uvupra si neko se zezno pa umjesto bucan stavio bekric,ispravili suJoinUnion je napisao/la:Nije bekric provrjedjen igrace 100%

Bučan istegao ložu
Dokotri propisali mirovanje od 10 do 15 dana...
Radost na Grbavici zbog pobjede protiv Širokog Brijega umanjila je nezgoda koju je doživio Sead Bučan. Brzonogi fudbaler Željezničara u 35. minuti je morao napustiti teren zbog istegnuća lože, pa trener Amar Osim u narednih nekoliko kola neće moći računati na standardnog prvotimca.
- Obnovio sam povredu koju sam ranije imao, doktori su mi propisali mirovanje 10 do 15 dana. Nadam se da ću nakon toga brzo na teren - govori Bučan.
Utakmicu je nastavio pratiti i nakon povrede, i zajedno sa suigračima i navijačima proslavio važnu pobjedu.
- Atmosfera je bila za pamćenje. Velika je stvar što smo zabili gol i osvojili tri boda.
Osjetilo se da je ekipa pod opterećenjem, nakon pobjede u Zenici morali smo to potvrditi pred svojim navijačima, a za protivnika smo imali možda i najbolju ekipu u ligi. Na kraju je sve dobro završilo - govori Bučan.
Danas premije
Utakmica protiv Širokog Brijega napunila je kasu Željezničara, a igrači će već danas dobiti premije za dvije uzastopne pobjede.
- Igrači će dobiti plate i premije, mnogo veće nego što su do sada dobijali. Navijači su podržali ovo što radimo, ispunili stadion, interes se osjeti na svakom koraku. Sve više sponzora se javlja sa ciljem da se uključi u projekat vraćanja Željezničara na evropske staze - rekao nam je predsjednik kluba, Sabahudin Žujo.