Ovo selektor?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A ko Barbareza priziva?
Ali fakat. Samo ekstremi. Nije samo na forumu, vidim i na ostalim platformama da je isti slucaj.
Znaš kako, evo recimo ja ga branim, ali iz nekih drugih razloga, mada kad pogledam tabelu mogao bih braniti i rezultate koje ostvaruje.
Nemamo kvalitet a promjena selektora bi samo donijela malo bolju "atmosferu" u medijima i medju navijacima koji od prvog dan ne podrzavaju Peteva. Ako pobjedimo Finsku u utorak biti ce zanimljivo citati komentare na forumu.Virtu4l je napisao/la: ↑12 jun 2022, 08:41Znaš kako, evo recimo ja ga branim, ali iz nekih drugih razloga, mada kad pogledam tabelu mogao bih braniti i rezultate koje ostvaruje.
Kao prvo, ekipa je limitirana, nikad slabija i vode se retardirane polemike zašto je stavio ovog igrača, a nije onog, a obojica su ispodprosječni. Znači za većinu pozicija konkurišu slični, prosječni i ispodprosječni igrači tako da je generalno manje bitno kojeg ćeš staviti. To su oni klasični kritičari kojima samo daj da rokaju, da pljuju, neznalice.
Pa onda imaš ove koji bi pokeraša za selektora, oni imaju neke druge motive, idol im je Saša Ibrulj i slični licemjeri koji imaju lične motive. Ja bih recimo prije dao nekom random liku sa foruma da vodi reprezentaciju prije nego Barbarezu.
Realna slika je sasvim drugačija. Reprezentacija je limitirana, prosječna, i Petev ima najteži zadatak od svih selektora prije njega. Skoro da nemamo igrača koji je u top formi, a iza sebe imaš ove gore pobrojane koji očekuju da napraviš rezultat sa igračima Ferencvaroša, Malmea, Kluža, Dinama, Konjaspora ili Eupena.
Sa takvim igračima ne možeš nikoga izdominirati niti natrpati. Sa takvim igračima ideš utakmicu po utakmicu i na kraju gledaš samo rezultat. Svaka utakmica će biti ista, sa usponima i padovima gdje će protivnici imati svoje šanse, jer nismo, ponavljam NISMO toliko kvalitetniji od njih.
Tako da mi je Petev trenutno baš onakav selektor kakav nam je i tim, prosječan, i ne vidim nikoga ko bi od ove selekcije napravio Brazil kako ovi krezavi forumaši i onlajn kritičari očekuju.
Slazem se s tobom u svemu što si napisao. Petev jeste trener koji je poluprosjecan trener/selektor i njemu se ne moze nesto puno zamjeriti. Njegov je najveci problem što je on režimac, doveden je da ispunjava zelje Gice Zeljkovica.Virtu4l je napisao/la: ↑12 jun 2022, 08:41Znaš kako, evo recimo ja ga branim, ali iz nekih drugih razloga, mada kad pogledam tabelu mogao bih braniti i rezultate koje ostvaruje.
Kao prvo, ekipa je limitirana, nikad slabija i vode se retardirane polemike zašto je stavio ovog igrača, a nije onog, a obojica su ispodprosječni. Znači za većinu pozicija konkurišu slični, prosječni i ispodprosječni igrači tako da je generalno manje bitno kojeg ćeš staviti. To su oni klasični kritičari kojima samo daj da rokaju, da pljuju, neznalice.
Pa onda imaš ove koji bi pokeraša za selektora, oni imaju neke druge motive, idol im je Saša Ibrulj i slični licemjeri koji imaju lične motive. Ja bih recimo prije dao nekom random liku sa foruma da vodi reprezentaciju prije nego Barbarezu.
Realna slika je sasvim drugačija. Reprezentacija je limitirana, prosječna, i Petev ima najteži zadatak od svih selektora prije njega. Skoro da nemamo igrača koji je u top formi, a iza sebe imaš ove gore pobrojane koji očekuju da napraviš rezultat sa igračima Ferencvaroša, Malmea, Kluža, Dinama, Konjaspora ili Eupena.
Sa takvim igračima ne možeš nikoga izdominirati niti natrpati. Sa takvim igračima ideš utakmicu po utakmicu i na kraju gledaš samo rezultat. Svaka utakmica će biti ista, sa usponima i padovima gdje će protivnici imati svoje šanse, jer nismo, ponavljam NISMO toliko kvalitetniji od njih.
Tako da mi je Petev trenutno baš onakav selektor kakav nam je i tim, prosječan, i ne vidim nikoga ko bi od ove selekcije napravio Brazil kako ovi krezavi forumaši i onlajn kritičari očekuju.
Sve smo to imali i ranije. Svaki selektor je kupio "mahalce" koji su svakog podržavali kao sad Peteva? A taj kult reprezentacije je ugašen mnogo prije Peteva, počelo je sa Baždarevićem, a nastavilo se sa Prosinečkim.obrijanopile je napisao/la: ↑12 jun 2022, 09:06Petev je marioneta, ima podršku, onih igraca koje je Lulic davno prozvao za izlaske, pretjerivanje itd, Dzeke, Pjanica koji kažu da je to extra trener, a u stvari sve su neki lični interesi.
Glavni cilj je urađen, a to je da vise ni oni koji su zdusno bodrili reprezentaciju to ne rade. E, za to je kriv Petev, u samom početku njegovog mandata, jer je nastao na Gicinu, Misketovi i ostale gamadi u savezu.
Pa ti bi doveo Ancelotija za 15 milja eura mjesečno?HarisZe je napisao/la: ↑12 jun 2022, 09:43Samo nek mi neko napise gdje ova varalica napravila iole dobar rezultat? Ljudi covjek je uspjo doci 2 sa Dinamom, bugari ga raskomotili na presici jer su znali da je rijec o prevarantu, sa BIH uspjeo 3 vezana poraza na BP itd itd evo sad patnja u LN pa dokle vise?
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, legendarnadruga, riki46 i 19 gostiju.