ligu i bili su na pragu da nestanu sa bh nogometne scene a ove sezone su završili kao drugi u prvenstvu i finalisti su kupa...
Možemo se zayebavat' ali ovo što su oni napravili ove sezone je veličanstven uspjeh...
Ako nastave ovako raditi ni taj trofej nije daleko, možda čak i dogodine...Pozz za Tuzlu
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Moglo bi biti pravo zanimljivo na dnu lige, Krupa i nova ekipa iz 1.FBiH ce sigurno dosta uloziti da ostane u ligi, cekam da vidim jesu li Mladost poduzeli prave odluke da jos napreduju, citam Celik ima dosta problema pa mozda se to odrazi na terenu, ostaje da vidimo kako ce se Radnik pospremiti za ligu nakon Evrope - nas je upravo Evropa zafrkala ali smo se naucili od toga, nasa ekipa sada puna mladih, talentovanih igraca koji su odigrali pod ogromnom pritisku i prosli ispit i bice zanimljivo vidjeti hoce li postati neki hit u novoj sezoni, i hoce li Sloboda nastaviti onim tempom, vazda se desava da ekipa zablista pa onda sljedece sezone samo grohne. I sta ce biti sa FKS-om i njihovom upravom. 
Kad to pocinje nova sezona?

Kad to pocinje nova sezona?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
wobly92 je napisao/la:Fudbaler Sarajeva Almir Bekić dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za Kirin kup u Japanu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Interni moderator
- Kontakt:
napisao sam i na temi Slobode...jel se meni cini il je pozvan Ordagic za ovaj turnir u Japanu pa kasnije ga nema a pozvan ovaj ekser bekic
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo da te ispravim za Bekica. On nije ekser, on je klamfa.staragarda je napisao/la:napisao sam i na temi Slobode...jel se meni cini il je pozvan Ordagic za ovaj turnir u Japanu pa kasnije ga nema a pozvan ovaj ekser bekic
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci,istina je... O BožeProbisvjet je napisao/la:Samo da te ispravim za Bekica. On nije ekser, on je klamfa.staragarda je napisao/la:napisao sam i na temi Slobode...jel se meni cini il je pozvan Ordagic za ovaj turnir u Japanu pa kasnije ga nema a pozvan ovaj ekser bekic

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Interesantno:
http://www.telegram.hr/sport/telegramov ... prvenstva/
http://www.telegram.hr/sport/telegramov ... prvenstva/
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Iz Radnika nikoga od ovih momaka nije pozvao?! Imaju 24-25 godina, idealna prilika da se vidi sta mogu u buduce jer ce ih par sigurno na ljeto otici vani.
Bekic!? O boze...
Bekic!? O boze...
Želim samo da pozdravim mog sportskog prijatelja @Rigoletto.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Ma nezvanično i za eksera i za Ordagića. Pirić je na spisku.staragarda je napisao/la: Znaci,istina je... O Bože![]()
... Par igraca zelje i sarajeva...ni jedan iz Slobode
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.