Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

loptica
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la loptica » 15 nov 2009, 18:05

Skulirajte se pa sijetite se KOŠEVA spasimo BH fudbal tekme,igrača okupljanja u kratkom roku.
Nemojmo sebe pljuvat IDEMOOO hrabro,mnogi danas naši dobivaju čestitke pohvale...
Polako samo sreća ,malo više napad popravit bolji...
GO;GO....
Dosta ajmo svi vijerovat da idemo do kraja.
Šta bi bilo da bi bilo ovaj ili onaj....bilo naučili smo greške...Čeka ih Zenicaaa...
BOSNO NAŠA VOLJENA!
Fi hajati.
GO Bosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 18:07

Cartman je napisao/la:
ole ZELJO ole je napisao/la:Smijesnih komentara ovdje ima, pljuje se po Ciri Muratovicu i Rahimicu. Priznajem i ja sjedim i gledam tekmu pun kafic i velim u sebi pa Ciro BOLAN gdje Pjanic i Muslimovic sta je ovo, dok jedan covjek do mene ne dobaci cuva Ciro rezultata minimalan poraz a napast ce u 80, kad to Ciro uradi. Eh ovako da smo mi kojim slucajem odmah u drugom poluvremenu napali znaci od 46te minute krenut u napad 4-3-3 i sa Pjanicem i Muslimovicem, cak i Medunjanin kao sto neki gore pisu, zabili bi mi gol nema sumnje, ali bi isto ako i primili mozda tri komada. Muratovic i Rahimic su stari spori, ali su to MUDRI lisci koliko je samo blagih faulova Rahimic napravio na sredini samo da zaustavi cijeli napad Portugala, tako nemoj te gluposti pricat, moglo je biti 1-1 ali isto tako moglo je biti 3-0. I samo z kraj da kazem AKO budemo igrali u ZENICI kao zadnjih 10 min. VIDIMO SE U JUZNOJ AFRICI!!!

VOLIM TE BIH!!!
Nemoj jarane mjesat Muratovica i Rahimica. Rahimic je vrlo vazan i pametan igrac. Za njega nema prave zamjene, jer je Bajramovic drugi tip igraca. Ali Muratovic je katastrofa i covjek nije nista napravio. PA koliko je samo lopti izgubio. I na kraju krajeva je to sto je on toliko spor dovelo do gola Portugala. Decu bjezi lopta 5 metara, i umjesto da mu jednostavno uzme loptu on mora uletit klizeci jer je spor ko slon. Lopta zavrsava kod Nania i to je to. Hvala Bogu pa ga nece bit u Zenici. Da konacno Pjana dobije pravu priliku. Samo mu Ciro mora rec da se vraca i u odbranu.
Kao sto rece Osim.Nemoze Ciro voditi igrace i u u zahod.
Moraju sami svojom glavom da misle. :roll:
P.S Muratovic ima jednu od najvecih zasluga zasto smo uopste u barazu.
Tako da su razglabanja isuvisna.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 nov 2009, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 15 nov 2009, 18:08

Ovo je ljudi moj prvi post na ovom forumu. Obicno procitam malo sta ljudi govore ali nisam odavno napisao nista na bilo kojem forumu. Ona utakmica sinoc je sve promjenila jel mislim da sam izgubio pet godina zivota.

Ovaj ce post mozda iznervirati neke ali stvarno mi je vise do ovde nasih novinara koji veze nemaju o fudbalu. Kao prvo, za Ciru mislim da je lik odlican motivator i formacija mu je super, 5 3 2 nista mu ne zamjerim. Licno bi radije vidio Pjanica ili Medunjanina ili Bajramovica umjesto Muratovica ali nije bitno, Muratovic se bori i makar zna da mu je vrjeme da se povuce.

Za tekmu cjelokupno mislim da je Ciro kriv sto Muslimovic neigra sas Dzekijem naprijed i ne ubacuje vise Pjanica i da, prekasno je izvrsio izmjene.

Ibicicu frajeru neznam sta radis u Hajduku ali svaka ti cast sinoc se pokazao da si vrhunski fudbaler.

Salihovic nije bio los ali ga je Nani voza kao klinca mada Nani to mnogima i radi pa se i razumije da je Seji radio sta hoce.

