ja sam ih osjetio najmanje 5, jednom mi je pala slika sa zida, i probudila me.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
sjecam se zemljotresa jednog, jos dok sam bio klinac. otiso ja sa mamom bio u dom zdravlja, i sad imaju oni veliki prozori na kraju hodnika. ja sam znaci stao direkt ispred tih prozora, ja kad se to zatreslo, oni prozori poceli vibrirat jbt, kako sam se prepo bio tad. nisam jeo dva dana 
- juzni vjetar!
- Kontakt:
sjecam se zemljotresa u skoli bio cas likovnog kada pocne drmat brale
mislim 99-te sjecam se da su svi se bacili pod sto a nastavnica onako uspaniceno kaze..djeco molite se 
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Kod nas nema nikakvih zemljotresa,orkanskih vjetrova i sl.Jedino poplave znaju biti.
Al kad smo kod prepada ima jedan dogadjaj,ali nevezano za potrese.Poslije rata na godinu-dvije dana dosli neki nasi ljudi u Zagreb i sjede oni tako,piju kafu na trgu kad puce top (inace puca i oznacava da je podne).A oni nasi skocili pod sto i sagnuli glave,a Zagrepcani ne znaju da li da se smiju il da lijepo objasne.(zamislite tu scenu
)
Tu pricu pamtim i uvijek se sjetim.
Al kad smo kod prepada ima jedan dogadjaj,ali nevezano za potrese.Poslije rata na godinu-dvije dana dosli neki nasi ljudi u Zagreb i sjede oni tako,piju kafu na trgu kad puce top (inace puca i oznacava da je podne).A oni nasi skocili pod sto i sagnuli glave,a Zagrepcani ne znaju da li da se smiju il da lijepo objasne.(zamislite tu scenu
Tu pricu pamtim i uvijek se sjetim.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- TheManiacs
- Kontakt:
Ima se, moRe se.TheManiacs je napisao/la:Raja,ko igra na fb-u pokera mozeli mu ?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Ima se, moRe se.TheManiacs je napisao/la:Raja,ko igra na fb-u pokera mozeli mu ?
Nego knele Mozeli ti poker
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Tu i tamo, više tamo.TheManiacs je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ima se, moRe se.TheManiacs je napisao/la:Raja,ko igra na fb-u pokera mozeli mu ?![]()
Nego knele Mozeli ti poker
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Trenutno se ne može ući ni na poker, ni na mw, fishville.... ma ništa ne funkcioniše.
a imam kamaru posla odraditi na mw.
a imam kamaru posla odraditi na mw.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kod mene iz prve udje na poker 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TheManiacs
- Kontakt:
Proradilo bratemiky_hz je napisao/la:Kod mene iz prve udje na poker
Kakav si sa chipovima
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- alan_kardec
- Kontakt:
konačno!! 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
TheManiacs je napisao/la:Proradilo bratemiky_hz je napisao/la:Kod mene iz prve udje na poker![]()
Kakav si sa chipovima
Vjeruj mi da sam sada usao nakon pola godine na poker,cisto da vidim radili
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vladar hip hop scene na balkanu..jedan jedini General Two....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Što sam se naspavao mašAllah u ovih četri sata. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Što sam se naspavao mašAllah u ovih četri sata.
Je li to spremanje za nocno ucenje, ili za sjedenje pored racunara??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
NBA, kakvo učenje sada, nije mi do toga, imam nekih drugih obaveza . Učim druge stvari koji nisu vezani za faks, no koji su mi potrebniji. Malo NBA, malo toga i to je to.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cool, nista uzivaj u ostatku veceri.Neutral je napisao/la:NBA, kakvo učenje sada, nije mi do toga, imam nekih drugih obaveza . Učim druge stvari koji nisu vezani za faks, no koji su mi potrebniji. Malo NBA, malo toga i to je to.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hehe, Bože zdravlja, još danas imam nekih obaveza, predavanja i te stvari, no nema veze, mora se i to malo.
jel vama radi msn, svi su vam offline jel tako
mater im njihovu, zakažu kad mi raja moraju zadace slat

mater im njihovu, zakažu kad mi raja moraju zadace slat
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO