Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Kockarskih dugova? To je previše i za tebe 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije Tino toliko loš koliko ga mi ne volimo zbog amidže.
Bez zezanja, ja bih voljela da ga dobro prodaju u dobar klub, ali i dalje ne vjerujem u to.
Bez zezanja, ja bih voljela da ga dobro prodaju u dobar klub, ali i dalje ne vjerujem u to.
#Salihović
Seo je poznati kockar !!!Virtu4l je napisao/la:Kockarskih dugova? To je previše i za tebe
Ali kako da vi djetici to znate!!!! ???
Da je rodom sa Savnika uvazili bi ti taj "izljev pameti"

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Izvor? Komšijin komšija, jaran od jarana koji poznaje jarana, pretpostavljam 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne,ne, zna se to jos od igrackih dana!!!!Virtu4l je napisao/la:Izvor? Komšijin komšija, jaran od jarana koji poznaje jarana, pretpostavljam
I Papak bi bio kockar ali nema on inteligencije za takvu rabotu, to je razlog zasto je uspio u trcanju za loptom a brat nije!!!

Nije kockar nikako kumio se sa Ar.anom kojeg je upoznao u Beogradskom pozoristu Zvezdara. Pa Tinov otac je talenat prodao radi svoga neurednog zivota van nogometnih terena. Nesreca u kopackama. Tino nije nista slicno negativno povukao od njega. Na srecu.Husika je napisao/la:Ne,ne, zna se to jos od igrackih dana!!!!Virtu4l je napisao/la:Izvor? Komšijin komšija, jaran od jarana koji poznaje jarana, pretpostavljam
I Papak bi bio kockar ali nema on inteligencije za takvu rabotu, to je razlog zasto je uspio u trcanju za loptom a brat nije!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo Virtu nije znao ko su ustvari Susici i kakva je to gamad !!!dubrovnik je napisao/la:Nije kockar nikako kumio se sa Ar.anom kojeg je upoznao u Beogradskom pozoristu Zvezdara. Pa Tinov otac je talenat prodao radi svoga neurednog zivota van nogometnih terena. Nesreca u kopackama. Tino nije nista slicno negativno povukao od njega. Na srecu.Husika je napisao/la:Ne,ne, zna se to jos od igrackih dana!!!!Virtu4l je napisao/la:Izvor? Komšijin komšija, jaran od jarana koji poznaje jarana, pretpostavljam
AllGunsBlazing je napisao/la:Doduse nije ni talenat povukao na njeg. Realno.

- DonCorleone
- Kontakt:
Ko je najglasniji na ovoj temi i zasto? Vecinom su to tri poznata Safetovca koja se euforicno raduju svakom prelasku ovog igraca, proslavljajuci ga kao vlastitu novu godinu, dok svetoj trojci nije mrsko blatiti nase najbolje pojedince koji su u reprezentaciji vec godinama.
Zasto bi iko od nas podrzavao ovog igraca izuzev sto je bh-reprezentativac. Ne mora niko od nas gotiviti svakog bh-igraca. Ovaj je dobio poziv u vakat kada ga ni u snu nije trebao dobiti i to ne moze niko opravdati. On je za mene sinonim pocetka propadanja nase najbolje generacije od strane covjeka koji je zadnjih godinu dana potezao ludjacke poteze.
Danas se velikom vecinom gotivi ovaj igrac od upravo one strane koja je do samog kraja forsirala Safeta i to mi je licno dovoljno da stvorim antipatiju nad ovim igracem, i ako posteno govoreci, ima talenat, ali nedovoljan za ovoliko buku.
Zasto bi iko od nas podrzavao ovog igraca izuzev sto je bh-reprezentativac. Ne mora niko od nas gotiviti svakog bh-igraca. Ovaj je dobio poziv u vakat kada ga ni u snu nije trebao dobiti i to ne moze niko opravdati. On je za mene sinonim pocetka propadanja nase najbolje generacije od strane covjeka koji je zadnjih godinu dana potezao ludjacke poteze.
Danas se velikom vecinom gotivi ovaj igrac od upravo one strane koja je do samog kraja forsirala Safeta i to mi je licno dovoljno da stvorim antipatiju nad ovim igracem, i ako posteno govoreci, ima talenat, ali nedovoljan za ovoliko buku.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Re: AW: Tino-Sven Sušić
nema u Italiji para, Shaqirija će otplaćivat' na 5 godina sigurnoGoalgetter je napisao/la:Shaqiri potpisuje za Inter, odsteta 18 Miliona. Vidjecemo hoce li se to odraziti na Svenov transfer, dosta su para potrosili na Xherdana.

Arslanagiću, Štiliću, Salatiću NAJVEĆI SINOVI BOSANSKI.
pogledas zadnjih 10 komentara i uvjeris se ko je najglasniji na ovoj temi. Tino zadavac cirevaDonCorleone je napisao/la:Ko je najglasniji na ovoj temi i zasto? Vecinom su to tri poznata Safetovca koja se euforicno raduju svakom prelasku ovog igraca, proslavljajuci ga kao vlastitu novu godinu, dok svetoj trojci nije mrsko blatiti nase najbolje pojedince koji su u reprezentaciji vec godinama.

ima li tog mustuluka... 

-
Pa to je, nazalost, posljednji argument Susiceve ekipe. Nasladjujete se koliko je "cireva puklo, pojedeno bijelih bubrega , pljuski puklo..." radi stetocine i njegove familije. To sto su nas gurnuli na dno, je manje vaznoharixs je napisao/la:pogledas zadnjih 10 komentara i uvjeris se ko je najglasniji na ovoj temi. Tino zadavac cirevaDonCorleone je napisao/la:Ko je najglasniji na ovoj temi i zasto? Vecinom su to tri poznata Safetovca koja se euforicno raduju svakom prelasku ovog igraca, proslavljajuci ga kao vlastitu novu godinu, dok svetoj trojci nije mrsko blatiti nase najbolje pojedince koji su u reprezentaciji vec godinama.

Tino suta lopte 
Ceka ponudu barce

Ceka ponudu barce
Ja bi davno presao na ovu drugu stranu da ta tvoja strana nemaju takve kao ti, idole nacije. Ti im popravljas prosjek i sahranjus je sve sto su stekli mukotrpnim radom.SjeverniVjetar je napisao/la:Pa to je, nazalost, posljednji argument Susiceve ekipe. Nasladjujete se koliko je "cireva puklo, pojedeno bijelih bubrega , pljuski puklo..." radi stetocine i njegove familije. To sto su nas gurnuli na dno, je manje vaznoharixs je napisao/la:pogledas zadnjih 10 komentara i uvjeris se ko je najglasniji na ovoj temi. Tino zadavac cirevaDonCorleone je napisao/la:Ko je najglasniji na ovoj temi i zasto? Vecinom su to tri poznata Safetovca koja se euforicno raduju svakom prelasku ovog igraca, proslavljajuci ga kao vlastitu novu godinu, dok svetoj trojci nije mrsko blatiti nase najbolje pojedince koji su u reprezentaciji vec godinama.

Ni ja nisam bio za ovog momka ali momak definitivno nije panj kakvim ga neki žele predstaviti a nije ni klasa kako ga druga strana predstavlja. Solidan je igrač koji može napraviti dobru karijeru la.Eh sad je pitanje da li je Inter pravi izbor ili bi možda bilo bolje da je izabrao neki manji klub u kome bi mogao da bolje napreduje. To je sad na njemu da procjeni i donese odluku. Ja mu želim svu sreću kao i svakom našem reprezentativcu.Ne mogu da razumijem ovoliku averziju prema momku od strane forumasa.Ako nam je drago kad Besic pređe iz Ferencvarosa u Everton,kad Medunjanin iz Gaziantepspora pređe u Deportivo zašto se ne možemo radovati Tininom transfer iz Hajduka u Inter ili bilo koji drugi klub.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlphonseKauders, bavariapivo, bhfanatic14, Goalgetter i 75 gostiju.