Sad ono najvaznije sto ce naljutiti mnoge na ovom forumu. Ako neodemo na svjetsko prventsvo ima jedan covjek koji je kriv za to. Zove se Vedad Ibisevic. Jeli moze iko da mi kaze sta je taj momak uradio za nasu reprezentaciju otkad je dosao u nju? Pa prvu vaznu utakmicu koju je odigrao je zakazao do bola, u Turskoj kad smo izgubili 2 1 upropastio je 3 ili 4 ciste kontre koje smo imali 2 na 1 ili 3 na 1 koje bi trebale rjesiti utakmicu. Taj frajer samo smeta, i stvarno on je operisan od lopte, ma koga god da stavi Ciro umjesto njega repka nam je 200 puta bolja. Sinoc je Muslimovicu blokirao sut cija je lopta isla u go a drgui put kod one stative mu zasmetao i zato je Musli morao da gadja u stativu.

Sad, ako iko moze da mi objasni zasto taj momak igra ispred Muslimovica koji ima nevjerovatan prosjek golova po utakimici za reprezentaciju svaka mu cast. Muslimovic ne da je dobar napadac on je 500 puta bolji od Ibisevica i kad igra mi stvaramo sanse ljevo desno, kad Ibisevic igra mi mozemo dobiti Azerbaijan ili Estoniju ali neko jacu ekipu nema sanse. Pa protiv Belgije sto smo dobili tamo nase najvece pojacanje bilo je to sto je Ibisevic bio povrjedjen. Zato smo ih i razvalili tamo jer nije njega bilo, nije smetao nikome. Pa ljudi on kad god prima loptu nas napad je zavrsen, zaboravi na taj napad, nema od toga nista. Pa Miske namjerno i gleda da mu nedodaje loptu jer zna da ako je da njemu da je gotovo, i sinoc se to vidjelo jer Miske je bio los ali zato sto nema kome da doda, na Dzeki dvojica a ovaj levat nezna ni da se otkrije a jos da primi loptu boze sacuvaj.

Ok necu vise pluvati po Vedi ali stvarno bi volio da se vrati u Ameriku jer nam tip upropastava fudbal vise nego Usanovic.

Eto, iznjeo sam svoje misljenje i nadam se da vas nisam mnoge naljutio ali najveci krivci su glupe novine i nasi portali sto su uvelicali Ibisevica da je neki boze sacuvaj golgeter i zato ga ovaj mora stavljati u tim a frajer veze nema s loptom, odigrao je onih 6 mjeseci u Svabij dobro ali sve i jedan gol je bio zicer. Ako on bude igrao u srjedu nemamo sanse, bez njega mozemo i Brazil pobjediti.

Pozdrav svima i dao bi sve sto imam da prodjemo u srijedu neka momci imaju vise srece nego sinoc i sve se moze!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 nov 2009, 18:08

Cartman je napisao/la:
ole ZELJO ole je napisao/la:Smijesnih komentara ovdje ima, pljuje se po Ciri Muratovicu i Rahimicu. Priznajem i ja sjedim i gledam tekmu pun kafic i velim u sebi pa Ciro BOLAN gdje Pjanic i Muslimovic sta je ovo, dok jedan covjek do mene ne dobaci cuva Ciro rezultata minimalan poraz a napast ce u 80, kad to Ciro uradi. Eh ovako da smo mi kojim slucajem odmah u drugom poluvremenu napali znaci od 46te minute krenut u napad 4-3-3 i sa Pjanicem i Muslimovicem, cak i Medunjanin kao sto neki gore pisu, zabili bi mi gol nema sumnje, ali bi isto ako i primili mozda tri komada. Muratovic i Rahimic su stari spori, ali su to MUDRI lisci koliko je samo blagih faulova Rahimic napravio na sredini samo da zaustavi cijeli napad Portugala, tako nemoj te gluposti pricat, moglo je biti 1-1 ali isto tako moglo je biti 3-0. I samo z kraj da kazem AKO budemo igrali u ZENICI kao zadnjih 10 min. VIDIMO SE U JUZNOJ AFRICI!!!

VOLIM TE BIH!!!
Nemoj jarane mjesat Muratovica i Rahimica. Rahimic je vrlo vazan i pametan igrac. Za njega nema prave zamjene, jer je Bajramovic drugi tip igraca. Ali Muratovic je katastrofa i covjek nije nista napravio. PA koliko je samo lopti izgubio. I na kraju krajeva je to sto je on toliko spor dovelo do gola Portugala. Decu bjezi lopta 5 metara, i umjesto da mu jednostavno uzme loptu on mora uletit klizeci jer je spor ko slon. Lopta zavrsava kod Nania i to je to. Hvala Bogu pa ga nece bit u Zenici. Da konacno Pjana dobije pravu priliku. Samo mu Ciro mora rec da se vraca i u odbranu.
sva sreca pa vas niko ne pita za sastav ekipe.ako ces gledat po ovome koje kriv za gol,pa onda je vise kriv salihovic sto je izgubio loptu,pa su ovi uspjeli cebntrirat.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 nov 2009, 18:08

