Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la JoseMourinho » 27 jul 2014, 02:18

Consigliere je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Oblak je ba strasan golaman, a jos je jako mlad. Ako ovako nastaviti za 3-4 godine ce biti među top 5 najboljih golmana na svijetu ;) ;)
Ma, nema sumnje da je odlican. Nisu budale da kupe nekog naslijepo, ali Navas je vec sada jedan od najboljih a duplo jeftiniji. Njegov prelazak u Atletico mi se cinio nekako logican, ali eto ipak nista od tog...
Vjeruj i ja sam isto konto i to prije prelaznog roka sam vidio navasa ko novog kolmana Atletica al jbg ne uzese ga, sto ni meni nije jasno, jeste oblak mladji perspektivniji a možda i navas ima dogovoreno sa realom pa nece nigdje drugo ;)

Andrej
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Andrej » 27 jul 2014, 09:20

Atlético Madrid have reached a £24m agreement with Real Sociedad over the transfer of Antoine Griezmann. (AS)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jul 2014, 12:08

Yebote, da im je ostao Curtois imali bi bolju ekipu nego prosle godine... Bice i ove godine yebeni :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 jul 2014, 13:20

Ansaldi je na korak do Atletica
Cebolla ce preci u Sunderland i to je velika steta jer je zahvalan igrac sa klupe

Angel Correa, nesudjeni Kun, ce nazalost morati prekinuti karijeru zbog dijagnosticiranog tumora na srcu. Momak je masno placen za te godine i velika je steta sto sa 19 godina i tolikim potencijalom mora prekinuti karijeru.

Inace Atletico ima malo igraca prema naprijed.

Mandzo/Leo, Griezman/RG, Koke/??, Arda/??

Treba napomenuti jos da je propao transfer Tiaga u Chelsea i da je on potpisao dvogodisnji ugovor sa Atleticom
Ne znam sta ce biti i sa Bastonom, koji je prosle godine bio medju boljim igracima u Segundi

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 27 jul 2014, 13:33

L_blancos je napisao/la:Ansaldi je na korak do Atletica
Cebolla ce preci u Sunderland i to je velika steta jer je zahvalan igrac sa klupe

Angel Correa, nesudjeni Kun, ce nazalost morati prekinuti karijeru zbog dijagnosticiranog tumora na srcu. Momak je masno placen za te godine i velika je steta sto sa 19 godina i tolikim potencijalom mora prekinuti karijeru.

Inace Atletico ima malo igraca prema naprijed.

Mandzo/Leo, Griezman/RG, Koke/??, Arda/??

Treba napomenuti jos da je propao transfer Tiaga u Chelsea i da je on potpisao dvogodisnji ugovor sa Atleticom
Ne znam sta ce biti i sa Bastonom, koji je prosle godine bio medju boljim igracima u Segundi
Mislim da je Ansaldi nepotreban, imaju 2 igraca na poziciji ljevog beka, tako da treba dovesti jos jednog napadaca.
Spominjao se i povratak Sose koji se ne zeli vratiti u Metalist zbog stanja u Ukrajini

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jul 2014, 13:38

Andrej je napisao/la:Atlético Madrid have reached a £24m agreement with Real Sociedad over the transfer of Antoine Griezmann. (AS)
Dobar posao.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 18:59

Imate ozbiljniju ekipu od Barce trenutno i s obzirom da niste mijenjali trenera vjerujem da ćete završiti ispred njih.Ostaje borba s nama za titulu,al nešto ne vjerujem da možete uzeti 2 zaredom.Griezmann je bolji igrač od Jamesa i Neymara btw :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 27 jul 2014, 19:09

Ansaldi dolazi zato sto Inusa najvjerovatnije ide kao i Manquillo a Ansaldi moze igrati i lijevog i desnog beka.Inace bice placen 6 miliona eura a Insua ce biti prodan Wolfsbubrgu za 8-10 miliona sto se cini kao dobar posao.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 jul 2014, 19:14

Antoine ima par fora koje je pokupio od Piresa...vidi se da je gledao najbolje...
A.F.C. Bournemouth!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 jul 2014, 22:40

Kawhi je napisao/la:Imate ozbiljniju ekipu od Barce trenutno i s obzirom da niste mijenjali trenera vjerujem da ćete završiti ispred njih...
sto znaci da ce zavrsit i ispred real madrida :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jul 2014, 11:04

“El Atletico de Madrid and Real Sociedad have reached an agreement for the transfer of Antoine Griezmann (Mâcon, Francia, 1991). The French palyer will take the medical, then he’ll sign his new contract.”
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 jul 2014, 13:21

Sljedeca meta Lavezzi :D .

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 28 jul 2014, 13:31

AS spominje i callejona :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jul 2014, 14:14

Drago mi je zbog Atletica i drago mi je sto Grizman ostaje u Primeri ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 jul 2014, 15:30

suhi je napisao/la:AS spominje i callejona :D
Nebih volio tog smrada ali pokazao se kao dobar igrac u Napoliju i mislim da bi bio od koristi.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 28 jul 2014, 15:58

soe je napisao/la:
suhi je napisao/la:AS spominje i callejona :D
Nebih volio tog smrada ali pokazao se kao dobar igrac u Napoliju i mislim da bi bio od koristi.
Mislim da bi bila ista situacija kao i sa Soldadom jer je bio Realov igrac tako ga navijaci ne bi htjeli vidjet u Atleticu ;)
A Griezmann je prosao ljecnicki pregled i u narednim danima bi trebao potpisati za oko 25 milijuna € :)

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 28 jul 2014, 16:48

Griezmann i Ansaldi nova pojacanja prosli ljecnicki :)
slika

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 jul 2014, 19:31

bravo za transfer :clap: :clap:

ostaje atletico jak i ove sezone
samo tako nek nastave se pojacavati

sta jaca primera je u interesu svih klubova
nadam se da ce i valencija makar sljedece sezone krenuti stopama atletica i ukljuciti se u borbu sa barcom i realom ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 jul 2014, 00:35

Najbolja kupovina u ligi ove sezone, bez obzira na ogromna ulaganja Barce i Reala. Živi bili pa vidjeli.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 jul 2014, 01:32

bolja kupovina od Đejmsa sigurno...sa Suareza ne znam šta bi rek'o jer je najbolji CF na svijetu kad je normalan
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.