Zalis li virtu druze, stariji je od 90% forunasa.storm_raider je napisao/la:Druze, takvi su pisali i kada sam dosao na vasu temu i cestitao titulu. Drago mi je da normalne raje ima. Ovu djecu i razumijem, neke su nove furke u modi gdje je bitnije prvo mrziti pa voliti, ali ove starije ne mogu shvatiti i njih zalim. Zamaras se nebitnim i ti to dobro znas.bordograd je napisao/la:Na mene si mislio? Tebe strašno poštujem kao forumaša i uvijek rado čitam tvoje postove ali ovdje si debelo u krivu druže! Ja sam Sarajevu vjeran prije svega na tribinama zadnjih dvadesetak godina, pa onda i na ovom i na svim drugim forumima. Koliko sam shvatio "problem" je što ja čestitam komšiji kada pobjedi, u pozitivnom svjetlu predstavi grad i državu, ignorišući padobrance i idiote koji u uspjehu svog kluba vide neuspjeh Sarajeva? Sarajevu i Sarajlijama priliči pozitivna i zdrava zajebancija, ali im priliči i pružena ruka i čestitka na uspjehu od sugrađana, komšija, braće i porodice. Tako sam odgojen, to mislim i tako ću uvijek postupati i jednostavno me boli neka stvar što će neko na ovoj ili na bilo kojoj drugoj temi pomisliti, kontaš? I posljednje, ja nisam anonimus i balavac kojem je ovaj forum jedina dodirna tačka sa klubom za koji navija i živi, ko sam i koliki sam bio i jesam navijač Sarajeva ti mogu i dokazati vrlo lako, samo pošalji p.p. i više me u ovom kontekstu ne prozivaj, zamolio bih te lijepo brateMortemHz je napisao/la:Vise se postuje Pitar koji je ''vjeran'' na nasoj temi nego neko ko se uvlaci strumfovima u supak i koji nema drugog posta a predstavlja se kao navijac Sarajeva.Pitaru samo nastavi pisati legendo,ako bolje ne moze nema veze,makar si nasŽivio!