Trasimaco je napisao/la:Ima li ovdje mozda onih koji ne bi potpisali minimalan poraz prije ove utakmice? Iskreno?
minimalan poraz od 1:2 ili 2:3 bih odmah potpisao, ovaj od 0:1 ne bih bas :D
ali sta je tu je, 1:0 za nas u Zenici je dovoljno za produzetke a to nije nemoguce.
Samo se ne slazem sa ovima koji misle da treba odmah napasti ili igrati superofanzivno, pa ne ganjamo 4 ili 5 golova razlike nego 1 (slovima: jedan)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 nov 2009, 18:13

T-MAC je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

VOLIM TE BIH!!!
sva sreca pa vas niko ne pita za sastav ekipe.ako ces gledat po ovome koje kriv za gol,pa onda je vise kriv salihovic sto je izgubio loptu,pa su ovi uspjeli cebntrirat.
Pa najvise je kriv Ibricic, ali to nije njegovo mjesto uopste, pa covjek ne zna kako se postavit u tim situacijama. Znaci opet odgovoran Ciro na kraju krajeva. Mi nemamo uopste igrace za ovu formaciju. Ali eto, sad je vazno podrzavat momke i nadat se da nas ciro nece previse zayebat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 15 nov 2009, 18:13

calcio je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ima li ovdje mozda onih koji ne bi potpisali minimalan poraz prije ove utakmice? Iskreno?
ali sta je tu je, 1:0 za nas u Zenici je dovoljno za produzetke a to nije nemoguce.
Samo se ne slazem sa ovima koji misle da treba odmah napasti ili igrati superofanzivno, pa ne ganjamo 4 ili 5 golova razlike nego 1 (slovima: jedan)
sto opreznije igrati....kod primljenog gola falilo je opreznosti tako da......nista od potpune ofanzive...portugalci kuci 1:0 dobili mi mozemo kuci svima go zabiti minimalno :evil:

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 15 nov 2009, 18:14

svi ovi sto sada pljuju po ibiševiću su dno dna, najmanje je čovjek kriv, isto se može reći i za džeku...
a što se ibiševića tiče, u srijedu ćete svi govoriti da je on beton, pošto će on biti taj koji će nas odvesti u baraž.... čujemo se u srijedu naveče

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 18:14

calcio je napisao/la:
Problem je sto se moramo pripremiti na ganjanje dva gola.
Jer ce nam ionako krnjava defanziva biti jos krnjavija.
Tako da bi bilo suludo ne ocekivati makar jedan gol Portugalaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 15 nov 2009, 18:16

ako pjanic ne bude igrao tesko cemo :lol: :lol: proci

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 nov 2009, 18:17

calcio je napisao/la:
Da smo dali gol, to bi bilo ravno pobjedi. Ne kontam kako su ovi neki mudraci skontali da smo mi vec ispali i da nemamo sanse u revansu. Jedan gol nije nadoknadiv? OK, znam da moramo igrati u odbrani kao nikad ne bi li se sacuvali, ali sanse itekako imamo za prolaz. Na ovaj nacin je i trebalo igrati u Portugalu. Blokirati ih koliko mozemo, sto smo i uspjeli. A mi smo repka koja ce stvoriti bar dvije 100% sanse na svakoj utakmici. Nije nista uslo, i u Zenici ce vjerovatno uci. Ako treba, idemo i na 120 minuta. Ne moramo dobiti s dva gola razlike. BELIEVE!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 18:17

BlueSharks je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:pa naravno da je miske naš najbolji vezni trenutno, al čovjek ništa ama baš ništa nije uradio ni protiv turske ni protiv španije i tamo ni vamo, njemu niko ne spori njegove kvalitete, al objektivno čovjek ni bio ni blizu svog nivao protiv jakih repki kao španija, turska evo sad i portugala, a što se tiče sinoćne utakmice ja njemu mogu oprositi što u napadu nije ništa, ama baš ništa uradio, jer se pepe nije odvajao od njega, pa nije đaba njihov trener stavio pepea na veznog, al mu nikako ne mogu oprostit jer je on glavni krivac za dva žuta kartona naših igrača, i moram sve naše igrače pohvaliti jer su odigrali veoma dobro, osim već pomenutog misimovića koji je ofsigrao katastrofalno, i salihović me malo živcirao jer je hiljdau lopti vratio nazad, jer jednostavno ne zna šutnuti loptu desnom, posebno bi izdvojio ibričića kojeg sam konstantno napado tokom ovih kvalifikacija jer sam mišljenja da ne zaslužuje prvu postavu, ali sinoć je odigrao maestralno, ja mislim da nije imao ni jednu grešku, osim kod gola kad je zakasnio al ipak nije on odbranbeni igrač, pa mu nekako opraštam, a najviše mi je krivo čak više od onih stativa i prečki što muslimović, a pogotovo pjanić nisu ranije ušli, pjaniću majstore ti si nam karta za JAR, i još bi izdvojio ibiševića da je veoma slabo odigrao, imao je tri dobre prilike i bar je jednu morao iskoristiti
i samo još da kažem da sam se ja usrao kada sam čuo one zvižduke yebenih porugalaca, a kamoli naši igrači, njima svaka čast opravdali si moja očekivanja, al nas je opet po ko zna koji put napustila yebena sreća

PS čini mi se da su nam zviždali na himnu, majku im yebem, ono su cigani neviđeni, treba im yebati sve u zenici, napraviti paklenu atmosferu ko nikad do sad

VOLIM TE BOSNO
vidim da si zaboravio dzeku. jelde on je isto maestralno odigrao.

koje je to ibisevic tri dobre sanse imao ??? aj nabroj matere ti.
evo maloprije sam opet gledao utakmicu i nisam do tad ništa pisao dok se fino ne uvjerim, jer se sinoć malo šta moglo vidjeti od uzbuđenja itd.evo odmah da napišem da su moji omiljeni igrači vedo i pjanić da ne misliš da napade one koje manje volim, a da one druge ne napadam..........vedo je imao priliku kada je salihović ubacio sa lijeve strane, a vedo je primio na prse i kad je lopta odskakal on je volejom veoma slabo ošuta, a imao dovoljno vremena da je fino raspali, druga je prilika kada je išao akoro sam na čini mi se carvalha kada je fino uradio biciklo i umjesto da je fino smjesti u nebranjeni dio gola, što u hoffenhaimu bez problema radi on je opuca na tribine i treće prilike iskreno ne mogu da se sjetim
ti to nazivas prilikom :o

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 nov 2009, 18:20

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Problem je sto se moramo pripremiti na ganjanje dva gola.
Jer ce nam ionako krnjava defanziva biti jos krnjavija.
Tako da bi bilo suludo ne ocekivati makar jedan gol Portugalaca.
mozda, ali puno je lakse normalnu ili defanzivnu ekipu preusmjeriti na ofanzivu ( u slucaju da portugalci zabiju) nego ofanzivnu ekipu na defanzivnu. nadam se da kontas sta hocu da kazem, malo zvuci zapetljano :lol:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 nov 2009, 18:22

Wolverine je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
vidim da si zaboravio dzeku. jelde on je isto maestralno odigrao.

koje je to ibisevic tri dobre sanse imao ??? aj nabroj matere ti.
evo maloprije sam opet gledao utakmicu i nisam do tad ništa pisao dok se fino ne uvjerim, jer se sinoć malo šta moglo vidjeti od uzbuđenja itd.evo odmah da napišem da su moji omiljeni igrači vedo i pjanić da ne misliš da napade one koje manje volim, a da one druge ne napadam..........vedo je imao priliku kada je salihović ubacio sa lijeve strane, a vedo je primio na prse i kad je lopta odskakal on je volejom veoma slabo ošuta, a imao dovoljno vremena da je fino raspali, druga je prilika kada je išao akoro sam na čini mi se carvalha kada je fino uradio biciklo i umjesto da je fino smjesti u nebranjeni dio gola, što u hoffenhaimu bez problema radi on je opuca na tribine i treće prilike iskreno ne mogu da se sjetim
ti to nazivas prilikom :o
treća prilika evo sad sam vidio je ona kad mu je miske poslao dugu loptu, i izletio sam pred golmana al se spetljao, da majstore to su prilike koje igrča kvaliteta ibišević mora iskoristiti bar jednu
Strauss Junior

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 15 nov 2009, 18:24

Upravo- vidim da su ljudi stvarno mislili da cemo razvaliti portugalce 5-0. a mi odigrali kao ekipa prejako i ja bih ovaj rezultat potpisao još prije utakmece punim. a razglabanja da je ibisevis dno dna da je ovaj onaj onakav ili misimovic nije dobar su pregrozni komentari suludih teenagera. mislim da bi se trebao napraviti forum sa ljudima koji mogu normalno razgovarati.pricati pricu da je trebalo odmah u drugom poluvremenu igrati sa tri spica ili mijenjati misimovica koji je covjek poteza su stvarno gluposti. a on i pjanic zajedno jeste super ali imas propuh u odbrani.ovjde ljudi razmisljaju kao da portugalci i neigraju. ovoj je dobar rezultat i samo pametno. Osim ovog gore jedini pametan post je o 15.000 koji ce napraviti pakao u zenici. I moraju i trebaju ili neka daju karte nekoj mlađariji.

jako vjerujem u bajramovica i medunjanina- cak i da jahic stavi kao defanzivni vezni mi je zanimljiva.Ljudi- ciro je isao veoma pametno da se da gol. i niko ne moze reci da nismo dosli do gola.Bice ludnica , bice1:0 a onda infuzije
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 18:25

vako:

1. prva sansa koju si rekao je bila njegova najbolja sansa. ali cinjenica je da je lopta prilikom suta bila iza njega. tako da je morao nekom mjesavinom voleja i skarica da je uputi na gol. to je bila jako teska situacija.

2. ako je ono dobra sansa onda stvarno neznam kako se naziva ona sto ju je dzeko promasio.

3. imao je predug for, izgubio je korak i pao. jednostavno nije mogao stici loptu.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 15 nov 2009, 18:27

wow kako su mi zanimljive ove rasprave, cak ih i ne citam,, :lol: :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 nov 2009, 18:30

Wolverine je napisao/la:vako:

1. prva sansa koju si rekao je bila njegova najbolja sansa. ali cinjenica je da je lopta prilikom suta bila iza njega. tako da je morao nekom mjesavinom voleja i skarica da je uputi na gol. to je bila jako teska situacija.

2. ako je ono dobra sansa onda stvarno neznam kako se naziva ona sto ju je dzeko promasio.

3. imao je predug for, izgubio je korak i pao. jednostavno nije mogao stici loptu.
ovo ispade ko da ti braniš vedu, a ja džeku :roll: opet ti kažem da je meni vedo draži igrač da ne bude zabune, al te moram pitati na koju priliku džeke misliš :?: :roll:
Strauss Junior

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 nov 2009, 18:31

Dobro je ba strucnjaci...upišite kurs u Jablanici e kad dobijete diplomu poput Nikole Nikica ili Tulića onda uzimajte rijec i furajte strucne komentare :lol: 8-) ...šalim se,ovo je forum i šta bi on bio bez vas ;)
Bilo pa prošlo,Portugal nas na foru uzeo ali ima revanš i 90 minuta u Zenici.
Ne treba prigovarati igracima (niti jednom) momci su dali sve od sebe...sam je Mikado na sebe preuzeo odgovornost za ovaj poraz...pogriješio je sa izborom igraca ali ne sa taktikom...ovo je bila odlicna taktika,ali nekoliko igraca ima poveci kredit kod Miroslava a ne ide sa njima protiv ekipa kao što je Portugal.
Muratović je gotov igrac i nije trebao nastupiti na ovako vaznoj utakmici (njemu svaka cast za sve što je dao za reprezentaciju,ali i sam je najavljivao povlacenje samo ga Mikado bezveze turira i forsira).
Ibričića sam prozivao redovno i nazivao ga Sinom...sinoc je krivac za gol jer je dozvolio Alvesu da mu se prikrade sa leđa i zabije gol....ALI Ibričić je možda jedini igrac koji je sinoc nešto pokušavao,prenosio loptu na polovicu protivnika,išao naprijed bez kompleksa,nije se prepao njihovih nekih zvijezda niti atmosfere na stadionu...plus što je opet igrao na totalno neprirodnoj poziciji za njega zbog cega je i zakazao kod gola..da je Igrao naprijed u vezi u paru sa Misketom mislim da bi onako raspoložen Ibro mogao mnogo više napraviti.
U Zenici krenuti ofanzivo (dobra stvar je što nece biti Murata jer nas on fakat usporava i šteka) pa šta dragi Bog da.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 nov 2009, 18:32

Imamo aktivan rezultat sto je najbitnije! Po meni Muslimovic treba pocetu utakmicu a Ibisevic treba biti nas dzoker!
Ubaciti Pjanica i Medunjanina ili Bajramovica i jurisati na pobjedu! Portugal nije bolji od nas,pokazali smo u sred Lisabona da se mozemo nositi sa svakim! ako smo onako dobro odigrali u Portugalu onda u Zenici mozemo bar 20 % bolje! aBd idemo u Afriku!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.