Druze, bez ulaganja bar 50 miliona eura, nema sanse. Cesto prodjem pored, iz vana kad gledas, rusevina. Stadioni kod nas su daleko od euro standarda.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
According to Bild, Lisbon has won the rights to host the upcoming Champions League mini tournament (quarterfinals until final).
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
The remaining Champions League last 16 second leg games will also be played in the same city as the mini tournament (quarterfinals until final), which will most likely be Lisbon [SportBild]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Šljivak kaže da će se te utakmice igrati na stadionima domaćina. https://sportsport.ba/fudbal/uefa-sprem ... onu/364645
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ko bude fizički najspremniji, plus ko zakolje kakav kurban pa bude imao najviše nafake i tjt.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da je izbaciti City, moglo bi se ovo osvojiti.
Od ostalih Bayern.
Od ostalih Bayern.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
sutra bi se svašta nešta trebalo objaviti, ne samo završnica LŠ
navodno će se znati i da li svi gradovi domaćini EP ostaju to i u 2021, i trebao bi se objaviti “novi“ raspored utakmica. rim i bilbao su prije svega upitni za 2021, baku donekle, ostali su mislim već potvrdili.
pored toga moglo bi doći i do pomjeranja domaćinstava finala u evropskim takmičenjima za po godinu dana, mada i tu ima upitnika. lenjingradu ne odgovara 2022 iz nekih razloga. vidjećemo.
sve komplikovano! ali ima rješenje, nek jednostavno stave sve u srbiju, tamo se svakako igra sa gledaocima bez obzira na virus, njima to ne smeta, oni su vazda bili pametniji od cijelog svijeta
navodno će se znati i da li svi gradovi domaćini EP ostaju to i u 2021, i trebao bi se objaviti “novi“ raspored utakmica. rim i bilbao su prije svega upitni za 2021, baku donekle, ostali su mislim već potvrdili.
pored toga moglo bi doći i do pomjeranja domaćinstava finala u evropskim takmičenjima za po godinu dana, mada i tu ima upitnika. lenjingradu ne odgovara 2022 iz nekih razloga. vidjećemo.
sve komplikovano! ali ima rješenje, nek jednostavno stave sve u srbiju, tamo se svakako igra sa gledaocima bez obzira na virus, njima to ne smeta, oni su vazda bili pametniji od cijelog svijeta

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Neutralan teren, nema uzvratnih utakmica tj. nema gostovanja.... Dame i gospodo, Kike je za volanom. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ja mislim da je bolje da se LŠ prekine, timovi koji su još u igri podjele pare i mirna bosna. ovako će pobjednik imat titulu koja vrijedi malo više nego ova zadnja pitarska
- IlCapitano
- Kontakt:
Zašto bi imala manju vrijednost? Ista je težina svima, iste okolnosti svima. Teške okolnosti btw. Nije da pobjednička ekipa igra mjesecima, a druge ne, ili da imaju bilo kakve bolje uvjete.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mog'o bi Chelsea ovo osvojit'.
Svi znamo ko od ponuđenih trenera ima iskustva osvajanja velikih turnira na neutralnim terenima koji se igraju po jednu utakmicu, poput Svjetskog prvenstva.
Taj ima iskustva samo u dodavanju vode i peškira igračima koji izlaze iz igre.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Setien je za njega Guardiola.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Valverde je za Setiena Guardiola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Valverde dva najveća debakla u historiji kluba.
Setien za sada nijedan.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.