FK Radnički Lukavac

sova12
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sova12 » 02 mar 2014, 16:27

samolukavac je napisao/la:
studeni je napisao/la:Znači naši sjajni. A mogao sam se kladit da nema šanse da ona odbrana primi 2 gola u Konjicu. :roll:
Evo izašao je i Šuba, ušao Mujagić, okrećemo se domaćoj utakmici sa Troglavom ako nam dođu naredne nedjelje, a ako ovako nastavimo igrati svašta bi moglo do kraja biti jer 3, 5 i 6 kolo idemo na teška gostovanja...što se tiče ovog kola imamo sreće jer svi gube ispod nas pa ćemo ostati tu na sredini tabele zasad :)

Ovo mi je najžalosnije naši napadaju u Konjicu, imaju šanse, a domaćin daje golove :(
u jednom svom planiranju bodova pisao si 3 boda ...eto nam poraz. ja sam rekao nemamo igru, a nema ni pekara da nam svira penal...biće problem , u gostima će svi grist , (teško ćemo donijeti bod) ...kod kuće nam dolaze sloboda , gračanica , banovići....(hoćemol ih moći pobijediti) biće ono ,,POMOZI BOŽE,,...eto neko napisao gore , kako su se provodili u milenijumu , a na terenu poraz....eeeeeee mi smo za duboku ,,analizu,,.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 mar 2014, 16:43

Jesam brate očekivao sam puno više od ovog gostovanja u Konjicu, bar bod, ali eto izgubili smo i nemamo pravo da se vadimo, bezveze izgubili i to, ljudi su dobili 2-0 i čestitke njima, nama samo u prilog ide što su ispod nas ekipe kiksale danas, i što Podgrmeču koji je 14-ti na tabeli trenutno bježimo 9 bodova, jer po svemu sudeći iz ove lige ispast će 3 ekipe pošto Leotar u Premier ligi takođe zaostaje 9 bodova za zonom spasa, tako da ispasti sigurno nećemo, sad nam slijedi domaća utakmica sa Troglavom gdje ne bi trebali da imamo problema, dok u 18 kolu idemo Mladosti koja je danas izgubila od Čapljine, narednu utakmicu ide u Tuzlu (poraz sigurno) i onda protiv nas moraju da se spašavaju (jako teško gostovanje) onda derbi sa Slobodom jako teško će biti, zatim gostujemo Čapljini i Jedinstvu (dva preteška gostovanja) i onda Bratstvo nam dolazi u Lukavac, ponavljam ispasti sigurno nećemo, ali igru moramo da popravimo, a trener Vojovdić mora više da obrati pažnju gdje su mu igrači i šta rade pred utakmice, veliki pozdrav za sve navijače Radničkog :)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 02 mar 2014, 16:48

Šteta što danas niste dobili, ali nadam se da ćete imati više sreće u nastavku.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 mar 2014, 16:55

Evo vam iz Konjica, Imali ste sudiju,imali ste 2 mrvta zicera i izgubili ste !
Max Allegri

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 02 mar 2014, 16:56

samolukavac je napisao/la:Jesam brate očekivao sam puno više od ovog gostovanja u Konjicu, bar bod, ali eto izgubili smo i nemamo pravo da se vadimo, bezveze izgubili i to, ljudi su dobili 2-0 i čestitke njima, nama samo u prilog ide što su ispod nas ekipe kiksale danas, i što Podgrmeču koji je 14-ti na tabeli trenutno bježimo 9 bodova, jer po svemu sudeći iz ove lige ispast će 3 ekipe pošto Leotar u Premier ligi takođe zaostaje 9 bodova za zonom spasa, tako da ispasti sigurno nećemo, sad nam slijedi domaća utakmica sa Troglavom gdje ne bi trebali da imamo problema, dok u 18 kolu idemo Mladosti koja je danas izgubila od Čapljine, narednu utakmicu ide u Tuzlu (poraz sigurno) i onda protiv nas moraju da se spašavaju (jako teško gostovanje) onda derbi sa Slobodom jako teško će biti, zatim gostujemo Čapljini i Jedinstvu (dva preteška gostovanja) i onda Bratstvo nam dolazi u Lukavac, ponavljam ispasti sigurno nećemo, ali igru moramo da popravimo, a trener Vojovdić mora više da obrati pažnju gdje su mu igrači i šta rade pred utakmice, veliki pozdrav za sve navijače Radničkog :)
napokon si počeo da razmišljaš....i ja bi volio da radnički bude prvi na tabeli , ali jedno su želje a jedno stanje na terenu...opasno je ako kiksnemo kao sa bihaćem u jesen ....jer može neko ispod nas osvojiti 3 boda u gostima , i tad se može zakuhati sve....pitanje je i taj broj ekipa koje ispadaju iz premijer lige.....jednom smo tako kalkulisali , pa ISPALI....valjda se neće ponoviti.......a mene boli to da nemamo igru...i to da teško dajemo golove ..a danas je dokaz da ni odbrana ne može sve odbraniti....a gdje je tu uticaj sudija , (kao protiv Viteza) a biće i toga...biće zanimljivo.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 02 mar 2014, 17:19

