Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nije sve crno ni bijelo. Olimpic je imao mogućnost da zadrži ovog igrača, ali nije iskoristio tu mogućnost.
Olimpic Sarajevo
Zna li neko karakteristike ovog Hajradinovića što je došao iz Želje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lijevi bek sto vam fali, koliko znam dosta obecavao i iznenadio me ovaj transfer. Debitovao za Zelju protiv Kozare.Mancini je napisao/la:Zna li neko karakteristike ovog Hajradinovića što je došao iz Želje?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- RNK Split1912
- Kontakt:
Kako je danas ostalo olimpik - split?
Olimpic-RNK Split nije igrano.RNK Split1912 je napisao/la:Kako je danas ostalo olimpik - split?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 28 jun 2012, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- RNK Split1912
- Kontakt:
Hvala
Je l' neko gledao tu utakmicu? Moze mini izvjestaj??
Hvala.
Hvala.
Na ovom portalu je bio večeras izvještaj sa ovim gore rezultatom a sada ga nema,sad mi nije jasno o čemu se radi? :?:Jeli se ova tekma uopšte igrala?Vamos je napisao/la:Je l' neko gledao tu utakmicu? Moze mini izvjestaj??
Hvala.

Izvinjavam se za eventualno pogrešnu informaciju ali tako je objavljeno na portalu.RNK Split1912 je napisao/la:Kako je danas ostalo olimpik - split?

FKS-RNKSplit.Mancini je napisao/la:Izvinjavam se za eventualno pogrešnu informaciju ali tako je objavljeno na portalu.RNK Split1912 je napisao/la:Kako je danas ostalo olimpik - split?

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Šta je ovo sa ovom suspenzijom golmana od uefe da ne citiram drugi portal ne znam smije li se
- new_primitives
- Kontakt:
Nije ostalo jer nije ni počeloRNK Split1912 je napisao/la:Kako je danas ostalo olimpik - split?

They all try to ignore us, but we wont let 'em win
The wankers try to put us down, but we will smash them in
The wankers try to put us down, but we will smash them in
kopiraj tekst u post, citiraj ga i to je to ako je portal cenzurisanbambur je napisao/la:Šta je ovo sa ovom suspenzijom golmana od uefe da ne citiram drugi portal ne znam smije li se

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Koja li je ovo laž jednog portala.
1. Neki iz Gračanice u Olimpicu.
2. Fejzić iz Olimpica ide u Želju.
3. Harba iz Olimpica ide u Dinamo.
4. Merzić iz Veleža u Olimpicu.
Sve laž do laži. Šta li je slijedeće?
Malo novinari bacaju bombe a malo i Olimpic, lafo onaj mali otisao u Dortmund a on sa Olimpicom na pripremama

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Pa treba da se piše o nečemu, da narod čita 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
slijedeće je zabrana rada pojedinim portalima zbog svoje neobjektivnosti i neprofesionalizma, naravno da se ja pitam.....ivan.balic je napisao/la:Koja li je ovo laž jednog portala.

-
- Kontakt:
Gol protiv Želje je postigao Mahir Karić, a ne Semir Kapić.
Inače, Olimpic je bio ravnopravan protivnik prvaku, iako su oba tima igrala bez nekoliko igrača. Tu mislim na prve ekipe, ove iz prvog poluvremena. U Olimpicu nije bilo lakše povrijeđenih Đurića, Đelmića i Smajića. Kod Želje nije bilo Adilovića, golmana Antolovića, a možda i još nekoga.
Najbolji na terenu Mahir Karić, pravo pojačanje, a i ovaj što je došao iz Želje Haris Hajradinović je više nego dobar. Iznenadio me je ugodno, iako mu je tek 18 godina.
Inače, Olimpic je bio ravnopravan protivnik prvaku, iako su oba tima igrala bez nekoliko igrača. Tu mislim na prve ekipe, ove iz prvog poluvremena. U Olimpicu nije bilo lakše povrijeđenih Đurića, Đelmića i Smajića. Kod Želje nije bilo Adilovića, golmana Antolovića, a možda i još nekoga.
Najbolji na terenu Mahir Karić, pravo pojačanje, a i ovaj što je došao iz Želje Haris Hajradinović je više nego dobar. Iznenadio me je ugodno, iako mu je tek 18 godina.
Zadnja izmjena: ivan.balic, dana/u 29 jun 2012, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
To je ta medijska upućenost

Hvala na infoivan.balic je napisao/la:Gol protiv Želje je postigao Mahir Karić, a ne Semir Kapić.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Čujem da se sutra na pripremama ekipi priključuje još jedno pojačanje. Zna li neko možda o kome se radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.