Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pappy
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Pappy » 21 jul 2014, 21:32

Ako koga zanima Red Star Sport dres Bosne i Hercegovine prodaje za 85 KM umjesto 85 evra. Radi se o tome da je Adidas greškom odradio na grbu umjesto cirilice i latinice stavio engleski jezik i zbog toga je cijena niža. Ostalo je sve isto.

Možete ih naći na fejsu i naruciti dres.

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 21 jul 2014, 21:40

Hehe da, da, Adidas je napravio gresku. Imaju i na pijaci su dobili takve s tom greskom, samo se prodaju za 30KM :P :P

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 jul 2014, 21:42

nJoy je napisao/la:Hehe da, da, Adidas je napravio gresku. Imaju i na pijaci su dobili takve s tom greskom, samo se prodaju za 30KM :P :P
To je jedna od najjačih prodavnica vezana isključivo za sportsku robu u BiH, tako da ne bi tako olako rušili svoj ugled prodavajući nešto pijačarsko. Bar ja tako mislim. :D

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 22 jul 2014, 01:45

Pappy je napisao/la:Ako koga zanima Red Star Sport dres Bosne i Hercegovine prodaje za 85 KM umjesto 85 evra. Radi se o tome da je Adidas greškom odradio na grbu umjesto cirilice i latinice stavio engleski jezik i zbog toga je cijena niža. Ostalo je sve isto.

To je kinez dres i na internetu kosta 15$. Ne lozi narod.

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 22 jul 2014, 06:39

Pappy je napisao/la:Ako koga zanima Red Star Sport dres Bosne i Hercegovine prodaje za 85 KM umjesto 85 evra. Radi se o tome da je Adidas greškom odradio na grbu umjesto cirilice i latinice stavio engleski jezik i zbog toga je cijena niža. Ostalo je sve isto.

Jednostavno nema šanse da ovo vjeruješ. Zamisli samo situaciju u kojoj Adidas pogrešno ispiše grb I onda po sniženoj cijeni prodaje. Ljudi potpisali ugovor sa Unitedom od 1.3 milijarde dolara a ovamo zajebali Dresove pa ono da sniže cijenu da nije totalni gubitak. I to da daju samo jednoj prodavnici na glupom balkanu. Šta sve čovijek neće pročitati ovdije.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 22 jul 2014, 10:46

Ma to su kineske kopije. Ja sam preko jedne stranice bio narucio dva dresa i moram reci da sam prezadovoljan bio kvalitetom, a sve za 40 dolara. No ta stranica je ukinuta tj zabranjena, no ima kamara drugih. Cekam da kinezi skontaju da imamo novi grb pa da uzmem i nas dres... :D Ja vala za ono "remek djelo" od dresa ne davao 85 eurica.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 jul 2014, 12:47

:rol:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jul 2014, 13:49

Pa ja samo govorim sta su oni objavili na svojoj fejs stranici. Iskreno, kupovao sam od njih robu ranije i mnogo mi se dopada.
Ako oni kupuju neke pijacarske dresove i prodaju ih po 85 KM njima na cast, ali ako je jedina razlika to sto je ispisano kao ranije na engleskom, a ne cir-lat, onda se po meni isplati.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6359_n.jpg

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 jul 2014, 14:32

Ma pijacarski dres, pogledaj grb Adidasa, previse je otisao u stranu :D samo ne znam kako imaju obraza toliku cijenu staviti na ovaj fuseraj...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 23 jul 2014, 09:47

Ima li se gdje kupiti oprema koju naši nose na treninzima (naravno ova nova adidas)?

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 23 jul 2014, 10:58

!!!OPREZ, PREVARA http://www.fanatic-shop.com!!" onclick="window.open(this.href);return false;!

Ljudi, pazite se Online Shopa Fanatic Shop, pare sam him poslao za BH Adidas dres ima i 7 Sedmice,
nit su mi vratili Pare nit sam dobio Dres!

Prije dvije sedmice su mi se zadnji put javili da ce mi vratit novac.
Al nigdje nista.

Uskoro him stize prijava za prevaru!

Zato nemojte ni posto porucivat nista u tom Shopu!!!

TO JE CISTA PREVARA!

Skoro 100€ su mi otisle!

Ako ima jos osoba koji su prevareni neka se jave, sto vise nas ima sto bolje ce nam bit sanse da se poduzme nesta.

Pozdrav!

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 24 jul 2014, 00:21

Haha pa od kad govorimo da su likovi prevaranti i da se ne kupuje kod njih? Dizi dispute na paypalu da dobijes novac nazad!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 24 jul 2014, 01:20

Pappy je napisao/la:Pa ja samo govorim sta su oni objavili na svojoj fejs stranici. Iskreno, kupovao sam od njih robu ranije i mnogo mi se dopada.
Ako oni kupuju neke pijacarske dresove i prodaju ih po 85 KM njima na cast, ali ako je jedina razlika to sto je ispisano kao ranije na engleskom, a ne cir-lat, onda se po meni isplati.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6359_n.jpg
Pijacarski dres..
Mozes u Kiseljaku nabaviti po 13KM ;)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2014, 22:12

Ima li gdje naruciti trenerke reprezentacije?

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 04 avg 2014, 10:37

Goalgetter je napisao/la:Ima li gdje naruciti trenerke reprezentacije?

I mene zanima gdje se ima kupiti onaj duks (suskavac) u kojem izlaze na teren?

ALTAL
Kontakt:

Post Postao/la ALTAL » 07 avg 2014, 10:43

Narucio sam i bijeli i plavi dres adidas sa subsidesports.com

stigao je danas bijeli i..............

ima opcija misimovic, ibisevic i dzeko

ja sam narucio ibisevic

stigao bijeli dres ibisevic, i na njemu pise IBESEVIC - sve u original fontu od adidasa... velika greska adidasa...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 avg 2014, 10:50

ALTAL je napisao/la:Narucio sam i bijeli i plavi dres adidas sa subsidesports.com

ja sam narucio ibisevic

stigao bijeli dres ibisevic, i na njemu pise IBESEVIC - sve u original fontu od adidasa... velika greska adidasa...
Ima jedan mali kod mene u gradu, vidjam ga svako malo u dresu od Pijanica :lol: Al mislim da je kod njega onaj Legein. Isto tako sam vidio velik broj ovih novih bijelih dresova sa dvije linije. Greska adidasa, nista drugo :mrgreen:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 07 avg 2014, 11:49

ALTAL je napisao/la:Narucio sam i bijeli i plavi dres adidas sa subsidesports.com

ja sam narucio ibisevic

Kakva greška adidasa, adidas isporučuje čiste majice.

Greška je shopa koji printa, uslikaj to i šalji nazad da ti zamjene ili urade refund.

ALTAL
Kontakt:

Post Postao/la ALTAL » 07 avg 2014, 11:49

Signore je napisao/la:

ja sam narucio ibisevic

Ima jedan mali kod mene u gradu, vidjam ga svako malo u dresu od Pijanica :lol: Al mislim da je kod njega onaj Legein. Isto tako sam vidio velik broj ovih novih bijelih dresova sa dvije linije. Greska adidasa, nista drugo :mrgreen:
ovaj je original - sa subsidesports.com - zeznuli su stvar . postavicu slike samo neznam kako...

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 07 avg 2014, 11:52

http://www.subsidesports.com/uk/nationa ... -2015.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Paypal dispute "product not as described" ovdje prolazi bez problema. Platio si jedno, dobio drugo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.