FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
19%
2. Borbu za Evropu
115
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 252

novikolac007
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la novikolac007 » 26 nov 2023, 21:11

avalPacidoroP je napisao/la:
26 nov 2023, 19:46
Ma kung fu Vaha je i u 10.minuta protiv Igmana najviše loptu imao u nogama, i vidi se da je snažan i prodoran.
Ali fakat je nepažljiv. I danas je imao startova opasnih, samo da je na jedan zakasnio milisekundu, opet bi crveni fasovao.
----Muftic----
Galic-Coca-Vaha-Ovcina
Mekic🤮--Rustemovic
Drljo--Al Jaber--Boljevic
------Krpic-------
Meni on djeluje kao da je ovaj nas ritam prespor i premlitav za njega,mislim na ligu uopste.

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 26 nov 2023, 21:13

dejavu je napisao/la:
26 nov 2023, 20:40
jel istina da su dedu izbacili radi kape Sarajeva?
jel moguce da ste toliki debili da starijeg covjeka ispratite vani radi obiljezja? gdje vam je postovanje? jel vam proslo kroz glavu da je vani minus i da mozda nema drugu kapu?

licno cu ja ugostiti dedu sljedecu utakmicu, a vi se stidite vaseg obraza i sile koju prosipate nad starijim
Pljujemo igrače i upravu, a mi navijači odron. Hajd što svaki put klubu izbijemo po nekoliko hiljada, što traumiramo djecu, sad smo počeli i dede izbacivati. Volio bi da znam ko je taj dedo da mu pošaljem poklon i pismo izvinjenja barem u moje ime, jer nismo svi mi papci.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 26 nov 2023, 21:19

ne seri
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 nov 2023, 21:31

Nas je Vaha brus li.

Kad god krene prema protivnickom igracu pomislim evo ga crveni.
Agresivan, nema kod njega labavo, samo jako u kost.
On i Coca bit ce oke.

Cosic, Drljo i Muftic se moraju klupirati ako ista zelimo napraviti.

To Rumeni dovedi nam Eldara.
Sta kaze Hakija, trebali smo pobjediti :tokralju: :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 nov 2023, 21:38

S koje tribine je dedo istjeran?

Yebem li vam pleme papansko i onog ko vas dovede na stadion. Covjeka ste protiv Minska istjerali jer nije imao plavu majicu eto to bi bas sliku pokvarilo.
Ubijte se kad obraza nemate!
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 26 nov 2023, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 26 nov 2023, 21:39

Isucu domacu stavite 15km ulazjice za djecu i ne dajte unijeti zimske.jakne stavite.da.se.prodaju na tribini

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 nov 2023, 21:45

Trebali su dedi reci da skine kapu, provokacija 100% od strane jufkasa dzuturuma ali jbga postuj godine. Polako trebas naci soluciju a ne reagovati onako. Neko mladji da je skinuo svoju plavu kapu i dao mu.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 nov 2023, 21:46

Bojudaosinebu je napisao/la:
26 nov 2023, 21:39
Isucu domacu stavite 15km ulazjice za djecu i ne dajte unijeti zimske.jakne stavite.da.se.prodaju na tribini
Najskuplje karte za najjadniji tim u ligi.
Samo se **** silji na navijacima.
Kad treba daj clanske (kuntu i pantu uclanjuj), kupuj kartu za 20km, virtuelne karte, pa zovi i broj.
Za sta?

Da bi mi za Ramazan rekao neko da ne smijem sok unijeti..
Nek mi ne porede to sa najboljim kinom u drzavi ili sa koncertom. Unistit ce najvecu vrijednost kluba. To je valjda jos ostalo.

Da mi zasilje istok na 15km dok se prijatelji kluba sepure po zapadu i terenu.

Nakon derbija ulaz je morao biti slobodan. Prezivjeli smo i prezivljavamo veliku sramotu.
Iz kluba niko nista, fuj!

