Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
jao murinha, gube samo 1-3 a hladno moglo biti i puno losije.
uveo lik 16 napadaca, uglavnom sporih, sredina ne postoji, a u odbran rasljavi skriniar na nivou mujakica:-)
ruku na srce, jedna od onih dzekini tekmi gdje za 5 min vidis da nema od njega nista.
uveo lik 16 napadaca, uglavnom sporih, sredina ne postoji, a u odbran rasljavi skriniar na nivou mujakica:-)
ruku na srce, jedna od onih dzekini tekmi gdje za 5 min vidis da nema od njega nista.
Fener je samo grupa preplacenih istrosenih zvijezda, bas kao i Galata. Sto se Dzeke tice, ne znam koji mu k ikako vise ovo treba u zivotu al haj razumijem donekle jer ga ocito trenerski posao ne zanima, bar je tako rekao..
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisu ni Rangersi bas sad bezveze ekipam, dobri su u europskim takmicenjima, Fener je imao svoje sanse, ali igraju vec sedmicama u visokom tempu i skoro 3 utakmice u sedmici, morao je kad tad doci pad, pogotovo kad igras sa dosta igraca koji vec imaju 30+ godina.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ovolike pare potroše na pojačanja, i dodje Rangers i tricu im uvali. Neka se išamaraju svi kolektivno, sramota je mala riječ za ovu predstavu Fenera večeras.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam sta se cudite kad je turska liga smijehotres, pa Galata i Fener ne bi bili top 4 u škotskoj ligi nema šanse
Ma nije sad ni da je škotska liga nešto obzirom da imaju samo dva jaka kluba i ostalo je talašika.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Edin na klupi. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
jao sta ofula el nesyri za prolaz u 94 minuti dzeko ga proigro
Kako mu ja namjesti ko na tacniQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:55jao sta ofula el nesyri za prolaz u 94 minuti dzeko ga proigro

I ranije sam pisao...moze Marokanac dati 100 golova ali u polju je rijetko retardiran igrač u svakom smislu. Da ne bi neko shvatio kao vrijeđanje, ovdje mislim na viziju, pas igru, prijem i bla bla...Znaci 0 poena i prilikom gradnje svakog napada on je igrač manje na terenu...ali eto zna se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme ove sezone, ili bolje reci ima takve saigrace koji ga znaju pronaći a on njih haman nikad.
I ne vrati mu majmun. Koliko je samo Edin imao asistencija za konja ove sezone...fanatik19 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:57Kako mu ja namjesti ko na tacniQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 mar 2025, 22:55jao sta ofula el nesyri za prolaz u 94 minuti dzeko ga proigro![]()
Joj kako covjek kroz cijelu karijeru ima saigrace u napadu sebicne: grafite, aguero, ev sad i ovaj... zagalami jbt
Da ga hoce dati za prolaz u produzecima
Pa da kazemo da je u top formi pred Rumuniju

Pa da kazemo da je u top formi pred Rumuniju

- baboedindzeko09
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakva je prevara ovaj kostic 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema šanse penal da zabije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cini se da ce Livakovic braniti
Edit: Ipak Egribayat
Edit: Ipak Egribayat

Bravo doktore
Zabi ga Edin
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.