Čuj vidi kone,4 navijača imaju na forumu.JuzniBosanac je napisao/la: ↑09 sep 2022, 13:39Svaka cast da NAPOKON neko napise ovo!Ovdje se raspravlja o nekim stvarima kojima nije mjesto ovdje. Zasto svak mora znati da imamo nekli problem AKO ga imamo?!I pojacanja i sve ostalo.Pogledajte Zrinjski-ne mOZEs nista na forumu procitati sto je od vaznosti, oni imaju takodjer interni forum na kojemu se raspravlja o ovim stvarima!Ali ovdje ima pojedinaca koji bi SVE da znaju i to d aims e javno pisu stvari od velikog znacaja za klub.I onda dusmani to koriste i od mrava naprave slona.Onda to ovi placenicki portali prenesu i jedva docekaju kakvu kavgu medju nama.O BITNIM stvarima se ne raspravlja javno!MostarskiSin je napisao/la: ↑09 sep 2022, 00:47Radovac je imao povredu, nikakva kurcobolja nije u pitanju, najvjerovatnije da ce za 15-20 dana prikljuciti ekipi.
Sto se Hasica tice samo bih dodao da je moguce da bude dio UO ali da ne bude glavni nego sa strane. Poznavajuci njega ako proradi inat ne bi me cudilo ni da preuzme glavnu ulogu ako se vrati. Osim toga najvjerovatnije da cemo imati 2 nova clana u UO, mozda uskoro bude i treci.
@RainMan hvala brate na korisnim info, medjutim ja bih ipak malo povukao rucnu sto se tice dijeljenja informacija na ovakvom mjestu. Puno je ovdje zlih ociju i mozda nema potrebe da svak zna stanje u klubu itd. Neke info je mozda bolje zadrzati interno. Ne znam jesi li aktivan na rodjeni forumu, ali bih te svakako pozvao da se registrujes i pises tamo jer je ipak malo teze doci do informacija s obzirom da nema svak pristup. Mozda i grijesim, ne znam, ali to je samo moje misljenje.![]()
Ko će pisati o njima??