Mig_Mig je napisao/la:Evo vam iz Konjica, Imali ste sudiju,imali ste 2 mrvta zicera i izgubili ste !
Znači evo samo da se nadovežem na ovaj post. Svi vi iz Lukavca koji ste bili u Konjicu,htjeli vi to priznati ili ne,vidjeli ste da je sudija baš očigleno bio naklonjen vama. Molim te lijepo... Vaše startove ne kažnjava,svira vam neke faulove,igranja rukom,stvarno nema smisla... Istina da ste i vi imali šansi,ali daleko od toga da ste bili bolji...
Support your local club !

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 mar 2014, 17:21

Ma ja nisam ni očekivao nešto puno danas, nadao se remiju, ali mi ne ide u glavu da su tako lako pali. Od odbrane Lugavić-Šubić-Jogunčić-Jusufović-Bekrić-Radović sam očekivao da će mooožda primit jedan gol a dva ni pod tačkom razno. Ali jbt ispade da su počeci poluvremena bili katastrofa.
Troglav je talašika a onda 7 utakmica da se nezna koja je teža.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 02 mar 2014, 18:12

Mogli ste dati i vi 2-3 gola ali ste mogli i primiti jos isto toliko. Na kraju zaslužena pobjeda Igmana.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 mar 2014, 12:36

Vi bi mogli odlucivati hoce li sloboda uci u premijer ligu. Jedinstvo ima lagan raspored u naredna 3 kola (igman,troglav,mladost) prije odlaska u tz. Dok vama sloboda dolazi za 2 kola prije derbija sa jedninstvom :D .

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2014, 13:41

terabajt je napisao/la:Vi bi mogli odlucivati hoce li sloboda uci u premijer ligu. Jedinstvo ima lagan raspored u naredna 3 kola (igman,troglav,mladost) prije odlaska u tz. Dok vama sloboda dolazi za 2 kola prije derbija sa jedninstvom :D .
A jarane mi nakon domaće utakmice sa Troglavom imamo preteške utakmice gdje ako kiksamo dovodimo sebe u nezavidnu poziciju (kući smo prosuli bodove protiv Jedinstva i Goška) još neki kiks kod kuće nam ne bi trebao jer očigledno je da u drugom dijelu sezone jako je teško donijeti bodove sa strane, već naše naredno gostovanje je super teška utakmica kod Mladosti koja ide na sve ili ništa, onda nam dolazi Sloboda koja se bori za sami vrh, zatim idemo na dva vezana gostovanja jako teška, prvo Čapljina, pa onda Jedinstvo, dolazi nam Bratstvo koje se isto bori za vrh, idemo Gošku, pa nam dolaze komšije iz Banovića, jako teške utakmice nakon Troglava nam slijede i mi kod kuće bodove prosipati ne smijemo, u suprotnom loše nam se piše, jer začas možemo doći u zonu ispadanja...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 05 mar 2014, 16:38

Jbt kakve golove je primala odbrana u Konjicu :shock:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 mar 2014, 10:38

studeni je napisao/la:Jbt kakve golove je primala odbrana u Konjicu :shock:
Golove koje smo primili su presmiješni, Lugi onako nije reagovao ne pamtim, ali eto svako griješi Bože moj, samo ne znam mislim da je teže promašiti ono što su promašili Radović i na kraju Pema, idemo dalje Igman je završena priča, u nedjelju svi na Jošik protiv Troglava ;)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 06 mar 2014, 23:35

Nadam se da ćete dobiti Slobodu, pa da ćete nastaviti mirnim vodama :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 mar 2014, 23:42

NKJ je napisao/la:Nadam se da ćete dobiti Slobodu, pa da ćete nastaviti mirnim vodama :D
Onda ćemo u 21 kolu i u Bihać po tri boda :D