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 26 nov 2023, 21:51

Vahid je super i igra pravi evropski fudbal. To sto se u nasoj ligi svira svaki mini kontakt to nije do njega. On je svaku odradio danas super.
Krpic i Stilic ono malo sto su igrali solidni.
Boljevic je danas bas lose odigrao.
Ostali svi katastrofa

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 nov 2023, 21:52

MocMahale444 je napisao/la:
26 nov 2023, 21:45
Trebali su dedi reci da skine kapu, provokacija 100% od strane jufkasa dzuturuma ali jbga postuj godine. Polako trebas naci soluciju a ne reagovati onako. Neko mladji da je skinuo svoju plavu kapu i dao mu.
Pa sta da polomim onda najboljeg jarana jer je svaku utakmicu na kosevskom istoku. Za svaki slucaj da me ne provocira. Kad im dodje sa privjeskom FKS izbacit cu ga iz kafica, pa cu sam kafu piti nece me on provocirati.

Kakva je to ogranicenost i kakvo je to rivalstvo. Jel vam primjer onaj derbi kad nase naavijace napadose na zapadu? Pa to je sramota nad sramotama.

Yebem im porodice. Ovo je jedan grad, pisam svakoga kome je ta mrznja oci zatvorila pa ga prebaci na agresivu.

To su picketine, nikakvi navijaci. Pojeo bih se sad jer se to nije desilo u mojoj blizini.

Nasli su silu tu prosipat, imamo mi puno vecih neprijatrlja od dede sa kapom i grbom FKS.
Covjek u tim godinama uznemiravat.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 nov 2023, 21:58

zeljovolimte je napisao/la:
26 nov 2023, 21:52
Pa sta da polomim onda najboljeg jarana jer je svaku utakmicu na kosevskom istoku. Za svaki slucaj da me ne provocira. Kad im dodje sa privjeskom FKS izbacit cu ga iz kafica, pa cu sam kafu piti nece me on provocirati.

Kakva je to ogranicenost i kakvo je to rivalstvo. Jel vam primjer onaj derbi kad nase naavijace napadose na zapadu? Pa to je sramota nad sramotama.

Yebem im porodice. Ovo je jedan grad, pisam svakoga kome je ta mrznja oci zatvorila pa ga prebaci na agresivu.

To su picketine, nikakvi navijaci. Pojeo bih se sad jer se to nije desilo u mojoj blizini.

Nasli su silu tu prosipat, imamo mi puno vecih neprijatrlja od dede sa kapom i grbom FKS.
Auuu miljenko jesi udure, kakav jaran, kakvo fks?

Fino sam napisao da su trebali naci soluciju, postovati godine. Nemas sta izbacivati dedu napolje.
Da je provokacija jeste 100% da mi je dedo moj rahmetli.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 nov 2023, 22:00

Jeko dedo sta je bilo.Nemoze se to tolerisat i tako ponasat.Pa ja sam znao sjedit u onoj kafani na kosevu sve teški pitari i znaju za mene da sam mrtvi Zeljovac ali vjerujte ni mrskog pogleda nije bilo a kamoli nesto drugo.To se nije smjelo desit.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 nov 2023, 22:01

26 nov 2023, 21:58
26 nov 2023, 21:52

Auuu miljenko jesi udure, kakav jaran, kakvo fks?

Fino sam napisao da su trebali naci soluciju, postovati godine. Nemas sta izbacivati dedu napolje.
Da je provokacija jeste 100% da mi je dedo moj rahmetli.
Jadnici i nista vise.

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 26 nov 2023, 22:03

:cool:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 26 nov 2023, 22:04

novikolac007 je napisao/la:
26 nov 2023, 21:11
avalPacidoroP je napisao/la:
26 nov 2023, 19:46
Ma kung fu Vaha je i u 10.minuta protiv Igmana najviše loptu imao u nogama, i vidi se da je snažan i prodoran.
Ali fakat je nepažljiv. I danas je imao startova opasnih, samo da je na jedan zakasnio milisekundu, opet bi crveni fasovao.
----Muftic----
Galic-Coca-Vaha-Ovcina
Mekic🤮--Rustemovic
Drljo--Al Jaber--Boljevic
------Krpic-------
Meni on djeluje kao da je ovaj nas ritam prespor i premlitav za njega,mislim na ligu uopste.
On je i za evropski fudbal uvijek na ivici kartona. A kamoli za naše uslove, gdje je dovoljno da vrisneš i dobiješ faul. Morat će se hitno prilagoditi, ili će više provesti pod suspenzijom, nego na terenu.
Vidim Jašarević story objavio sa istoka..

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 26 nov 2023, 22:18

Na jugu koliko sam pratio, nije se dešavalo ništa po tom pitanju. Ali bih svakako volio saznati ko su, pa onda malo te budale provući kroz šake. Fuj, hajde što je mene sramota ovih jadova i male šake igrača, nego još i na tribinama treba da doživljavamo sramotu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 26 nov 2023, 22:46

26 nov 2023, 21:38

Yebem li vam pleme papansko i onog ko vas dovede na stadion. Covjeka ste protiv Minska istjerali jer nije imao plavu majicu eto to bi bas sliku pokvarilo.
Druže , protiv Minska se 7 dana priča da se obuče plavo i on se napravi pametan i dođe u roza majci. Nije da nema nego se pravi budala, neka su ga izbacili.Danas "deda" , koji ćeš **** na utakmnicu sa kapom FK Sarajeva ? Haj deda možda i luckast ,šta bi bilo da na istok koševa neko dođe sa Željom kapom ?
Jer si JEDAN JEDINI...........

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 nov 2023, 22:56

edinedin je napisao/la:
26 nov 2023, 22:46

Druže , protiv Minska se 7 dana priča da se obuče plavo i on se napravi pametan i dođe u roza majci. Nije da nema nego se pravi budala, neka su ga izbacili.Danas "deda" , koji ćeš **** na utakmnicu sa kapom FK Sarajeva ? Haj deda možda i luckast ,šta bi bilo da na istok koševa neko dođe sa Željom kapom ?
Od nas 13000 bas bi taj jedan sa rozom majicom unistio sliku.
Ne mogu da vjerujem o cemu diskutujemo. To su ljudi civilizacijske stvari, mi nismo ti sa kosevskog istoka ili jesmo?

Imam ti sliku sa kosevskog zapada ljudi sa nasim salovima. Imas ih bruku na istoku nasem kad je derbi..

Znas sto ih niko ne dira?
Zato sto moze lako taj neko dobiti po labrnji. Ovako pokazujes silu na nejaci i taj ljetos covjek gospodin za te papke sa naseg istoka. Napadose bracni par sa djetetom iz Konjica, zato sto je proslavio gol Igmana?

Mislim da je i ova situacija bila na istoku. Taj jad tamo je meni ogadio tribinu, on fol mangup voli Zelju.
Sto nije Horde napao tamo 2011te? Bili na nasem sjeveru, cak su i navijali. Znas zasto? Jer mozes dobiti po nosu.

Prekodrinski mentalitet ili kukavicluk je zavladao nasim gradom.
Ovo su stvari koje nosimo iz kuce, nama je dobro kako nama treba biti.

Uvijek se pitam, da li junacki zaspe i kako zaspi nakon ovog. Da li je svjestan da ce jad doci u godine kad ce on biti taj dedo, a mozda neki novi trend i novi odgoj na tribini njega bude istjerao sa iste.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 26 nov 2023, 23:02

26 nov 2023, 22:56
edinedin je napisao/la:
26 nov 2023, 22:46

Od nas 13000 bas bi taj jedan sa rozom majicom unistio sliku.
Ne mogu da vjerujem o cemu diskutujemo.
To je bukvalno sva poenta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 27 nov 2023, 00:05

".....i da bod njihov nam donosi titulu ja bi molio Boga da prime 5 komada...." e navijač sa takvim razmišljanjem vam je napao onog djedicu od 70+ godina možda bolesnog vjerovatno sa nekim oblikom demencije.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Dadox i 41 gost.