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 06 mar 2014, 23:56

sova12 je napisao/la:
studeni je napisao/la:Znači naši sjajni. A mogao sam se kladit da nema šanse da ona odbrana primi 2 gola u Konjicu. :roll:
Evo izašao je i Šuba, ušao Mujagić, okrećemo se domaćoj utakmici sa Troglavom ako nam dođu naredne nedjelje, a ako ovako nastavimo igrati svašta bi moglo do kraja biti jer 3, 5 i 6 kolo idemo na teška gostovanja...što se tiče ovog kola imamo sreće jer svi gube ispod nas pa ćemo ostati tu na sredini tabele zasad :)

Ovo mi je najžalosnije naši napadaju u Konjicu, imaju šanse, a domaćin daje golove :(
u jednom svom planiranju bodova pisao si 3 boda ...eto nam poraz. ja sam rekao nemamo igru, a nema ni pekara da nam svira penal...biće problem , u gostima će svi grist , (teško ćemo donijeti bod) ...kod kuće nam dolaze sloboda , gračanica , banovići....(hoćemol ih moći pobijediti) biće ono ,,POMOZI BOŽE,,...eto neko napisao gore , kako su se provodili u milenijumu , a na terenu poraz....eeeeeee mi smo za duboku ,,analizu,,.
Koja si ti pegla od covjeka to nije normalno. Jesi li gledao ijednu utakmicu u pripremama? Ja jesam svaku. U Teslicu smo razvalili domacina, protiv Borca iz Samca dobro odigrali i imali igru, sto su potvrdili svi oko terena. Penali koji su nam dosudjeni su postojali, ali ti posto nisi bio ni na jednoj utakmici ne mozes to znati. Sa Prokosovicima kad se igralo trebalo je biti svirano barem 3 penala za nas a sviran samo jedan. U genereralnoj probi sa Slogom cist penal nad Macetom je bio, a u drugom poluvremenu smo ih ubili igrom sto i rezultat pokazuje.

Jesi li bio u Konjicu? Nisi naravno. Da nam je kojim slucajem dosudjen jedan od dva cista penala koji su bili, a bilo je igranje rukom kad je Radovic pucao i udaranje naseg igraca u sesnaestercu samo sto to nije prikazano na ovom snimku opet bi ti kenjo kako smo dali go iz penala a nismo imali igru. Imali smo igru za gostovanje ali nismo imali srece.

Prestani kukat i prosipat supljake ovde i analiziraj sam sebe malo.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 mar 2014, 00:04

Tačno kao što si napisao, biće bolje, dok se ekipa još malo navikne, iz utakmice u utakmicu dobro će biti, sad Troglav onako lagano odraditi i steći željeno samopuzdanje, onda na gostovanje kod Mladosti da se nadigravamo pa šta bude, ali mislim da već protiv Slobode sve će biti kako treba :)

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 07 mar 2014, 00:19

Hocemo Mesica. Mesica protiv Troglava. :D

I hocemo sovu da plati ulaznicu na stadion ili barem neka kupi ovu nasu sioux clansku kartu.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 07 mar 2014, 00:25

NKJ je napisao/la:Nadam se da ćete dobiti Slobodu, pa da ćete nastaviti mirnim vodama :D

Haha, pa da nam nisu potrebni, dobili bi ih sigurno. Barem što se mene tiče. Ali ovako, biće vam teško sigurno.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 mar 2014, 00:27

NKJ je napisao/la:

Haha, pa da nam nisu potrebni, dobili bi ih sigurno. Barem što se mene tiče. Ali ovako, biće vam teško sigurno.
Mislim da mi u Bihaću utakmicu nećemo izgubiti, samo da ne bude povreda, kartona bitnih igrača ;)

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 07 mar 2014, 00:29

De vi u Bihacu organizujte onu nagradnu igru kad mi budemo dolazili pa da osvojim to auto :D. Ustvari nek ovaj sova osvoji taj peugeot.......na mom leugeot :D

Nego, gledam sad ovo delegiranje. Pa u PM jesu li nam iz Kazahstana mogli poslati sudije???? Troskovi samo za sluzbena lica ce biti sigurno preko 3000 KM a posto protivnik nije atraktivan nece biti ni 50 ljudi na tribinama (nas na jugu ne racunam, nas ce uvijek biti ali onih s kospama nece sigurno. A ni sove nece biti :D ).
Zadnja izmjena: Solvay1921, dana/u 07 mar 2014, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.